Eleftherios Synadinos

Eleftherios Synadinos Follow

Αντιστράτηγος ε.α., Επικεφαλής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, Ευρωβουλευτής.
3star General (ret), Head of Patriotic Radical Union, MEP.

http://www.synadinos.gr/

645 Followers  212 Follow

Share Share Share

Ρεντίνα, απονομή μπερέ.
Κυριακή 19 Μαϊου 2019
Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου, Άργος Ορεστικό
Μνημόσυνο για τις 353.000 ψυχές
Επίσκεψη χθες στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο.
Τιμώντας την μνήμη και ένεκα της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου, μεταξύ άλλων προστάτη του Στρατού Ξηράς, θα ήθελα να επεκτείνω τις ευχές μου προς τους Αξιωματικούς, Ανθυπασπιστές και Οπλίτες του Στρατού Ξηράς, μόνιμους και έφεδρους αλλά και το πολιτικό προσωπικό, που επιτελούν την υψηλότερη αποστολή προς την Πατρίδα μας, την άμυνα της Χώρας και την προάσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας. 
Υπερασπίζονται την τιμή της Ελλάδος και δεν παύουν να εκπαιδεύονται και να μάχονται αδιάκοπα εναντίον επίδοξων εισβολέων και εχθρών, παρά των επί σειρά θητειών ξενόδουλων υποτακτικών κυβερνήσεων και της αδύναμης υποχωρητικής εξωτερικής πολιτικής τους. 
Το προσωπικό του Στρατού Ξηράς, με τις ενέργειες αφανών πιστών ηγητόρων και παρά την έλλειψη στήριξης από την κεντρική πολιτική και συχνά στρατιωτική διοίκηση, συνεχίζει να εκτελεί τον σκοπό του επιτυχώς, κρατώντας την Ελληνική επικράτεια ελεύθερη και απόρθητη. 
Τα διδάγματα και η προστασία του Αγίου Γεωργίου, στρατιωτικού και ελευθερωτού, ας συνεχίσουν να μας εμψυχώνουν και να ενισχύουν την πίστη και το φρόνημά μας ως πιστοί στρατιώτες της Ελλάδος και της ουρανίου στρατιάς, ώστε να συντηρήσουμε το αξιόμαχο και τις ικανότητες που αρμόζουν στον Ελληνικό Στρατό Ξηράς και να αποδεικνύεται νικηφόρος και επικρατών σε κάθε αποστολή, για μια Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη, ακέραια και υπερήφανη.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!
#europeanparliament🇪🇺
Ο πρόεδρος της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. και Ευρωβουλευτής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός ανάμεσα στους 751 Ευρωβουλευτές έλαβε: - Την 11η θέση σε παρεμβάσεις στην ολομέλεια - Την 20η θέση ως προς τις αιτιολογήσεις των αποφάσεών του στις ψηφοφορίες κατά τη διάρκεια των συνόδων της ολομέλειας -Την 80η θέση σε ερωτήσεις προς τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς που απαιτούν γραπτή απάντηση. - Την 121η θέση σε γραπτές δηλώσεις 
Συμμετείχε στο 95% των συνεδριάσεων και στο 88% των ονομαστικών ψηφοφοριών και

Υπέβαλε 1679 τροπολογίες εκθέσεων και γνωμοδοτήσεων 
Στις 26 Μαΐου εκλέγουμε τους άξιους και τους ικανούς για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων!
#europeanelections 
#europe🇪🇺
Άγιον Όρος