Tatjana Jovanovic

Tatjana Jovanovic Follow

Mommy of 2👼, wife 💕
Beauty, fashion & lifestyle
💌 werockfashiontoo@gmail.com

https://youtu.be/JHUYfhseIrg

29,038 Followers  2,097 Follow

Share Share Share

Bože, da li ću IKADA naučiti da se baš ovako našminkam sama 😭 ? By: @makeupbydunja_  koju uskoro planiram da šminkam, da to snimimo pa da me u hodu ispravlja ☺️😅🤓💕!
Moja Sofi -  više nije balerina, sada je atletičarka 🏅☺️ - sve je dobro dok nije na mene i ima u sebi sportski duh 💪🏻💕!
#familyportrait 👨‍👩‍👧‍👦🥳💕 Foto: @ana_bogdanov_photography
Kada je kišan dan, a i kada nije nešto pevušim ☺️💕 i tako sam se zbog ove slike setila par stihova vezanih za gola ramena, a zanima me znate li vi neki 💃🏼 🎼? 🎀 #morgan #sportina
Kao što sam rekla, za mene je danas sunčan dan ☀️🌸 jer je najumiljatijem i najslađem na svetu, mom Urošu, ljubavi i sreći drugi rooođendan! 🥳😍💕 Spremili smo vam i jedan video - link potražite u opisu profila 💕!
Za sledeću nedelju predviđaju kišu, a na sutrašnji dan se rodilo moje sunce i to mi je dovoljno za suuuuper raspoloženje 🥳🥳🥳!
Konačno vreme za trenč i sandale - malo je toplo malo hladno ☺️🙌🏻💕! Foto: @maja_milano #sportina #marxclothes
Moja nadlaktica 💪🏻 i ja u Parizu prošle godine 🙋🏼‍♀️ .
Vežbe za nas lenje , nas koji nemamo vremena i iskreno ne volimo da vežbamo 😆💪🏻: 15 minuta imate, ovo su naaajjednostavnije vežbe i najviše mi prijaju: malo zagrevanja uz muziku, malo vežbi za noge, ruke, stomak, leđa, pa istezanje (ponavljam po 20 puta). Kao što vidite, ekipa se priključuje, a Sofi briljira 😂💕! Radim svaki dan ili svaki drugi dan, neću biti #raketadoleta @imfashionbabe 🤣 ali bolje nego da ne radim ništa plus malo korigovana ishrana i to prilagođena nama koji volimo da jedemo - nikakve dijete niti izgladnjivanja 🙅🏼‍♀️ i kako god da izlgedamo važno je da se osećamo dobro. Meni je to cilj - da se osećam sjajno 🤩, ne dobro! Ko želi neka piše u komentaru pa da napravim jedan video da zajedno uradimo nešto po tom pitanju 💪🏻💪🏻💪🏻💕💕💕!
Nije bilo da ne mogu sladoled 🍦!
Jeste li vi probali danas nešto novo 🐎😍? Volela bih da probam jednom sama, bez ovog čoveka ☺️☺️☺️😅😅!
Nemam adekvatnu prvomajsku, evo jedne od prošle subote i jedna BLAM priča 🥳- uglavnom bila sam u izlasku i stigla me karma. Prošlog leta sam zadnji put bila na tom mestu i smejala se kumi jer joj je upala štikla negde u pod i sva se ogulila - znam podlo 🤣😅 @fitneshealthyliving !  I tako @ivywess i ja ulazimo, na ulazu oni što stoje pitaju ova mala koliko ima godina 👮🏻‍♂️🕵🏻‍♂️ (kaže Darko posle možda su pitali da nisi prešla gornju granicu  jer jesam bila među starijima 🤣🥳) , ja kao ponosno ulazim ono hop odlomi se štikla kod pete , ali ja ne govorim nikome jer ne ide mi se kući, a ona nekako stoji dok stojim i ja ! I tako ja đuskala celo veče, slavi se kumin rođendan 💃🏼i mislim se taman kada krenemo, mrak je neće niko provaliti, kad ono ljudi fajront, pale se svetla 😵, a nije čak bilo jako kasno i šta ću krenem sa svima i tu nije kraj. Priđe mi devojka i kaže je l si ti Tijana, ja pratim tebe i EnaLunu (ako ovo čitaš i setiš se javi se 😂), zagrlimo se, reko' Tatjana sam i brzo pobegnem u lift da se ne vidi štikla, mada ko šiša to ako je provod bio dobar 🥳🥳🙌🏻☺️😂😂! Jeste li vi nekada imali problem sa štiklom? 😅