Terdege

Terdege Follow

is een reformatorisch familiemagazine voor betrokken christenen.

https://www.terdege.nl/artikelen/opvallende-stellen

1,224 Followers  1,363 Follow

Share Share Share

Wat gaaf om te zien dat er zoveel #luiers voor #Lesbos binnen komen! Dank voor de foto @jannekebesten.
Drie keer raden wat Anita voor haar verjaardag kreeg toen ze net verkering had met haar Albert沽!
Zie link in bio voor hun verhaal.
In de Terdege van vandaag: een interview met minister Schouten. 窶廱uist op de momenten dat ik de controle over mijn leven niet meer had, heb ik veel geleerd窶. Voor (een deel van) het interview zie link in bio.
Weer een leuk prietpraatje. Gert kreeg melk op school en verbaasde zich daar flink over. 窶弄am, het was halfvolle melk, maar toch zat het pakje helemaal vol!窶
Een uitdaging van formaat! Job en Jet kochten in 2009 een 42 meter hoge watertoren! Sinds vorig jaar wonen ze op de eerste verdieping. Zou jij zo'n project ook aandurven?
En er is weer een mooie (en lekker dikke!) Terdege naar de drukkerij. Ook lekker lezen? Kijk op www.terdege.nl/psst voor een (proef)abonnement.
En daar is onze nieuwe columnist!
Arien van Ginkel doet alles samen met zijn vrouw. Een zelfverklaarde realist zei: dat kleffe gedoe slijt wel als je langer getrouwd bent! Maar blijft Arien wel zo klef? Lees het in zijn eerste column (link in bio)!
Baby met koude oren? Kijk in de nieuwste Terdege voor dit mooie breipatroon van @crejjtion. Gelijk aan de slag? Bestel het complete breipakket. Zie link in bio.
Alles is rond! Programma, workshops, sprekers. Welkom op de zesde Terdege Vriendinnendag! Meer info of opgeven? Zie link in bio.
Hanneke Mauritz verricht vrijwilligerswerk op Lesbos. In Terdege een indrukwekkend artikel met haar. Wil jij ook helpen? Op Lesbos komen ze wekelijks tienduizend luiers te kort. Doe mee met onze luieractie. Voor meer info: link in bio!
Uitslapen is er niet bij tijdens het gezinskamp in Someren. Toch kwam redacteur Neline uitgerust terug. Lees een deel van haar ervaringen via de link in de bio. Zou jij ook gerust zo'n kamp boeken?
Prinses Beatrix 80 jaar. Van harte gefeliciteerd. Wat een leuke foto's van een trotse oma!