theberadiks.co

theberadiks.co Follow

Akan bermula biz 1week . Ap2 boleh dm shj ya. Tqsm

http://www.wasap.my/60168134383

14,768 Followers  6,618 Follow

Share Share Share

PRODUK BERKESAN DAN SELAMAT
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
4 BOX DAH CONSUME KULIT DAH TAKNBERBELANG DAN SUNBURN
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
KULIT MAKIN LICIN DAN NAK REPEAT LAGI
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
KULIT MAKIN CERAH & SENANG LAWAS
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
2 MINGGU JERAWAT KECUT
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
DAH MASUK 7 KOTAK! KALAU TAK BAGUS CTMR TAK REPEAT ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
DAH SAMPAI!
.
Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
Assalamualaikum dan Selamat pagi semua. ๐Ÿ˜‰
.
Ekin nak bgtau nie YEAE END SALES dah mula tau. Jangan cakap ekin tak bgtau.
.
HQ bukan senang2 nak buat sales kaw2 nie. Cepat grab before stock licinn
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
JIMAT RM44!๐Ÿ˜ฒ
.
Mana nak dapat jimat sampai macam nie sekali. Aduhai 1box dah berkesan kaw2. Niekan 3box  putih gebu gebasla.
.
๐Ÿ˜ฒBOOM BOOM Y.E.S coming!!!
.

Ok ekin nak beritahu nie ,promosi kite memang limited edition chewah ok maksudnya memang bukan senang HQ kite nak buat sales kaw2.
.
Ekin sarankan u all semua grab this promotion cepat2 sebab stock memang terhad fokus untuk promosi nie sahaja.
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
JIMAT RM30 untuk 2box sahaja! ๐Ÿ˜ฒ
.
๐Ÿ˜ฒBOOM BOOM Y.E.S coming!!!
.

Ok ekin nak beritahu nie ,promosi kite memang limited edition chewah ok maksudnya memang bukan senang HQ kite nak buat sales kaw2.
.
Ekin sarankan u all semua grab this promotion cepat2 sebab stock memang terhad fokus untuk promosi nie sahaja.
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
๐Ÿ˜ฒBOOM BOOM Y.E.S coming!!!
.

Ok ekin nak beritahu nie ,promosi kite memang limited edition chewah ok maksudnya memang bukan senang HQ kite nak buat sales kaw2.
.
Ekin sarankan u all semua grab this promotion cepat2 sebab stock memang terhad fokus untuk promosi nie sahaja.
.
KEBAIKKAN TWC
.
๐Ÿ‡menghasilkan kolagen baru (ingat ye umur 25 tahun ke atas kolagen dalam badan berkurangan jadi be alert k. Nak tengok sape yg banyak kolagen dalam badan? Mestila masa bby ๐Ÿ˜‰ anjal xde pori2. Flawlesss. So nk tunggu dan tengok or beli terus? ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‡memutihkan dan mencerahkan kulit
๐Ÿ‡mengurangkan garis halus
๐Ÿ‡menguatkan rambut & kuku
๐Ÿ‡menghilangkan jerawat & parut jerawat/jeragat
๐Ÿ‡melindungi dari sinaran UV
๐Ÿ‡mengawal tekanan darah tinggi & diabetes
๐Ÿ‡anti radang & kanser
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam
KEBAIKKAN TWC
.
๐Ÿ‡menghasilkan kolagen baru (ingat ye umur 25 tahun ke atas kolagen dalam badan berkurangan jadi be alert k. Nak tengok sape yg banyak kolagen dalam badan? Mestila masa bby ๐Ÿ˜‰ anjal xde pori2. Flawlesss. So nk tunggu dan tengok or beli terus? ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‡memutihkan dan mencerahkan kulit
๐Ÿ‡mengurangkan garis halus
๐Ÿ‡menguatkan rambut & kuku
๐Ÿ‡menghilangkan jerawat & parut jerawat/jeragat
๐Ÿ‡melindungi dari sinaran UV
๐Ÿ‡mengawal tekanan darah tinggi & diabetes
๐Ÿ‡anti radang & kanser
.
๐Ÿ‡Cayela cakap ekin nie, aish rasa dia memang ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Sedap sgt2. Kelebihan? Tgk je testimoni ekin up tu. ๐Ÿ˜†Pasnie lg byk testimoni. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTggu dan beli ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„or tggu n tengok je org cantik.๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ‡2018 dah nak sampi cantikla before raya nanti/ before tunang ke/kawin ke. Grab 2 box lagi puas hati. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธWassap sis +6019 734 3447 or klik je link kt bio ๐Ÿ˜‰ nak order dan tanya pape ๐Ÿ˜ƒ

#twcjb #putih48hours #theberadiksco #gegarvaganza #thesuriaroseswhiteningcollagen #produkviral #politeknik #utm #kolejkomunitipg #politeknikpasirgudang #ootd #cantikitumahal #kedekutitukedut #twc #happyhours #putihgebu #johorbahru #selamatpagi #detox #kotatinggi #jb #viral2018 #teamthesuriaroses #thesuriarosesjb #redvelvat #kpjpasirgudang #byekin #pasirgudang #twcputihdalammasa48jam