Zukabeauty.Johor_A01

Zukabeauty.Johor_A01 Follow

🌹COMBO CLAY w COFFEE SCRUB RM75 Excl pos
🔥COMBO SET (JIMAT RM20+Freebrush)
📮MON WED FRD
📲Fast rply by whatsapp
👇order

http://www.wasap.my/60197343447

12,181 Followers  5,823 Follow

Share Share Share

FEEDBACK CLAYMASK w COFFEE SCRUB
.
🌟Jerawat di dahi makin berkurang
🌟bermula pakai pada bulan 7
🌟sangat berpuas hati dan pakai hanya 2x seminggu.
🌟sport girl sememangnya bagus use this product 100% insyaAllah menjadi
.
ALHAMDULILLAH
.
🌸Makin ramai yg percaya dengan produk organic, those yang nak beli combo or satu2 pun boleh
/
🌸Jom DM/WS.
/
Psss "Kalau tak bagus sis tak share tau this product"
/
Whatsapp 📱+60197343447📱

#theberadikscosince2015
#zukabeautystokis #zukabeauty 
#detoxifyingclaymask
#theberadikscodetoxifyingclaymaskfeedback
#homemade #uitm #alumni #utm #johorean #johor #politeknikpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #university #homemade #organic #blackhead #whitehead #kulitberminyak #putihgebu #jeragat #jerawat #botanical #lumpur # #theberadiks™ #zukabeautyfeedback
.
Link feedback : #theberadiksco
.
💥ORGANIC SERUM ZUKABEAUTY (WAJIB ADA KERANA IA ADALAH MAIN DAILY SKIN CARE)
.
🔥Bahan2 :
✔Virgin Coconut oil
✔Olive oil
✔Aloe vera
✔Vit E
✔bahan Organic lain
.
🔥Kebaikkan serum:
✅merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
✅mencerahkan kulit
✅melembab & mensekata kan kulit
✅memberi khasiat pd kulit

Berat : 10ml
Tahan : 2 bulan (mengikut cara pemakaian)
Harga : RM58 (SM) RM62 (SS)
Sesuai jenis kulit : Kombinasi/Kering/Berminyak
.
🔥Click here for more details:
.
Main ig : @theberadiks.co / @cshinejb
Feedback : #theberadiksco #zukabeautyjb #zukabeautyjohor
#morningmotivation
💜FEEDBACK CLAYMASK
/
💕parut jrawat makin hilang
💕sunburn hilang
💕ramai kawan tegur kulit muka makin bersih dan putih
💕blackhead makan masa untuk hilang sesetengah orang kemungkinan dari segi aktiviti di luar kerana blackhead terbentuk apabila kerap terdedah pada cuaca yang panas/aktiviti bersukan/memasak/tidak kerap basuh muka dengan betul selepas bermakeup
/
ALHAMDULILLÀH
/
🌸Makin ramai yg percaya dengan produk organic, those yang nak beli combo or satu2 pun boleh
/
🌸Jom DM/WS.
/
Psss "Kalau tak bagus sis tak share tau this product"
/
Whatsapp 📱+60197343447📱

#theberadikscosince2015
#zukabeautystokis #zukabeauty 
#detoxifyingclaymask
#theberadikscodetoxifyingclaymaskfeedback
#homemade #uitm #alumni #utm #johorean #johor #politeknikpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #university #homemade #organic #blackhead #whitehead #kulitberminyak #putihgebu #jeragat #jerawat #botanical #lumpur # #theberadiks™ #zukabeautyfeedback
.
Link feedback : #theberadiksco
💜THE BEST TREATMENT SKINCARE
/
✔SERUM.
✔NITE CREAM KELULUT
✔CLAYMASK
/
Skin breakout, Jerawat pasir, Kulit berminyak dll masalah insyaAllah dapat membantu
/
Semua product Zukabeauty dari 100% organic
/
Lebih 1000 testimoni dari HQ dan teamzukabeauty alhamdulillah dapat membantu.
/
🌸Jom DM/WS.
/
💕Psss "Kalau tak bagus sis tak share tau this product"
/
💕Whatsapp 📱+60197343447📱

