Terdege

Terdege Follow

is een reformatorisch familiemagazine voor betrokken christenen.

https://www.terdege.nl/artikelen/muzikale-gezinnen

679 Followers  915 Follow

Share Share Share

In #terdege drie portretten van muzikale families. Klik op de link in bio om een portret te lezen. #eendagnietgespeeldiseendagnietgeleefd #muziek #trompet #orgel #zingen #cello #gamba #viool.
Poster in #terdegemagazine #terdege #muziek #mcheyne #geestelijk #lied.
Oproep #trouwen!
 Binnenkort besteden we in Terdege aandacht aan trouwen. Doe mee en post foto's! We zijn benieuwd naar je trouwvervoer! Fiets/boot/auto/bus. Ook vinden we een leuke/mooie foto van jullie met feestgangers mooi. Bijvoorbeeld eentje van de bruid met haar moeder. Of een foto van de bruidegom met zijn broers. Posten maar! Gebruik wel de hashtag #trouwenenterdege! En tag ons even!
Wat een buien­čîž. Als tegenhanger voor al de nattigheid een mooie foto van een smidsvuur! Dert Vlaander werd van projectleider #smid. Hij komt over zijn werk aan het woord in #terdege  1.
In Terdege 1 aandacht voor grote gezinnen. "Drie kinderen?" vroegen ze bij de kassa "Nee, tien," zeiden wij." Kijk op www.terdege.nl voor een interview en de foto's van de drie andere grote gezinnen! #terdegemagazine #grootgezin #drukte #gezellig.
Bij nazomeren hoort een heerlijk nazomerrecept van @jacobine10 ! Deze freakshake, broertje van de milkshake­čśë, staat in de nieuwste #Terdege en smaakt perfect! #weekend #recept. De mooie foto is van @renatebleijenberg . Terdege lezen? Kijk op terdege.nl.
Wat mooi! De eerste plaid is gemaakt­čĹî. Bedankt voor de mooie foto @dol.op.wol! Haakpakket bestellen? Kijk op terdege.nl. #terdege #crejjtion #haken #hakeniship #hakenisleuk #haakpatroon.
Heerlijk nazomeren! #fijnedagverder #genietenmetterdege #fijnweekend.
In de #terdege van deze week een bespreking van dit mooie boek. Kijk op Facebook.com/terdege voor een leuke actie!
Vandaag in #terdege! Vier keer een portret van een uniformdrager. Jan-Willem van Leeuwen is beroepsbrandweerman bij regio Haaglanden. "Het helpen van mensen is natuurlijk mooi. Maar een goeie fik ook. De actie en de sensatie, dat moet je echt leuk vinden."
Binnenkort in Terdege het patroon van deze prachtige plaid van @crejjtion! Ook #terdege lezen? Kijk op terdege.nl!
Wonen hartje Rotterdam! Het was geen liefde op het eerste gezicht voor Petra de Nies. Het huis zag er groen en verweerd uit en was jarenlang uitgeleefd door krakers. Nu genieten Reinier, Petra en hun kinderen iedere dag van de mooie woonboerderij. #terdege #binnenkijken #huisdieren #stad.