Studievereniging Pegasus

Studievereniging Pegasus Follow

Algemene Sociale Wetenschappen
📍 Amsterdam

http://youtu.be/QnOeH_vVKWE

131 Followers  119 Follow

Share Share Share

Lieve leden! Donderdag is de ALV, waarbij het kandidaatsbestuur wordt voorgedragen! Kom vooral langs om kennis te maken met het kandidaatsbestuur en om ze in te stemmen! Liefs!
Lieve leden! Wij hebben het volgende bedacht om het einde van het jaar te symboliseren en de fijne momenten van dit jaar te herinneren: we brengen pegajoggingbroeken uit die jullie VANAF NU bij ons kunnen bestellen! Dit kan tot vrijdag. Check het facebookevent voor meer info! Liefs!
Lieve leden! Op 16 juni zal het laatste lustrumevenement plaatsvinden en het belooft een heus spektakel te worden! Het is namelijk een festival met workshops, lezingen, kunst, spelletjes en muziek! Komen dus! Pegacieden kunnen zich aanmelden via de website en docenten en Immensaërs kunnen zich aanmelden via de link die Immensa heeft rondgestuurd. :)
Alweer bijna een week geleden dat het nieuwe bestuur bekend werd gemaakt! Blijheid alom! :)
De praeses snijdt de taart aan! Kom vandaag allemaal langs om een stukje te halen! Voor je het weet is het op, dus wees er snel bij! Liefs!
Lieve mensen! Zin om weer even je conditie op peil te brengen? En dan niet door bootcamp en andere heftige fitgirlpraktijken, maar gewoon door gezellig een potje trefbal te spelen? Kom dan woensdag naar 'Pega Killerbody Motivation' van de K&A! Schrijf je in via de website!
Lieve, lieve leden! Je kan vandaag en morgen overdag nog je kaartje kopen bij de bestuurskamer voor het superheldenfeest van morgenavond! Een kaartje is zes euro voor leden en zeven euro voor de niet-leden. Je wilt het zeker niet missen, dus koop nog even je kaartje voordat het te laat is! Liefs!
Nog even een fotootje van het lustrumevenement van afgelopen weekend, omdat het zo gezellig was! :) #crazy88 #diner
Lieve leden! Je kan nu je kaartje kopen voor het SUPERfeest van het jaar: namelijk het FMG-feest 'superheroes'. Dus kom langs de bestuurskamer om een kaartje te halen, want dit feest wil je absoluut niet missen! Groetjes!
Lieve leden! Donderdag is de beyoncéborrel! Kom na de tentamens lekker langs om de stress eruit te dansen op die heerlijke beyoncehitjes! Voor nu nog even succes met leren! Liefs!
Dinsdag 21 maart zullen Versatile, de studievereniging van ASW in Utrecht, en Pegasus zich verenigen! We zullen in Utrecht een moskee gaan bezoeken, gezamenlijk eten en een lezing over diversiteit bijwonen! Geef je op via www.svpgs.nl! Dit kan tot aankomende vrijdag! Wees erbij want dit is je kans om ASW-studenten uit een andere stad te ontmoeten!
Ben jij blij met de studie ASW? Of voel je je wat minder tevreden? Vul de nationale studentenenquĂȘte in die je op je mail hebt gekregen van de UvA! Hier kan je je mening laten horen over de opleiding. Het helpt de opleiding, want zo kunnen we reflecteren op hoe we het doen!