Terdege

Terdege Follow

is een reformatorisch familiemagazine voor betrokken christenen.

http://www.terdege.nl/

462 Followers  683 Follow

Share Share Share

Gezellig naar #Naar Buiten? Kom langs in onze stand voor een leuke fotoshoot. Deel je foto op Facebook of Instagram (hashtag #Terdegewedstrijd) en maak kans op een overnachting voor twee personen incl. ontbijt bij één van de Fletcher Hotels. Terdege.nl/fotoshootnaarbuiten.
Oproep! Maak jij vaak bijzondere, spannende, ontroerende of grappige gebeurtenissen op je werk mee doordat je bijvoorbeeld op de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis werkt? En kun je die voorvallen mooi opschrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een proefcolumn (450 woorden) naar redactie@terdege.nl en wie weet ben jij dan straks onze nieuwe #columnist...!
Boerin zijn is niet altijd makkelijk, maar de drie dames die #terdege interviewde doen het werk met hart en ziel. Lees op terdege.nl een deel van het interview met schapenboerin Mirjam van Veen.
Bij onze artikelen over #opvoeding in #terdege staat steeds een prachtige #illustratie van Esther #Leeuwrik. Zijn wij #blij mee!
Bezit zonder vrienden is vreugdeloos. #terdege #mooi #citaat #doordenker.
In Terdege volgende week een interview met #organist #Janco Belder. Progressieve MS maakte een einde aan zijn muzikale carrière. 'Ik geniet van de kleine dingen'. Kijk op terdege.nl voor (een deel van) het interview.
Ook zo'n dorst? Was een citroen, snijd 'm in schijfjes en doe er een paar in een groot glas water met ijsklontjes👌. #summer #lemon #verfrissenddrankje.
Mooi weer vandaag! Daarom op insta dit leuke fietsje. Ten minste: wij vinden m erg leuk! #nederland #fietsland #weekend.
Aan de slag met #handlettering in de dubbeldikke #Terdege. #reispsalm #vakantie.
Morgen de dubbeldikke Terdege! Met o.a. een artikel over heimwee. Even een kleine 'poll': Ik heb nog nooit last gehad van heimwee. Reageer met ja of nee!
Zomaar een mooi plaatje uit Terdege 18. De redactie krijgt zin in de zomer. En in de vakantie😉. Zeker nu het dubbeldikke #zomernummer gedrukt is. Volgende week komt ie!
De redactie van #Terdege komt naar Ouddorp! Lekker wandelen op de langste dag van het jaar. Zien we jou daar ook? #welkom!