#theberadikscosince2015
#zukabeautystokis #zukabeauty 
#detoxifyingclaymask
#theberadikscodetoxifyingclaymaskfeedback
#homemade #uitm #alumni #utm #johorean #johor #politeknikpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #university #homemade #organic #blackhead #whitehead #kulitberminyak #putihgebu #jeragat #jerawat #botanical #lumpur # #theberadiks #zukabeauty #zukabeautyjohor #zukabeautyjb
💜FEEDBACK CLAYMASK w COFFEE SCRUB
/
🌸Thanks dear...alhamdulillah.
.
🌸Makin ramai yg percaya dengan produk organic, those yang nak beli combo or satu2 pun boleh.
.
🌸Jom DM/WS.
.
Whatsapp 📱+60197343447📱

#theberadikscosince2015
#zukabeautystokis #zukabeauty 
#detoxifyingclaymask
#theberadikscodetoxifyingclaymaskfeedback
#homemade #uitm #alumni #utm #johorean #johor #politeknikpasirgudang #selamatpagi  #kolejkomunitipasirgudang #university #homemade #organic #blackhead #whitehead #kulitberminyak #putihgebu #jeragat #jerawat #botanical #lumpur  #theberadiks #zukabeautyfeedback #zukabeautyjb #zukabeautyjohor
FEEDBACK CLAYMASK .
ALHAMDULILLAH 100% NATURAL SEMULAJADI
.
❤kurang jerawat
❤jerawat pasir hilang
❤kulit muka lembut tidak berminyak
❤black/whitw head hilang
❤kulit muka tegang
❤kulit muka segar dan tidak kusam
.
Apa tunggu lagi tryla 1 cuba. Mesti jatuh cinta.
.
🌸Makin ramai yg percaya dengan produk organic, those yang nak beli combo or satu2 pun boleh
/
🌸Jom DM/WS.
/
Psss "Kalau tak bagus sis tak share tau this product"
/
Whatsapp 📱+60197343447📱

#theberadikscosince2015
#zukabeautystokis #zukabeauty 
#detoxifyingclaymask
#theberadikscodetoxifyingclaymaskfeedback
#homemade #uitm #alumni #utm #johorean #johor #politeknikpasirgudang #kolejkomunitipasirgudang #university #homemade #organic #blackhead #whitehead #kulitberminyak #putihgebu #jeragat #jerawat #botanical #lumpur #zukabeautyfeedback #theberadiksco #zukabeautyjb #zukabeautyjohor
Siapa ada masalah blackhead/whitehead, jerawat, kulit berminyak and kulit gelap? Wajib try detoxfying claymask zuka beauty yg superb ni. Jamin berkesan! 100% dari bahan semula jadi 😍👌 .

