Terdege

Terdege Follow

is een reformatorisch familiemagazine voor betrokken christenen.

https://www.terdege.nl/winternummer

1,011 Followers  1,188 Follow

Share Share Share

Wat is het mooi buiten! Ligt er bij jullie ook zoveel? Op de Veluwe wel!Terdege is offline vandaag😉.
Ons dubbeldikke winternummer is bijna af💪! Ook lekker lezen? Bestellen kan tot en met morgen via de link in bio. #winternummer #lekkerlezen #mooieinterviews #diy #puzzels en natuurlijk de #columns! Klein tipje van de sluier: ambulanceverpleegkundige Paul-Jan Dekker assisteert bij een bevalling in de voortuin🙈😉.
Strip in Terdege gezien? Even een kleine peiling: zouden jullie het leuk vinden als er komend jaar vaker strip in ons magazine staat?
En nu even eerlijk: hoeveel kruidnootjes heb jij al op😉?!
Oproep!
Binnenkort willen wij een mooi artikel maken over het rijden in een oude Saab en Volvo. Wij zijn daarom op zoek naar trotse eigenaren van een Saab 900 en een Volvo 940 of Volvo 240.
Ben of ken jij zo iemand en vind je het leuk om mee te werken, reageer dan hieronder of stuur een pb-tje! Wie weet lees je jouw verhaal dan terug in Terdege. Taggen van Saab/Volvo eigenaren wordt erg gewaardeerd.
Leuke post! Weer een grote envelop binnen voor de ontwerpwedstrijd die Terdege samen met @bruidscollectie organiseert! Doe mee! Wie weet loop jij straks ook mee in de bruidsmodeshow😉! Link in bio! #terdege #speksnijderbruidsmode #ontwerpwedstrijd #trouwjurk.
Mooi grijs is niet lelijk😉. Zomaar fijn plaatje op deze grijze woensdagmorgen! #terdege #terdegemagazine #sfeer #natuur #november #fijnewoensdag.
Al vanaf haar 9e (!) doet Jelke (15) vrijwilligerswerk in een Woon-zorgcentrum in Genemuiden. Sinds een jaar of twee neemt ze regelmatig haar konijntje Snuffie mee. De bewoners genieten daar erg van! In de Terdege van 15 november drie portretten van drie vrijwilligers. #vrijwilligers #genemuiden #jongeren. Voor portret van vrijwilliger: zie link in bio.
Bedankt voor het stemmen onlangs! Op Instagram won de kachel nipt. Op Facebook de eekhoorn royaal. Dus werd het de eekhoorn. Vandaag is de Terdege van 6/12 naar de drukker gegaan. Dit is de voorkant geworden! #terdege #dankjewel #dankjewelvoorallestemmen #cover #nogevengeduld.
En Terdege heeft nog een nieuwe columnist! Heleen Snel neemt ons een half jaar mee in de wereld van haar werk. Bij haar gaat het spreekwoord kleine kinderen, kleine zorgen niet op! Klik op link in bio voor haar eerste column! #terdege #terdegemagazine #columnist #neonatologie.
In de #terdege van 1 november stond een #ontwerpwedstrijd voor #trouwjurken! Ben jij al bezig? Wij zijn benieuwd naar jouw ontwerp! Voor meer info zie link in bio. #trouwen  #trouwjurk #ontwerpen #speksnijderbruidsmode #speksnijder #leuke prijzen.
Kun je nog een lekker warme sjaal gebruiken? Maaike van @crejjtion maakte een patroon van een fluffy #sjaal waarin je heerlijk weg kunt kruipen. Op onze site kun je een haakpakket bestellen met garen voor één of twee sjaals. Verkrijgbaar in vier mooie kleuren. Link in bio.