🌸🦄 Syafiera Yamin 🌸🦄

🌸🦄 Syafiera Yamin 🌸🦄 Follow

🤖wishlist:#travel1duniawith2kids
🌸@projeksuprise_srikandilicious
🍣 @sushi.vid FAM !
📽YouTube Syafiera Yamin
📩Syafierayamin@gmail.com
📝Cerpen ⤵

http://www.syafierayamin.com/

12,907 Followers  7,517 Follow

Share Share Share

I fall in love dengan lip matte dari @sarrebysari_official sebab ada bahan anti penuaan iaitu Cocos nucifera selain itu ianya juga bertindak sebagai anti keradangan tau. Kaya dengan vitamin E untuk melembab dan mencegah kekeringan bibir. Ada 6 pilihan warna yang boleh fit personaliti masing masing. Untuk maklumat lebih lanjut, sila baca : https://bit.ly/2VWv7in

#sarrebysari #sarrelipmate #lipmatte #lipstick #sarrecosmetics #beautybloggers #beautyproduct #makeup

Dail nombor ni untuk beli : 0133058282
Sebagai seorang ibu , i sebolehnya akan pastikan apa yang anak i makan mestilah mempunyai nutrisi dan khasiat yang lengkap. Lagi organik lagi bagus tapi bukan senang nak kasi anak-anak i ada minat untuk makan sayur sayuran nasib baik ada organic fusilli tricolore dan vegetables alphabet pasta.. memang sedap kalau dimasak dengan organic pasta sauce napoletana.. sangat rekomen untuk parents yang pentingkan bahan makanan yang organik dan jenis 'on the go.' Sangat mudah nak disediakan and the best part anak-anak i suka sangat makan pasta dari alce nero ni, organik dan diperbuat dari Itali tau. .
.
Jangan lupa dapatkan untuk anak-anak anda juga. @alceneromy #alceneromy
Good morning, lets #nutella #skippychuncky #skippychunkypeanutbutter with  #massimo.. sekali sekala nak merasai duduk rumah orang kaya jap hehehe.. adik husband punya rumah... huuu.. #Alhamdulillah #goodmorning #edenbukitjalil #syafierayamincom
Tahukah anda banyak HABUK melekat di langsir-langsir rumah? Pencemaran udara
di dalam rumah boleh mengakibatkan batuk, selesema dan ketidakselesaan ? Nasib
baik ada WOODS’ Herbal Cough Syrup yang berasaskan herba iaitu IVY Leaf,
bolehlah legakan masalah batuk dan kegatalan tekak. Tapi ingat kebersihan tetap
perlu diutamakan, sila pastikan selalu bersihkan karpet dan langsir at least 1x per
month. Xoxo : Syafiera
#WOODSHerbal
Sup adalah kegemaran I ketika batuk, selesema dan demam. Tapi I terkejut bila mitos
mengatakan SUP tidak boleh mengatasi masalah batuk.. cuma mampu mengurangkan dan melegakan tekak yang kemain gatal time tengah tak sihat tu. Hehe...Nasib baik ada
WOODS’ Herbal Cough Syrup yang dijamin berkesan.
#WOODSHerbal
Tiba tiba hati gembira ku nak nyanyi lagu. Hee..
Versi penuh disini : https://youtu.be/HIsLbeWdR0w

