CANTIK SELAMAT | PUDAR JERAGAT

CANTIK SELAMAT | PUDAR JERAGAT Follow

๐Ÿ’ซSyafaah Jamaludin
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผ Mary Jardin Authorised Agent
โ˜˜๏ธ100% Natural & HALAL
๐ŸŒบ Skincare | Bodycare | Superfood
๐Ÿ“ฒ+60135036449

http://syafaah.my/

614 Followers  1,691 Follow

Share Share Share

Blossombelle datang lagi. .
Tu lah sebab Sya suka sangat MJ ni. 
Sentiasa bantu nak upgrade diri kita. .
Dalam akademi blossombelle kita bukan belajar cara menjual je, tapi cara berukhuwah ecewah cara untuk jadi konfiden, cara untuk sentiasa positif & ilmu ilmu lain yang boleh dipraktik dalam kehidupan seharian. .
Kenapalah MJ jadi pilihan bisnes Sya, padahal banyak lagi produk lain. .
โ€”โ€”โ€”โ€”-
.
Sebab utama dulu ofkos sebab Sya sendiri jatuh hati sangat sangat โค๏ธgunakan produk natural organik ni. .
So Sya pilih untuk kongsikan ke-best-an ni dengan orang lain sama. Sya takkan share benda yang Sya sendiri tak pakai atau ragu ragu. .
Sya sangat yakin dengan produk formulasi Dr Maryam ni yang semestinya bebas kimia berbahaya dan bahan terlarang. .
.
Pastu pulak nak daftar agent alahaii murah yakmat rasa. .
Terus terang cakap, RM50 untuk satu bisnes bukanlah sesuatu berisiko tinggi. 
Makan nandos sekali pun dah 60 lebih ๐Ÿคญ
.
Tapi yang ni 50 sekali bayar untuk dapat pulangan lebihhh lagi. 
Dan bagi Sya bukan takat berbaloi, tapi macam tak patut murah sangat ๐Ÿ˜‚
.
Sebab dapat training, trainer pulak trainer handalan bukan biasa biasa. HQ bayar beribu untuk bantu agent. 
Online class selalu & offline class berkala. .
Dapat bisnes berjemaah - support group, guidance dari founder & co founder sendiri, haih memaciam lagi lah. .
Nak senarai kang tak tido pulak malam ni. 
Sekarang pulak HQ bantu affiliate untuk automatekan bisnes. .
Macam Sya yang akan berpantang tak lama lagi ni sangat la perlukan business automation ni. ATM machine sendiri. .
Sekalipun tak sempat promot kat fb, tak dapat PM dari cust, income tetap masuk. Huish mana nok dapat bisnes gitu ๐Ÿ˜‚
.
โ€”โ€”โ€”
.
Dalam blossombelle ni pulak kita gilap lagi  permata sampai bersinar gitu. .
Yang tak pernah buat sales 4 angka, kita akan ajar sampai jadi. 
Yang dah biasa sales 4angka kita bantu kembang buat 5-6 angka. .
Susah? Tak kalau ada teknik betul dan mentor yang hebat. ๐Ÿ•ถ
.
#BB
#BlossomBelle
#BisnesBerjemaah
"Foundation MJ ni memang sangat best untuk yang nak cepat.
Easy blend 
Padahal Lely sebelum ni tak pandai make up pon 
Main hentam je makeup
Janji rata n tak nampak pelik๐Ÿ˜…" ๐Ÿ˜

#artisancosmetic #maryjardinfoundation #liquidfoundation #naturallook
Yang kurik itu kundi
Yang merah itu saga
Yang ungu itu lavender
Yang kuning ini calendula
.
Eh ๐Ÿคฃ dah dapatkan ke Honey Calendula Serum ni. .
200 je dengan 2items yang lain (Aloe Vera Cleanser & Anti Acne Face Oil) .
Limited k ๐Ÿ˜
Bagi sesetengah orang, peppermint oil mungkin terlalu kuat hingga menyebabkan kerengsaan pada kulit dan beberapa kesan negatif lain
.
Spearmint EO memiliki ciri ciri yang lebih ringan berbanding peppermint oil dan menjadi pilihan terutamanya untuk digunakan pada kanak kanak
.
.
Spearmint EO juga mengandungi menthol yang lebih rendah
.
Grab the limited edition #MJRayaBox untuk dapatkan manfaat Spearmint EO ๐Ÿ˜˜
Dah masuk pukul 1. 
Tengahari puasa ni,  kalau rasa nak lebih segar sebelum solat, boleh cuci muka dulu dengan cleanser. 
Lagi best kalau dapat guna cleanser MJ yang ada khasiat calendula tu. 
Insyaallah terasa lembap kulit makin segar ๐Ÿ˜

