Terdege

Terdege Follow

is een reformatorisch familiemagazine voor betrokken christenen.

https://www.terdege.nl/artikelen/plezier-van-de-pluktuin

1,630 Followers  1,699 Follow

Share Share Share

Op zoek naar een leuk zomers uitje? In de Terdege van deze week een artikel over pluktuinen! Met een lijstje met tips van lezers. 🌻🌻🌸🌼🌺🍓🍈🍑🥕. Meer reclame maken we niet😉. Swipe voor blijmakende foto’s van @renatebleijenberg en @sjaak_verboom. Link in bio voor beginnetje van het artikel.
Ha volgers👋🏼! Nog even over de Terdege Zomerfair. Wij hebben daar nog iets heel leuks voor bedacht: de allereerste Instadate in Nederland. Denken wij ten minste😉. Wat houdt het in? Op Instagram ontstaan nieuwe vriendschappen. Hoeven wij jullie natuurlijk niet te vertellen. Je deelt mooie maar soms ook verdrietige zaken met mensen die je vaak nog nooit gezien hebt. Daar willen wij verandering in aanbrengen! Elke beursdag hebben we een Instagrammer uitgenodigd die jullie vast allemaal graag willen ontmoeten! Op woensdag komt @teamkoedood__ , op donderdag @vestywo, op vrijdag @huizekipkakel en op zaterdag @tussenwal.enschip! Dat wordt gezellig!! Komen jullie ook allemaal naar de Barn?! Ze hebben deze week allevier een leuke weggeefactie. Houd ze in de gaten die vier👀👀👀👀.
Ben je dol op hoeden? Dan hebben we een leuke actie! Kijk het filmpje van Josine Drogendijk via de link in de bio en reageer daarna onder deze post!
Geen vierkante foto dit keer. Want baby Trace heeft acht overgrootouders! Bijzonder  hè? Lees het verhaal via de link in bio.
De columns en blogs van Heleen Snel worden altijd heel goed gelezen. Geen wonder! Ze werkt op de intensive care van de afdeling neonatologie. Goed nieuws! Heleen is op zaterdag 4 augustus aanwezig tijdens de @terdege_zomerfair! Welkom in Barneveld!
Er komt weer een heel mooi nummer aan! Volgende week ook dit nummer lezen? Bestel een los exemplaar (vóór 12 juli) via de link in de bio. Geniet van de artikelen over pluktuinen, echt vrij zijn in de vakantie en het interview met Chris Stoffer.
Nog net voor je naar bed gaat een leuke column lezen? Klik op de link in de bio om (voor één keertje) (uiteraard om jullie allemaal over te halen om een abonnement op ons magazine te nemen😉) een column van onze nieuwe columnist 👩‍⚕️ Tonja Versluis te lezen! De titel? Rijke stinkerd!
Zo leuk!! Elke dag zitten er verrassingen bij de post! Wij hopen op een volle wand. Voor de actie: swipe naar rechts😉. 💌💌💌💌💌💌💌.
Wij namen alvast n voorproefje😉! Denken jullie nog aan het inzenden van de recepten voor de taartenbakwedstrijd? Voor meer info: zie link in bio.
Oproep!
Terdege besteedt na de zomervakantie aandacht aan het doen van belijdenis. We zoeken nog een jongere die van plan is dit najaar op belijdeniscatechisatie te gaan. Wie durft openhartig voor zijn of haar keus uit te komen? Stuur gerust een pb of mailtje naar redactie@terdege.nl. #terdegemagazine #belijdenisdoen. Foto: Sjaak Verboom.
Het blijft zonnig en warm! Tijd voor een handige strandtas🕶🌞🌊. Maaike van @crejjtion maakte deze leukerd! Ook haken? Link in bio om het haakpakket te bestellen.
Een nieuwe rubriek in Terdege! Emma schrijft Henrieke. En Henrieke schrijft weer terug. Lezen jullie mee?