Proto Tapas

Proto Tapas Follow

http://www.proto.nl/

783 Followers  620 Follow

Share Share Share

Vandaag heeft onze topper meegedaan met de 20 van alphen 🏅Wij zijn super trots op @evertnoten
Vanaf 28 maart tot 7 april vindt de Alphense restaurantweek weer plaats. Bij Proto serveren wij een 4-gangen diner voor 27,50 per persoon met heerlijke Spaanse tapas vooraf! Reserveer jou tafel online of telefonisch, tot snel!

#restaurantweek #alphenaandenrijn #proto #prototapas #tapas #keuzemenu
Het zonnetje schijnt en de gasten genieten bij PROTO! #lunch #brunch #koffie #borrel #gebak #wijn #relax
#liefde #valentijn #romantisch #chocolade #14februari #proto #alphenaandenrijn
Januari beginnen wij goed met het proeven van nieuwe gerechtjes voor de nieuwe menukaart. Wij proeven nog even door en houden jullie op de hoogte! 
#nieuw #menu #octopus #bapao #zoeteaardappel #fijnproevers #prototapas
Goedemorgen, kom schuilen voor dit weer met een lekker kopje koffie. Deze gaan heerlijk samen met een lemon cheesecake of een appeltaart. Tot zo!#koffie #gebak #broodje #salade #wijn
Bij Proto houden wij van vis en vlees! tijdens de lunch met een broodje gerookte zalm en tijdens het diner met de tonijn tataki als losse tapas of in een van de tapas plateaus in combinatie met carpaccio buideltje en kiptortilla’s Wist je dat sinds het najaar wij meer vis op de kaart hebben. Denk aan een hele zeebaars of ga voor de crispy gamba's.#broodje #lunch #panini #kofte #dinner #tapas
Het team van Proto wenst jullie een gelukkig nieuwjaar. Ook in 2019 zullen wij weer voor jullie klaar staan voor een heerlijke lunch of een sfeervol diner. Tot snel!
Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2019!
Kom vandaag voor de laatste keer in 2018 bij ons lunchen, koffie drinken of dineren. Oud en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. We ontvangen jullie in 2019 graag weer vanaf 2 januari. 
#broodje #tapas #carpaccio #lunch #diner  #2018 #oudennieuw