Eleftherios Synadinos

Eleftherios Synadinos Follow

Αντιστράτηγος ε.α., Επικεφαλής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, Ευρωβουλευτής.
3star General (ret), Head of Patriotic Radical Union, MEP.

http://www.synadinos.gr/

477 Followers  289 Follow

Share Share Share

Αύριο Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 10:30 ραδιοφωνική συνέντευξη στο radio1D και τον Αντρέα Σταματόπουλο.
Αύριο στις 14:00 θα βρίσκομαι στην Τηλεόραση Βεργίνα για συνέντευξη που αφορά τις τελευταίες εξελίξεις.
Εγκαίνια γραφείων της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε στην Αθήνα το Σάββατο 12 Ιανουαρίου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο γραφείο μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας.
Κατά την διάρκεια δηλώσεων.
Με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε.
«Τσίπρα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών να γνωρίζεις, όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια...» Φίλες και φίλοι, Έλληνες Πατριώτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων, η ώρα της αλήθειας, της δικαιοσύνης και της τιμωρίας για όσους εν Ελλάδι επιχειρήσουν να κυρώσουν με την ψήφο τους την ήδη άκυρη, τύποις και επί της ουσίας, συμφωνία των Πρεσπών έφτασε. 
Από την πρώτη μέρα υπογραφής της, έγκριτοι νομικοί, επιστήμονες και καθηγητές της ανώτερης και ανώτατης εκπαιδεύσεως απέδειξαν με τεκμηριωμένα επιχειρήματα την ακυρότητά της.Η δήθεν συμφωνία είναι άκυρη νομικά κατά το Διεθνές Δίκαιο και το Σύνταγμα της Ελλάδας και επιπροσθέτως, περιέχει στοιχεία που είναι αντικειμενικώς, επιστημονικώς και πολιτικώς αναληθή. 
Καμία κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να δρα εναντίον του έθνους. 
Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να παραδώσει μέρος της Ελληνικής 
Καμία Κυβέρνηση δεν μπορεί να αποφασίζει αντίθετα με τη θέληση του λαού. 
Και η θέληση του Ελληνικού λαού εκφράστηκε ξεκάθαρα με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τα δεκάδες συλλαλητήρια σε πλείστες πόλεις του ελλαδικού χώρου και του εξωτερικού. 
Πέρα από οποιαδήποτε προσέγγιση, το προσύμφωνο έχει προδήλως καταστεί άκυρο.

Σύμφωνα με το άρθρο 1, παράγραφος 4ε τα Σκόπια θα έπρεπε ήδη να είχαν ολοκληρώσει εν συνόλω τις συνταγματικές τροποποιήσεις μέχρι το τέλος του 2018.
Αυτό δεν συνέβη, οπότε καλώ όλα τα θεσμικά πολιτικά όργανα, προεξαρχόντων του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου της Κυβερνήσεως και του Προέδρου της Βουλής, να καταγγείλουν άμεσα το προσύμφωνο και να το ακυρώσουν.

Κανένας θεατρινισμός του Τσίπρα, καμία κωλοτούμπα του Καμμένου, καμία ένοχη σιωπή του Μητσοτάκη δεν μπορούν πλέον να υποστηρίξουν την συμφωνία των Λιμνών. Τέλος στις φθηνές δικαιολογίες, στους πολιτικούς τακτικισμούς, στα ψέματα και στην προπαγάνδα. Αν φέρει ο Τσίπρας το προσύμφωνο στη Βουλή να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την οργή του Ελληνικού λαού.
Η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση θα είναι εκεί να του θυμίσει ότι, «όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια». http://www.patrie.gr/detail.asp?aid=195
Συνάντηση με φίλους.
Σας εύχομαι ένα χαρούμενο, ειρηνικό και ελληνικό 2019!
Πρώτα η Ελλάδα! 
#πρώτα_η_ελλάδα #συναδινός #πατριε #ελλάδα🇬🇷 #πατρίδα
30 χρόνια πριν, Χριστούγεννα του 1988.