Studievereniging Pegasus

Studievereniging Pegasus Follow

Algemene Sociale Wetenschappen
📍 Amsterdam

http://youtu.be/QnOeH_vVKWE

229 Followers  285 Follow

Share Share Share

Pegasus gaat op expeditie! Mocht je denken, wat is een expeditie? Kijk dan op facebook voor meer informatie! De aanmeldingen zijn al geopend dus wees er snel bij door een mail te sturen aar info@studieverenigingpegasus.nl!
Vanavond is het zover, het open podium in de Amstelhaven! Vergeet je niet aan te melden als je wilt komen kijken door een mail te sturen naar feestcommissiepegasus@gmail.com! 
Tot vanavond 20:00
Een blik vol diepgaande, gekke en grappige vragen. Op de borrel van morgen kun je meer te weten komen van andere ASW'ers aan de hand van deze vragen!
Jij hebt talent, wij bieden een podium. 14 maart, Amstelhaven! Je kunt je aanmelden als publiek of als act door te mailen naar feestcommissiepegasus@gmail.com
Lieve lieve leden,
De foto's van het carrière evenement en de borrel van afgelopen donderdag staan nu op www.svpgs.nl!
Lieve leden,
Mochten jullie nog geen account hebben van The Shortlist of graag meer informatie willen, kan dat via onderstaande link! https://the-shortlist.com/pegasus

Op het Carrière evenement van 22 februari zal er ook meer informatie over zijn!
De carrièrecommissie is hard aan het werk met de laatste voorbereidingen voor het evenement van donderdag. We hopen jullie allemaal de 22e te zien!
Lieve leden, mochten jullie de vlog nog niet hebben gezien, je kunt hem via deze link bekijken! https://www.youtube.com/watch?v=mFj7TgYqXho&feature=youtu.be
De foto's van de spelletjesborrel zijn nu te vinden op www.svpgs.nl! En Exploding Kittens is echt een aanrader :)
Nieuwe maand, nieuwe Pokémon! Met dank aan Marli haar creativiteit en indrukwekkende tekenkunsten
Nostalgische spelletjes, nostalgische muziek, we hebben er helemaal zin in!
Lieve lieve leden, mocht je de afgelopen Jägerborrel nog een keer willen beleven, de foto's zijn te vinden op www.svpgs.nl!