KHIMAR+BAWAL+SHAWL+HANDSOCK

KHIMAR+BAWAL+SHAWL+HANDSOCK Follow

Nak lg murah? Pakat dgn kawan2, beli byk2
.
🏢Butik : Di @uptownkontena
➕Shopee : @thehijjb
➕Ds: 0179071716
➕Order : #thehijjbteam
➕HQ👇🏻

http://www.wasap.my/60104189508

45,724 Followers  217 Follow

Share Share Share

LAST DAY ! 11 hours more ! .
Pre Yes Sale bakal tamat beberapa jam lagi gaiss , yang dah ada niat nak order tu cepat2 whatsapp admin. Last payment before 11.59pm ‼️ .
.
Dont forget to check our latest stock dekat story ! Nak warning awal awal, semua selling fast tau 💨
Warna Soft nude for Khimar Khaulah selling fast and now sold out for size M ‼️‼️
.
.
Ada yang tak sempat beli ke warna kegemaran ramai ni ? Dont worry, whatsapp us now for order others colour yang available ✨
.
.
**warna sebenar adalah sedikit berbeza atas sebab lighting & editing ☺💞
.
mcm mana nk dptkan produk THEHIJJB?
🔸whatsapp 010-418-9508 (FAST REPLY)
🔸Beli melalui #thehijjbteam 💎
.
.
.
#thehijjb #thKhimarKhaulah #khimarzip #khimarmalaysia #khimarterengganu #khimarumrah #khimarhaji #tudungumrah #tudunghaji #khimarsarung #khimarinstant #khimarkoreanchiffon #khimarchiffonkorea #khimarviral #khimarekslusif #khimarpremium #khimarmewah #dropshipkhimar #dropshiptudunglabuh #khimarbidang50 #khimarbidang60 #khimarmini #khimarXL #dataranaustin #malaysianhijabi #syarimalaysia
Second last day for PRE YES SALE ‼️
Kalau dari jauh dah nampak kelip kelip tu, confirm dah tahu khimar apa kan ? .
.
Rm60 only for khimar Fatimah ❤️ time murah macam ni la waktu sesuai korang nak order untuk yang dah lama berkenan tu 😘
.
.
#thehijjb #thKhimarFatimah #khimarswarovski #khimarbatutabur #khimarmalaysia #khimarterengganu #khimarumrah #khimarhaji #tudungumrah #tudunghaji #khimarsarung #khimarinstant #khimarkoreanchiffon #khimarchiffonkorea #khimarviral #khimarekslusif #khimarpremium #khimarmewah #dropshipkhimar #dropshiptudunglabuh #khimarbidang50 #khimarbidang60 #khimarmini #dataranaustin #malaysianhijabi #syarimalaysia
Good morning ❤️ Salam jumaat penghulu segala hari. Jom ber AlKahfi everyone 😘
.
.
Harini ada yang bercadang nak keluar mana mana dengan gaya yang simple and menutup aurat ? TUDUNG SARUNG HANA is the answer ✨ .
.
PRE YES SALE masih berlangsung ‼️
.
.
#thehijjb #thehijjbsisters #thehijjbsale
LIMITED ‼️ Whatsapp and order now lovelies 🛍 .
.
Khimar Fatimah dengan taburan diamonds make u look so pretty ✨
.
.
A few colours more, kakak dah warning awal awal haritu, banyak warna dah habis, so apa kata korang submit order cepat2 kat admin 😘
.
.
.
**warna sebenar adalah sedikit berbeza atas sebab lighting & editing ☺💞
.
mcm mana nk dptkan produk TheHijjb ? 👉🏻whatsapp 010-418-9508 (FAST REPLY)
Handsock Ruffle harga runtuh dah lady boss bagi ni untuk korang. Siapa je tak tahu selesa nya pakai handsock Mawar ni ? .
.
Jom tag kawan-kawan, sedara mara, adik beradik korang kat post ni, ajak diorang beli harga combo ❤️
.
.
.
**warna sebenar adalah sedikit berbeza atas sebab lighting & editing ☺💞
.
mcm mana nk dptkan produk THEHIJJB?
🔸whatsapp 010-418-9508 (FAST REPLY)
🔸Beli melalui #thehijjbteam 💎
Good morning lovely 😊 .
.
Start ur day with good breakfast 🥞 so, macam mana pagi korang ? We hope everyone have a good day ahead ‼️
.
.
Kalau semua nak tau, Bawal Aisyah on sale jugak sekarang. Rm30 SAHAJA , Rm5 OFF DARI HARGA BIASA !! On tak On gaisss 😘
.
.
#thehijjb #thBasic #thBawalAisyah #teamthehijjb #thehijjbteam #tudungbawalchiffon #bawalchiffonlabuh #bawalsquirclelabuh #bawalchiffontebal #bawalchiffonmudahbentuk #sayajualtudungchiffon #tudungchiffonlabuh #tudungchiffonbesar #tudungchiffonbidang60 #tudungchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonbidang50
Hello Thehijjbsisters ❤️ .
.
Dah hari ke-4 PRE YES SALE ‼️ jom share dengan kakak koleksi mana yang korang dah berjaya grab ? .
.
Koleksi Bawal running fast for bidang 60’💨 jangan lambat lambat ‼️
Siapa yang suka ropol-ropol ni of course paling suka koleksi Thehijjb yang ni kan ? 😘
.
.
Lebih lebih lagi bawal Lovers yang nak nampak simple and modesty tu ,  ruffle di keliling bawal ni buat uolls look so stylish ❤️
.
.
Yeay! Dah berkenan tu cepat2 submit ur order tau ‼️
Third day for Pre Yes Sale ✨
.
.
For Bawal chiffon lovers, bidang 50’ & bidang 60’ both available for Ayra bawal. So dont worry gaiss, cepat-cepat order before warna yang korang nak sold out ❤️
.
.
#thehijjb #thBasic #thBawalAyra #teamthehijjb #thehijjbteam #tudungbawalchiffon #bawalchiffonlabuh #bawalsquirclelabuh #bawalchiffontebal #bawalchiffonmudahbentuk #sayajualtudungchiffon #tudungchiffonlabuh #tudungchiffonbesar #tudungchiffonbidang60 #tudungchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonbidang50
Happy Monday uolls. No monday blues  please 😘
.
.
Crazy Deals for Purdah Ruffle ‼️ Rm8 sahaja. Buy 3 u will get Rm20. So dah alang alang korang beli tu better beli combo right 😘 jimat pun jimat ✨
.
.
**warna sebenar adalah sedikit berbeza atas sebab lighting & editing ☺💞
.
Nak dptkan produk THEHIJJB?
🔸whatsapp 010-418-9508 (FAST REPLY)
🔸Beli melalui #thehijjbteam 💎
Selamat malam #thehijjbsisters ❤️
.
.
Selain Khimar Khaulah, Khimar Fatimah, Khimar Adora pun ada sale tau.
.
.
Siapa dah join PRE YES SALE kalini ? Ada yang beli borong jugak tau 😱 jom ajak kawan kawan order sekali ! .
.
#thehijjb #thKhimarAdora #khimarbasic #khimarmalaysia #khimarterengganu #khimarumrah #khimarhaji #tudungumrah #tudunghaji #khimarsarung #khimarinstant #khimarkoreanchiffon #khimarchiffonkorea #khimarviral #khimarekslusif #khimarpremium #khimarmewah #dropshipkhimar #dropshiptudunglabuh #khimarbidang50 #khimarbidang60 #khimarmini #khimarXL #dataranaustin #malaysianhijabi #syarimalaysia