Svenska Hem Umeå

Svenska Hem Umeå Follow

Sortiment bestående av en personlig mix av kända varumärken och favoriter. Välkommen till vår butik på Bruksvägen 15, Ersboda, UMEÅ.

http://www.svenskahemumea.se/

592 Followers  183 Follow

Share Share Share

Det finns massor av godbitar kvar att fynda!
SÄNGTÄVLING! Alla som köper en Dream Royal säng (nu med 30% rabatt) är med och tävlar om att vinna tillbaka sitt köp 🤗 
Läs mer på www.svenskhem.se.
Tävlingen pågår tom 25/3!
Vi har packat upp nya fina sittpuffar i sammet 🤗
I samband med 30-årsjubileumet så har Svenska Hem tillsammans med Jensen tagit fram en Ambassadörsäng i limiterat specialtyg! Den säljs just nu för 24.990:- (ord. pris: 41.980:-) inkl. gavel, ben och bäddmadrass. Lagervara i begränsat antal!
✨ 30-års firandet är igång! ✨ Välkomna in imorgon lördag 10/3 då vi bjuder er kunder på kaffe och tårta ☕️🎂 På bilden visas några av vårens nyheter med extra bra priser just nu!
✨ Imorgon startar Svenska Hem kedjans 30-års Jubileum! Vi förbereder för fullt i butiken och här är ett smakprov på några av våra fina erbjudanden ✨
Skynda fynda 😃
Här presenteras vår serie Lovisa tillsammans med massa härlig grönska 🌿 🤗
Kampanjpris på klassikern Lamino! ✨
Fåtölj & pall i oljad ek med valfritt fårskinn 18080 kr (ord.pris 19990 kr) Obs! Snart utgår det populära fårskinnet Graphite, så passa på & beställ idag!
Helgerbjudande på Jensen! 💤 Ambassadör kontinentalsäng 180 cm inkl. utvalda ben, gavel och bäddmadrass för endast 24.990:- Dessutom ingår utkörning inom Umeå 🚘 Kom in till oss och provligg! 🌸 Gäller t.o.m. söndag 25/2.
Nu är det sammet som gäller! Kom in och provsitt serien Prime - just nu kampanjpris på två tyger med härlig sammetskänsla!
I samarbete med @husmanhagberg_umea har vi haft möjlighet att visa vårt fina skrivbord Höllviken och hyllan Store tillsammans med andra små detaljer från oss! 👌