#MJRayaBox menanti saja, boleh pm dulu kalau nak risik tanya-tanya ๐Ÿ˜˜ #maryjardinrepublic #bangsaMJ #maryjardinsgpetani
"MJ Foundation ni memang best la full coverage. .
Haritu nana ada pergi kelas makeup. Guna la mj foundation. .
Banyak yang puji la sebab full coverage. .
Nana tak letak concealer pun kat bekas jerawat tu "
.
#naturalmakeup #naturalcosmetic #mjac #maryjardinartisancosmetic #maryjardinkedah #maryjardinbaganserai #maryjardinsp #maryjardinsgpetani #maryjardinsungaipetani #maryjardinfoundation #maryjardinmalaysia
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Indonesia
๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ Bangladesh
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ India
๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฐ Pakistan
๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ต Nepal
๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฐ Sri Lanka
.
Insyaallah Mary Jardin akan dieksport ke negara negara ini pulak! .
Orang India pun nak pakai MJ tau ๐Ÿ’•
.
#EveryWomansDream
Setelah 2 bulan lebih tak mulakan pagi dengan AstaCeraCol,
.
Alhamdulillah thanks to Bonda Ira yang hadiahkan sekotak berharga ni, .
harini dapat semula start the day dengan collagen beauty drink rasa berries yang pertama di Malaysia with wheat ceramosides! ๐Ÿ˜
.
.
Semoga harini lebih baik dari semalam. .
Assalamualaikum wbt ๐Ÿค—
.
www.syafaah.my
.
#maryjardinsgpetani #maryjardinastaceracol #astaceracol #beautydrink #collagendrink #maryjardinsupplement #maryjardinbeautydrink #maryjardinbeauty #maryjardinbaganserai #maryjardinagent #maryjardinian #maryjardinpromo
CHOOSE ONE (1) FREE GIFT OF BODYCARE (Lavender Rose Collection)
.
Facial SPA dirumah, pilihan terbaik ialah *BASIC SET*.
.
Skin routine, pilihan terbaik pastinya *ESSENTIAL SET*.
.
Yang mana satu (1) pilihan diri? .
Lawati www.syafaah.my @ whatsapp terus .
www.wasap.my/+60135036449
www.wasap.my/+60135036449
www.wasap.my/+60135036449

#Maryjardinbaganserai #maryjardinpromo #promomaryjardin
Alhamdulillah.
.
#Mary_Jardin - One of the leading brands in Organic & Natural Skin Care in Malaysia. .
Proud to be part of the family & part of the growth ๐Ÿ’œ
.
#maryjardinorganicskincare #MaryJardinbeautytips #maryjardininternational #maryjardinsgpetani #maryjardinbaganserai #mary jardinselamat #maryjardinsafeproducts #naturalbeauty #naturalskincaremalaysia #naturalorganicskincaremalaysia
Dr Maryam maneuvering Mary Jardin in style.
.
.
Alhamdulillah.
#Mary_Jardin - One of the leading brands in Organic & Natural Skin Care in Malaysia. .
Proud to be part of the family & part of the growth ๐Ÿ’œ
.
#maryjardinorganicskincare #MaryJardinbeautytips #maryjardininternational #maryjardinsgpetani #maryjardinbaganserai #mary jardinselamat #maryjardinsafeproducts #naturalbeauty #naturalskincaremalaysia #dropshipagentwanted #dropshipwanted #agentwanted #naturalorganicskincaremalaysia
Alhamdulillah.
#Mary_Jardin - One of the leading brands in Organic & Natural Skin Care in Malaysia. .
Proud to be part of the family & part of the growth ๐Ÿ’œ
.
#maryjardinorganicskincare #MaryJardinbeautytips #maryjardininternational #maryjardinsgpetani #maryjardinbaganserai #mary jardinselamat #maryjardinsafeproducts #naturalbeauty #naturalskincaremalaysia #naturalorganicskincaremalaysia