SVTapp

SVTapp Follow

De studievereniging voor werktuigbouwkunde studenten aan de hanze hogeschool in Groningen.

https://www.svtapp.nl/

138 Followers  145 Follow

Share Share Share

Vrijdag 28 juni zijn wij uitgenodigd voor een rondleiding bij Fokker Aerostructures in Hoogeveen. Hier zullen wij een rondleiding krijgen door de fabriekshallen en zal er wat verteld worden over hoe Fokker met composieten allerlei verschillende onderdelen kan maken voor in de vliegtuigbouw.

Jeej excursie! tot dan
Beste Leden,

Wegens de grote vraag naar extra excursies hebben wij nog een excursie georganiseerd bij Essity. Dit is een grote fabriek waar vochtabsorberende producten worden gemaakt. Hierbij kun je denken aan maandverband en luiers. Wij mogen hier een dag kijken bij de machines en krijgen hier uitleg wat een processengineer hier doet. 
Vul bij aanmelden je schoenmaat in!

De dag zal er als volgt uitzien:

10.15 Security

10.30 Welcome @Essity + introductie case study

11.00 Plant tour: o.b.v. process engineers

11.45 Case study: uitwerken in groepen

12.30 Case study: presentatie

13.15 Vertellen over stage / afstuderen / werk

13.30 Einde

In het kort:

Excursie Essity

Hora Siccamastraat 2, 9601 KK Hoogezand

van 10.15 tot 13.30

vervoer met OV gemakkelijk te bereiken via station Martenshoek
Het is alweer zo ver, één van de laatste sociale activiteiten van dit schooljaar.

Had jij nou altijd al eens zin om te leren hoe jij, jouw favoriete cocktail kan maken?

Sluit je dan aan bij de cocktail workshop op 25 juni 2019.

We zullen starten vanaf 19.00 bij Hemmingway in Groningen. De kosten voor deelname zullen €5,- per persoon bedragen en natijd zijn jullie natuurlijk meer dan welkom om ons te vergezellen na de afsluitende borrel in de Brouwerij.

Aanmelden kan via de website: https://www.svtapp.nl/evenementen/cocktail-workshop
Binnenkort krijgen wij een masterclass poolen van Dylan ten Brinke. Hij neemt ons graag een avondje mee om ons te leren hoe je nou echt moet poolen. Wij gaan 2 uur lekker poolen en uitleg krijgen bij cue Action na afloop kunnen wij daar gezellig nog een paar biertjes doen. Meld je gauw aan want het is volgende week maandag al!
Hey jij daar! Heb je nog niet gesolliciteerd voor de gezelligste functie binnen het bestuur? Dit is jouw kans!

Als intern coördinator ben jij verantwoordelijk voor alle commissies die SV Tapp kent. Dit houdt in dat jij het aanspreekpunt bent voor de actieve leden, actief de communicatie tussen het bestuur en jouw commissies onderhoud, regelmatig overlegd met je commissies betreffende activiteiten en dat jij er voor zorgt dat alles binnen de commissies op rolletjes verloopt.

Per september 2019 zal ik mijn functie als intern coördinator met veel spijt achter me moeten laten. Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier deze gezellige functie binnen het bestuur mogen bekleden. Het leuke aan deze functie is dat je voornamelijk, veel in contact bent met je actieve leden, waar de nodige gezelligheid bij komt kijken. Naast het onderhouden van het contact met je actieve leden heb je ook een redelijk grote verantwoordelijkheid dat alles goed verloopt, aangezien de commissies wel de vereniging maken of breken. Wanneer dit dan ook goed gaat, kan je hier veel voldoening uit halen.

Naast het taken pakket van de intern coördinator zal je ook genoeg bestuurlijke taken hebben waar je op een professioneel niveau met jouw medebestuursleden leert werken en communiceren. Ook zal je dankzij je bestuursfunctie veel in contact komen met verscheidene andere verenigingen waarmee je een gigantisch netwerk op zal bouwen wat je in de toekomst goed van pas kan komen.

Kortom, wil jij een onvergetelijk jaar tegemoet gaan, waar je veel nieuwe mensen leert kennen, je veel leuke activiteiten gaat organiseren en jezelf voornamelijk ook profileert? Solliciteer dan snel voor intern coördinator bij SV Tapp. Solliciteren kan door jouw motivatie en CV te sturen naar secretaris@svtapp.nl
Als secretaris ben je eindverantwoordelijk voor de schriftelijke communicatie binnen de vereniging. Je stuurt mailtjes naar de leden en je maakt en verspreid notulen van vergaderingen.  Elke eerste maandag van de maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt en verstuurt naar de leden en ben je verantwoordelijk voor het ledenbestand. Naast al deze eigenschappen is de secretaris ook vaak de rechterhand van de voorzitter en vult deze aan waar nodig.

Ben je goed met taal, kan je creatief schrijven en kan jij de rechterhand van de voorzitter zijn? Als jij jezelf hierin terugziet, of in wilt ontwikkelen, dan is het secretarisschap misschien wel iets voor jou! Kom donderdag  vanaf 10 uur bij ons langs op kantoor om het er eens over te hebben.
Voor het jaar 19-20 zijn wij nog opzoek naar enkele mensen voor het bestuur. Wij zijn enthousiast voor jou maar om jou ook een enthousiast te maken voor het bestuur leggen we de functies nog even uit.

Vandaag beginnen wij met de functie voorzitter

De voorzitter maakt de agenda en leidt de vergaderingen, is het aanspreekpunt van de vereniging voor de Hanze en woont speciale vergaderingen bij waar zaken besloten worden met andere studieverenigingen.

Van een jaar als voorzitter leer je professioneel worden en hoe het is om op management niveau leiding te geven. Lijkt dit je wat? Aankomende donderdag vanaf 10 uur zijn wij op kantoor om vragen over bestuur te beantwoorden en/of samen met jullie een kop koffie te drinken.

Wist je dat ook een vergoeding van 2600 euro krijgt voor een bestuursjaar? Let deze week op voor de andere functies en meer van dit soort weetjes.
De Word Actief en hans sturen je graag samen met alle hg-studentenorganisaties relaxt de laatste tentamens in met nog één laatste feestje! Op de campus kan je onder het genot van een drankje of hapje eten lekker chillen bij het voetenbadterras of simpelweg de beentjes bewegen! Voor de fanatieke student is er ook jeu de boules, voetbal en frisbees!

Line up:
❌ Pushin Wood ❌
❌ Bob Kliphuis ❌
❌ Malbetrieb ❌
Vandaag druk op tour geweest in de grote stad. Gelukkig een kijkje mogen nemen bij Spie UK wat erg interessant was. Bedankt Spie dat we er mochten zijn.
Met de lieverds naar londen is gelukt. De mooie week wordt vandaag zeker goed afgetrapt
Beste leden,

Tapp is opzoek naar een nieuw bestuur. Voor veel van de huidige en oude bestuursleden was dit één van de mooiste ervaringen van hun studententijd. Ook geïntresseerd wat dit inhoudt en hoe dit te combineren is met je studie? Vraag een bestuurlid en wij vertellen je er graag over!
De foto's van onze neon borrel met vedi staan online. Ga snel naar de site voor de mooiste plaatjes