@demeisesband_ @insictechmusicland

Online Music Store: http://www.i-musicland.com/ Facebook: https://www.facebook.com/InsictechMusicland/ Google+: https://plus.google.com/u/0/+InsictechMusicland Youtube: https://www.youtube.com/user/InsictechMusicland Spotify: https://open.spotify.com/album/56JO2QQfK53RHDj7dZEnwu 
Joox: http://www.joox.com/my/en/single/DbXjRNx7yVNjoYJlvRq_JA== AppleMusic/iTunes: https://itunes.apple.com/my/album/1000-tahun-single/1446704938 
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/82164482 Akazoo: https://www.akazoo.com/album/26937521/Demeises---1000-Tahun
KKBox: https://www.kkbox.com/my/ms/song/cEw00Q70q2JcwpQxcwpQx0XL-index.html 
Aktifkan nada pemanggil ini dengan cara berikutnya: 1000 Tahun (Demeises)»» Maxis CallerRingtones -- Dial *131*615980# tekan Call/Hantar 
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1350714# tekan Hantar/Call 
Celcom CallMeTones -- Dial *323*313555# tekan Call/Hantar 
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 8498649 dan hantar ke 28383 
Chorus»» Maxis CallerRingtones -- Dial *131*615981# tekan Call/Hantar 
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1350715# tekan Hantar/Call 
Celcom CallMeTones -- Dial *323*313556# tekan Call/Hantar 
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 8498650 dan hantar ke 28383 
Verse»» Maxis CallerRingtones -- Dial *131*615982# tekan Call/Hantar 
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1350716# tekan Hantar/Call 
Celcom CallMeTones -- Dial *323*313557# tekan Call/Hantar 
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 8498651 dan hantar ke 28383 
Terbitan : Insictech Musicland Sdn Bhd Album : Demeises - 1000 Tahun 
#InsictechMusicland #Demeises #1000tahun #demeises1000tahun
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already because of the Lunar New Year decorations !

You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall; A Teochew Heritage Celebration - CNY 2019 ! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too! Visit the Teochew Heritage Celebration at the concourse from now till 19th Feb 2019! Dont forget to Shopping here too tau !

Check out their page on how you can join! 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew CastingAsia
There is NO #DayOff for me.. after #HouseJob #housejobdiaries now time for me to hadap #Laptop balik.. nak siapkan many task sat yang tak tersiap lagi 🤭 banyak sangat rehat layan #MemoriesOfTheAlhambra hahahaha #syafierayamincom #beautyblogger #lifestyleblogger #blogger #kualalumpur #canon #canong7xmarkii
Chinese New Year is around the corner, I managed to check out the CNY theme at Sunway Velocity Mall, so many beautiful cheongsam and shoes you can get at here for the celebration. 
Come join us for a fun time here, at the Sunway Velocity Mall; A Cantonese Heritage Celebration - CNY 2019 at Concourse area from now till 19th Feb 2019!  #SunwayVelocityMall #SVMKungHeiFattChoy #VelocityEvents #syafierayamincom #beautyblogger #lifestyleblogger #CastingAsia
I am Experimenting with @dr.glamogenic hyaluronic booster serum for my skin problem : acne prone skin & large pores.. read my first impression here : https://bit.ly/2SyfNWJ

#drglamogenicbooster #drglamogenic #drglamogenichyaluronicboosterserum #serum #NotOrdinarySerum #productreview #beautyblogger #syafierayamincom #clozette #lifestyleblogger
Siapa sini suka beli barangan secara ONLINE di laman luar negara seperti di US, UK, Hong kong & China ? I nak introduce servis penghantaran yang disediakan oleh @buyandship.my Dimana anda boleh tempah barangan dari laman luar negara secara online dalam tempoh  30 hari dan semua barangan tu akan dibungkus menjadi satu sebelum  hantar ke rumah anda. Nak tahu lebih lanjut ? Sila baca di sini : https://bit.ly/2LQcLdX

#Buyandship #BuyandshipMalaysia #ServisPenghantaran #OnlineShopping #OverseaOnlineShopping #UnitedStates #UnitedKingdom #HongKong #China #ShoppingTime #syafierayamincom #MYBuyandship
#lifestyleblogger
Azam tahun baru 2019 nak jaga pemakanan, nak stabilkan financial, nak buat simpanan education dan gold 1 bulan 1 gram, nak siapkan semua task secepat mungkin. Nak minum air bersih 3 liter sehari, nak cari supplement yang sesuai untuk body sendiri, nak bersenam, tak nak bermalas malasan, nak join volunteer club, apa pun semua perancangan semuanya dengan izin Allah. Nak anak anak jadi independent tahu mana baik mana buruk hormat orang tua, mistakes are learning part... so belajar baik baik... #HappyNewYear #HappyNewYear2019 #Goodbye2018 #NewYearResolution #GeorgianCalendar #2018to2019 #syafierayamincom #lifestyleblogger #beautyblogger #parentingblogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #Kebaya #KebayaMerahJambu #KebayaNyonya