Bonda Zahra Aressa

Bonda Zahra Aressa Follow

Hamba Allah | Daughter | Wife | Mum | Blogger
|Parenting|Lifestyle|Food
πŸ“©mamau3712@gmail.com
Kedah|Perak

2,376 Followers  664 Follow

Share Share Share

Untunglah U Babah 😍. Nah ai hadiahkan dekat U wangian ni ❀️.
.
Bukan sekadar deodaran ja taw. Boleh digunakan sebagai perfume jugak @dashing_my  DEO + PERFUME Body Spray ni. Wah, 2 in 1 gitu πŸ’•.
.
#dashing #dashingdeoperfumebodyspray  #dashingmalaysia #dashingmy #formen #lelaki #deoperfume #beautyblogger #lifestyleblogger #malaysiablogger #bondazahraareesadotblogspotdotcom
Hadir dengan 4 variasi dalam botol bersaiz 120ml dengan harga RM 12.20 ja.
.
Dashing - DEO + PERFUME Body Spray ni dirumus dengan wangian Dashing Eau De Toilette yg memberikan keharuman maskulin berkekalan sepanjang hari & dengan agen #antibau & #antibakteria, ia berkesan memberikan perlindungan 24 jam terhadap bau badan πŸ‘.
.
#dashing #dashingdeoperfumebodyspray  #dashingmalaysia #dashingmy #formen #lelaki #deoperfume #beautyblogger #lifestyleblogger #malaysiablogger #bondazahraareesadotblogspotdotcom
@dashing_my memang bukan biashe2!, hihi πŸ˜†πŸ˜.
.
Hangpa taw tak yg Dashing baru ja memperkenalkan produk baru #Dashing - DEO + PERFUME Body Spray!. So, orang lelaki, hangpa boleh lah tampil lebih segar & penuh yakin dengan semburan gabungan #deodoran & minyak wangi dalam satu botol 🀩. Formula 2 dalam 1 ni pastinya lebih mudah & lebih jimat kan? ☺️.
.
Nanti review penuh di blog bondazahraareesa.blogspot.com ya ✌️.
.
#dashing #dashingdeoperfumebodyspray  #dashingmalaysia #dashingmy #formen #lelaki #deoperfume #beautyblogger #lifestyleblogger #malaysiablogger #bondazahraareesadotblogspotdotcom
Huge teddies all around at @teddyvillemuseumpenang & all of them are just too adorable❀❀❀.
.
Can't stop taking pictures πŸ“·πŸ“·πŸ“·.
.
#teddyvillemuseumpenang #teddybear #teddybearmuseum #loveteddybears #anakpatungberuang #bondazahraareesadotblogspotdotcom #travelblogger #lifestyleblogger #bloggerlife #reviewblogger #review #penangmalaysia #paidreviewmalaysia #influencersperak #mediaperak #travel #cuticutimalaysia #tourismpenang #batuferinggi
Mana dia Teddy Bear lover 🐻?. Untuk pengetahuan hangpa, @teddyvillemuseumpenang adalah tempat yg wajib hangpa p dekat Penang. Confirm hangpa suka 😍.
.
#teddyvillemuseumpenang #teddybear #teddybearmuseum #loveteddybears #anakpatungberuang #bondazahraareesadotblogspotdotcom #travelblogger #lifestyleblogger #bloggerlife #reviewblogger #review #penangmalaysia #paidreviewmalaysia #influencersperak #mediaperak #travel #cuticutimalaysia #tourismpenang #batuferinggi
Hangpa taw tak yg dekat Malaysia ni ada muzium teddy bear?. Dan muzium ni merupakan yg pertama di Asia Tenggara.
.
Sabtu lepas, habis ja kite jalan dekat Expo Taiwan 2019 tu, kite sempat lah singgah @teddyvillemuseumpenang ni dekat Batu Feringgi sebelum balik Perak.
.
Dalam muzium ni penuh teddy bear besar2 weh. Dan semuanya cute2 😍. Kite tak boleh nak stop ambik gambar lah πŸ˜‚πŸ“·.
.
Nanti kite spam satu persatu gambar taw πŸ‘‰πŸ‘ˆ.
.
Kalau hangpa nak taw lebih detail pasal muzium ni, nanti kite share dekat bondazahraareesa.blogspot.com ya ✌️.
.
#teddyvillemuseumpenang #teddybear #teddybearmuseum #loveteddybears #anakpatungberuang #bondazahraareesadotblogspotdotcom #travelblogger #lifestyleblogger #bloggerlife #reviewblogger #review #penangmalaysia #paidreviewmalaysia #influencersperak #mediaperak #travel #cuticutimalaysia #tourismpenang #batuferinggi
Aku tak pandai dress up nak look good depan orang, tak pandai speaking semata nak show off, tapi aku pandai makan untuk senangkan hati aku πŸ˜‚πŸ™Š.
.
Yg ikhlas, Budak Gemuk 😌.
.
#quoteoftheday #keepstrongevenitshard #syuhainaatikah #bondazahraareesadotblogspotdotcom
Aku takda harta, aku takda rupa tapi hang kena taw yg aku ada hati & perasaan.
.
Bukan senang nak bangun saat jatuh walaupun setiap ujian tu ada hikmah. Dan sabar manusia tu ada tahap dia.
.
So before hang judge & come to any conclusion, walk a little in my shoes, see what I see, hear what i hear, feel what i feel then maybe u'll understand why I am the way I am.
.
#quoteoftheday #keepstrongevenitshard #syuhainaatikah #bondazahraareesadotblogspotdotcom
You may fall in love with the beauty of someone, but remember that finally you have to live with the character, not the beauty.
.
#quoteoftheday #keepstrongevenitshard #syuhainaatikah #bondazahraareesadotblogspotdotcom
Behave ja dia semalam ikut Bonda p event ❀️.
.
#TaiwanExpoMy #TaiwanExpo2019 #TaiwanHalalBubbleTea #TaiwanHalalBeauty 
#WoopyAgency #Wooopers #InfluencerAgency #bondazahraareesadotblogspotdotcom #lifestyleblogger #beautybloggers #travelblogger #reviewblogger #event #influencersperak #bloggerperak #bloggerlife #bloggers #malaysiablogger #penang #mediaperak #mediapenang #media
Zahra naik basikal dekat Taiwan Expo 2019 semalam 🚲 ☺️.
.
#TaiwanExpoMy #TaiwanExpo2019 #TaiwanHalalBubbleTea #TaiwanHalalBeauty 
#WoopyAgency #Wooopers #InfluencerAgency #bondazahraareesadotblogspotdotcom #lifestyleblogger #beautybloggers #travelblogger #reviewblogger #event #influencersperak #bloggerperak #bloggerlife #bloggers #malaysiablogger #penang #mediaperak #mediapenang #media
Cerita semalam, di Taiwan Expo 2019. Baru tahu yg terdapat banyak produk kesihatan, kecantikan & makanan yg bersertifikat HALAL & berkualiti tinggi dari Taiwan. So, secara tak lansung dapat lah meningkatkan kerjasama industri HALAL antara Taiwan & Malaysia kan?.
.
Anyway untuk full story event ni nanti kite share di bondazahraareesa.blogspot.com ya.
.
#TaiwanExpoMy #TaiwanExpo2019 #TaiwanHalalBubbleTea #TaiwanHalalBeauty 
#WoopyAgency #Wooopers #InfluencerAgency #bondazahraareesadotblogspotdotcom #lifestyleblogger #beautybloggers #travelblogger #reviewblogger #event #influencersperak #bloggerperak #bloggerlife #bloggers #malaysiablogger #penang #mediaperak #mediapenang #media