Studievereniging Pegasus

Studievereniging Pegasus Follow

Algemene Sociale Wetenschappen
📍 Amsterdam

http://youtu.be/QnOeH_vVKWE

230 Followers  289 Follow

Share Share Share

Lieve leden, houd 7 juni 19:00 vrij in je agenda voor de ALV! Er is pizza :)
Lieve leden, hebben jullie het epic eindfeest van Pegasus x Comenius op 13 juni al in jullie agenda staan? Inclusief BBQ! Check het facebook evenement voor meer informatie
Hiep, hiep, hoera!!! Het bestuur van 2018/2019 is dan eindelijk bekend!! Kom ze allemaal vanavond feliciteren op de borrel in de Biblos!
Lieve leden, de foto's van de pubquiz en de mystery borrel kun je NU bekijken op www.svpgs.nl! 💙
Lieve leden, mocht je de foto's van afgelopen evenementen (het goede doelen evenement, de borrel met ASV Gay en de Expeditie) nog niet hebben bekeken, kun je ze vinden op www.svpgs.nl!
Wil je weten hoe je je eigen onderneming kan starten? Hou je van duurzaamheid? Wil je gratis eten? Meld je dan aan voor het bedrijfsbezoek door te mailen naar carriere@studieverenigingpegasus.nl
Lieve leden, je kunt de foto's van de shotjesborrel en het ASWij evenement nu bekijken op www.svpgs.nl!
Lieve leden,
Iris uit de feestcommissie heeft een aftermovie gemaakt van het open podium! Je kunt het hele filmpje op de pegasus facebook pagina bekijken
Lieve leden,
De foto's van de ALV, het open podium en het bowlen staan nu op www.svpgs.nl! Mocht je nog geen nieuw wachtwoord hebben aangemaakt, zorg dat je dat snel doet!
Het is nog welgeteld 16 nachtjes slapen en dan is het moment al daar: de nacht dat je je mag omtoveren tot je je favoriete popster in de Panama! De voorverkoop is al in volle gang dus stuur snel een mailtje naar info@studieverenigingpegasus.nl om een kaartje te kopen!
Pegasus gaat op expeditie! Mocht je denken, wat is een expeditie? Kijk dan op facebook voor meer informatie! De aanmeldingen zijn al geopend dus wees er snel bij door een mail te sturen aar info@studieverenigingpegasus.nl!
Vanavond is het zover, het open podium in de Amstelhaven! Vergeet je niet aan te melden als je wilt komen kijken door een mail te sturen naar feestcommissiepegasus@gmail.com! 
Tot vanavond 20:00