Terdege

Terdege Follow

is een reformatorisch familiemagazine voor betrokken christenen.

https://www.terdege.nl/artikelen/altijd-en-overal-voel-ik-dat-henri-er-niet-meer

2,499 Followers  2,501 Follow

Share Share Share

Gisteren kwam er een nieuwe Terdege uit. In dit nummer een aangrijpend interview met Martine. Heel onverwachts overleed haar man toen ze zes maanden zwanger was. Ogenschijnlijk houdt ze zich goed staande. “Maar de mensen moesten eens weten hoe vaak ik ‘s avonds in mijn eentje zit te huilen van ellende. Link in bio.
Het wordt weer dekentjestijd (heeeel langzaam😉). Maaike van @crejjtion maakte een heerlijke deken. Ook dit breipakket bestellen? Klik op de link in bio.
Adverteerders opgelet! Binnenkort staat Terdege in het teken van trouwen. Graag met een advertentie in dit bewaarnummer? Neem contact op met de advertentieafdeling via 055-5390499 of stuur een mail naar advertentie@erdee.nl.
Allemaal Terdeges! Hier worden wij blij van😍. Familie Kappe is al 35 jaar abonnee. We denken dat de fotograaf wel even bezig is geweest😉...
Ons nieuwe vervolgverhaal al gelezen? Jenthe droomt van een gastenverblijf in een eeuwenoude boerderij. Niets bijzonders, denk je nu misschien. Maar dat gastenverblijf staat in de Karawanken, een gebergte op de grens van Slovenië en Oostenrijk... Via de link in de bio lees je deel 1 van ons nieuwe vervolgverhaal. Huiver mee😅.
Bij een jubileum hoort feestelijke muziek! Daarom in Terdege dit keer een psalmbewerking van psalm 95 van Marco den Toom. Heb je het muziekstuk al gespeeld?
In een interview gaf Marco een inkijkje in zijn leven als musicus. Klik op de link in bio voor het eerste stukje van het interview.
Wat lees je altijd in Terdege? Als we die vraag stellen is het antwoord vaak: de columns. Kunnen wij goed begrijpen😉. We delen voor een keertje een heel mooie column van verpleegkundige Tonja. Klik op link in bio. Voortaan al haar columns lezen ga naar promotie.terdege.nl! Welkom❤️.
Handletteren blijft enorm populair. Daarom organiseren wij samen met @redactiepuntuit een wedstrijd. Handletter jij graag, grijp dan nu je kans! Kijk voor meer info op terdege.nl/handletteren en doe mee.
Oktober = borstkankermaand. Daarom in deze Terdege ook aandacht voor borstkanker. Drie interviews met drie vrouwen die er mee te maken kregen. Link in bio voor begin van het artikel.
En daar is ons extra dikke jubileumnummer! Welk artikel ga je als eerste lezen😉?
En een superlekkere afsluiter van de #terdegevriendinnenreis! Dineren in de tuinkas van @deoudeduikenburg.
Wat is het genieten! #terdege #terdegevriendinnenreis