Paling best sekali Detox claymask ni Mengecutkan jerawat tak sampai 30min je tau! 
tak percaya? boleh tengok sendiri feedback2 dari cust yang telah guna product zukabeauty
💜FEEDBACK CLAYMASK
.
💕Result 1st try alhamdulillah rasa cerah dan skin licin .
Alhamdulillah kami selalu ingatkan semua cstmr supaya sabar dan konsisten bila guna organic produk. Lagi2 yang pernah guna chemical produk.
.
⚠Claymask
🔥Bahan2 :
✔100% Abu gunung berapi (import dari luar negara)
.
🔥Kebaikkan:
✔Buang kotoran pada kulit .
✔Buang TOKSIN dalam kulit .
✔Buang sel kulit mati .
✔Melicinkan dan melembutkan kulit .
✔Menghilangkan daki-daki degil
✔Menyerap minyak di muka.
.
Berat : 200gm
Harga : RM58 (SM) RM62 (SS)
Tahan selama 3 bulan (sebab hanya guna 2x seminggu/3x seminggu shj)
.
TIPS BOLEH DIKOMBINASIKAN DENGAN COFFEE SCRUB UNTUK KESAN YANG BEST!
.
🔥Click here for more details:
.
Main ig : @theberadiks.co / @cshinejb
Feedback : #theberadiksco #zukabeautyjb #zukabeautyjohor
.
💜FEEDBACK CLAYMASK
.
💕Result 1st try alhamdulillah rasa cerah dan skin licin .
Alhamdulillah kami selalu ingatkan semua cstmr supaya sabar dan konsisten bila guna organic produk. Lagi2 yang pernah guna chemical produk.
.
⚠Claymask
🔥Bahan2 :
✔100% Abu gunung berapi (import dari luar negara)
.
🔥Kebaikkan:
✔Buang kotoran pada kulit .
✔Buang TOKSIN dalam kulit .
✔Buang sel kulit mati .
✔Melicinkan dan melembutkan kulit .
✔Menghilangkan daki-daki degil
✔Menyerap minyak di muka.
.
Berat : 200gm
Harga : RM58 (SM) RM62 (SS)
Tahan selama 3 bulan (sebab hanya guna 2x seminggu/3x seminggu shj)
.
TIPS BOLEH DIKOMBINASIKAN DENGAN COFFEE SCRUB UNTUK KESAN YANG BEST!
.
🔥Click here for more details:
.
Main ig : @theberadiks.co / @cshinejb
Feedback : #theberadiksco #zukabeautyjb #zukabeautyjohor
.
💥COMBO SET JIMAT (CLAYMASK+COFFEE SCRUB)
.
⚠Claymask
🔥Bahan2 :
✔100% Abu gunung berapi (import dari luar negara)
.
🔥Kebaikkan:
✔Buang kotoran pada kulit .
✔Buang TOKSIN dalam kulit .
✔Buang sel kulit mati .
✔Melicinkan dan melembutkan kulit .
✔Menghilangkan daki-daki degil
✔Menyerap minyak di muka.
.
⚠Coffee scrub
🔥Bahan2:
✔coffee
✔gula
✔olive oil
✔madu asli
✔bahan organic yg lain.
.
🔥Kebaikkan:
✔menghilangkan parut jerawat
✔kulit sunburn
✔menghaluskan kulit
✔merawat selulit
✔mensekatakan kulit
✔merawat bibir gelap
.
Berat : 300gm
Tahan : 4 bulan
RM85 (SM) RM89 (SS) 🔥Click here for more details:
.
Main ig : @theberadiks.co / @cshinejb
Feedback : #theberadiksco #zukabeautyjb #zukabeautyjohor
.
💜FEEDBACK CLAYMASK
.
💕Result 1st try alhamdulillah rasa cerah dan skin licin .
Alhamdulillah kami selalu ingatkan semua cstmr supaya sabar dan konsisten bila guna organic produk. Lagi2 yang pernah guna chemical produk.
.
⚠Claymask
🔥Bahan2 :
✔100% Abu gunung berapi (import dari luar negara)
.
🔥Kebaikkan:
✔Buang kotoran pada kulit .
✔Buang TOKSIN dalam kulit .
✔Buang sel kulit mati .
✔Melicinkan dan melembutkan kulit .
✔Menghilangkan daki-daki degil
✔Menyerap minyak di muka.
.
Berat : 200gm
Harga : RM58 (SM) RM62 (SS)
Tahan selama 3 bulan (sebab hanya guna 2x seminggu/3x seminggu shj)
.
TIPS BOLEH DIKOMBINASIKAN DENGAN COFFEE SCRUB UNTUK KESAN YANG BEST!
.
🔥Click here for more details:
.
Main ig : @theberadiks.co / @cshinejb
Feedback : #theberadiksco #zukabeautyjb #zukabeautyjohor
.