KHIMAR+BAWAL+SHAWL+HANDSOCK

KHIMAR+BAWAL+SHAWL+HANDSOCK Follow

Pakai syari’ nampak kolot?
Tidak dengan tudung kami🤗
🏢@uptownkontena
➕Shopee : @thehijjb
➕Ds/agent : 0179071716
➕Whatsapp : +60104189508
➕Fast order👇🏻

http://www.thehijjb.com/

41,841 Followers  917 Follow

Share Share Share

Duk celahan pokok pisang pun nampak cantik si @syzasyzfifi ni. Tak tahu faktor tudung yang cantik atau sebab orangnya memang comel sangat 😍💞
.
.
#thehijjb #thraya2018
Beautiful @aina.suha in our khimar.
But, kakak cannot spot laa dia pakai khimar apa, warna apa.
Someone help kakak please 😂
.
.
#thehijjb #thRayaootd
Comelnya @zaberries in Khimar Khaulah warna Rose Quartz ni.
Dia pakai saiz L tau.
Cantik sopan je kan 😍💞
.
Dont forget our #thrayaootd hokay semuaa 😍
.
.
#thehijjb #thKhimarKhaulah
.
.
.
#khimarzip #khimarmalaysia #khimarterengganu #khimarumrah #khimarhaji #tudungumrah #tudunghaji #khimarsarung #khimarinstant #khimarkoreanchiffon #khimarchiffonkorea #khimarviral #khimarekslusif #khimarpremium #khimarmewah #dropshipkhimar #dropshiptudunglabuh #khimarbidang50 #khimarbidang60 #khimarmini #khimarXL #dataranaustin #malaysianhijabi #syarimalaysia
How to have a best ootd shot?
1. Find a clean background.
2. Turn on grid option at your camera. Let the subject (orang yg nak ootd tu) berada di tengah2 garisan grid.
3. Jangan lupa pesan kat shooter utk naikkan brightness sikit. (Kasi flawless muka you olls)
4. Pose and smile!
Boleh google pose style jugak kalau korang jenis tak tahu nak pose apa 🤣
5. P/s jangan lupa tag partner korang yang tukang snap gambar ootd korang tu kat sini 😝
.
Kakak nak start post gambar ootd korang dah ni. But before that,
Kita mulakan dengan ootd by puan dan encik bos kakak first ya ; @frhaffh & @faisalselman 😋
.
Dont forget our #thrayaootd contest hokayy
.
.
#thehijjb #thrayaootd #ootdtips #tipsootd #tipshootgambarootd #tipsgambarootd #tipsgambarcantik
Tutorial Bawal Labuh [Style 4]
.
This is kak farah’s fav style 😍
.
.
#thehijjb #thRaya2018
#thehijjbtutorial
.
.
#tutorialbawallabuh #tutorialtudunglabuh #bawallabuhtutorial #bawaltutorial
Tutorial Bawal Labuh (Style 3)
Which one is your raya style 😍💞
.
.
#thehijjb #thRaya2018
[WIN RM100 DUIT RAYA]
1. Ootd with any THE HIJJB collection
2. Post it on your social media
3. Tag us at the photo
4. Use #thrayaootd hashtag at you photo
.
Simple je step ni kan? 😍
Kak Farah nak cari dua pemenang dengan gambar ootd yang palinggggg cantiks 😍
.
.
#thehijjb #duitrayathehijjb
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat kesemua #thehijjbsisters sekalian ✨😍
.
Ampun dan maaf dipinta, sepanjang urusan kita berniaga selama ini ya.
.
Andai ada yang terkurang, maafkanlah team kamk sekalian ☺️
.
InsyaAllah to the better us,
Moga Allah jaga hati kita semua 😍
.
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin everyone! 💞
.
**nanti jangan lupa share ootd raya korang okay?
.
Mana tahu ada yang bertuah menang duit raya dari kami kan? 😍💞
.
.
#thehijjb #thRaya2018 #thRayaOotd
Second style for bawal labuh.
Adakah this will be your chosen style? 😍
.
.
#thehijjb #thRaya2018
.
.
#tutorialbawallabuh #thehijjbtutorial #tutorialtudunglabuh #tutorialtudungbawal
We are open till 7PM only today.
.
Berikutan terdapat beberapa masalah yang berlaku, butik dibuka hingga jam 7PM sahaja harini ini.
.
Jangan lupa shopping tudung raya korang petang ni tau.
.
Sempat lagi ni ☺️💞
.
.
#thehijjb #hijjbhouse
Current trend pakai bawal macam ni kan sekarang?
Sabar, kak farah ada 4 style bawal labuh nak tunjuk kat korang tau.
Mula2, jum tengok tutorial yang ni dulu.
Tutorial yang sama macam Ayra Ruffle yang kak farah posted yesterday. Hehe
.
.
#thehijjb #thRaya2018
#tutorialbawallabuh #bawallabuhtutorial #tutorialtudunglabuh #thehijjbtutorial
Hai korang, Kuih raya buat sendiri ke beli?
.
#thRaya2018