KHIMAR+BAWAL+SHAWL+HANDSOCK

KHIMAR+BAWAL+SHAWL+HANDSOCK Follow

Pakai syari’ nampak kolot?
Tidak dengan tudung kami🤗
🏢@uptownkontena
➕Shopee : @thehijjb
➕Ds/agent : 0179071716
➕Whatsapp : +60104189508
➕Fast order👇🏻

http://www.thehijjb.com/

44,158 Followers  101 Follow

Share Share Share

Status : On clearance.
Khimar dengan taburan swarovski✨
- - - - - - - - - - - - - - -
Measurement :
▪️Front : 35 inch
▪️Back : 47 inch
Detailing :
▪️Jahitan babyseam sekeliling
▪️Taburan bebatu diamomds
▪️Awning yang dijahit (lebih mudah bentuk)
.
.
Harga Asal : RM99
Clearance : RM65, 2 RM120 (freepos sm)
.
.
**warna sebenar adalah sedikit berbeza atas sebab lighting & editing ☺💞
.
mcm mana nk dptkan produk THEHIJJB?
🔸Layari www.thehijjb.com (FASTEST WAY)
🔸whatsapp 010-418-9508 (FAST REPLY)
🔸Beli melalui #thehijjbteam 💎
.
.
.
.
#thehijjb  #thKhimarFatimah
#khimarSwarovski #khimarbatutabur #khimarmalaysia #khimarterengganu #khimarumrah #khimarhaji #tudungumrah #tudunghaji #khimarsarung #khimarinstant #khimarkoreanchiffon #khimarchiffonkorea #khimarviral #khimarekslusif #khimarpremium #khimarmewah #dropshipkhimar #dropshiptudunglabuh #khimarbidang50 #khimarbidang60 #khimarmini #khimarXL #dataranaustin #malaysianhijabi #syarimalaysia
ON CLEARANCE
.
Khimar Berdagu + Soft Awning
⚠ Boleh refer gambar sebelah untuk details, ukuran & warna available ❤
.
Harga Asal : RM75
Clearance : RM65, 2 RM120 (freepos sm)
.
.
**warna sebenar adalah sedikit berbeza atas sebab lighting & editing ☺💞
.
mcm mana nk dptkan produk THEHIJJB?
🔸Layari www.thehijjb.com (FASTEST WAY)
🔸whatsapp 010-418-9508 (FAST REPLY)
🔸Beli melalui #thehijjbteam 💎
.
.
.
.
#thehijjb  #thKhimarRaudhah
#khimarBerdagu #khimarmalaysia #khimarterengganu #khimarumrah #khimarhaji #tudungumrah #tudunghaji #khimarsarung #khimarinstant #khimarkoreanchiffon #khimarchiffonkorea #khimarviral #khimarekslusif #khimarpremium #khimarmewah #dropshipkhimar #dropshiptudunglabuh #khimarbidang50 #khimarbidang60 #khimarmini #khimarXL #dataranaustin #malaysianhijabi #syarimalaysia
Assalamualaikum Salam Jumaat ✨ .
.
Doakan kebaikan, lakukan kebaikan.
.
“Barangsiapa yang membaca surah Al Kahfi pada hari Jum’at, dia akan disinari cahaya di antara dua Jum’at.”
.
.
#thehijjb #thsharing
Dah tengok story kami kan?
Cuba teka ini apa?
.
Bakal release soon, khas untuk awak yang suka kelihatan lain dari yang lain 😍
.
#thehijjb
Handsock Mawar BLACK DAH RESTOCK !!!.
.
Handsock Hitam ni kira macam WAJIB ada la bagi semua orang. Why ? Sebab paling senang nak matching !!! Haha 
Siapa dah ada handsock mawar ?.
.
Drop komen sikit 🙋🏻‍♀️. Sis nak tengok penangan handsock mawar ni.
.
#thehijjb #thmawarhandsock #handsockruffle
Reminder for us ♥️ .
.
#thehijjb #thsharing
Good evening korang☺️
Buat apa je tu ? 
Siapa yang tinggal area Tok jembal, Ganu ni jom la ramai ramai serbu butik TheHijjb di Dapo pata Uptown Kontena. Harini bukak tau till 11.00pm ♥️
Hi korang, semua dah breakfast ? 
Kita nak belanja sikit feedback peminat khimar TheHijjb ni 😘 .
.
#thehijjb #thehijjbsisters #thfeedback
Selamat malam. Jangan lupa amalkan baca Al Mulk ya semua sebelum tidur ☺️. Semoga sentiasa diberi perlindungan di bawah rahmatNya ♥️ #thehijjb
[THEHIJJB KHIMAR] 
Material : High Quality Korean Chiffon.

2 Sizes : Mini & Large
▪Mini Khimar
- Front : 89cm/35"
- Back : 101cm/39"
- For 155cm below and beginner
▪Large Khimar
- Front : 94cm/37"
- Back : 120cm/47"
- For 160cm above and plus size body .
--------------------------------
HOW TO ORDER?
Whatsapp to 010-418-9508.
.
#thehijjb #khimaradora #khimarmalaysia 
#khimarmalaysiamurah 
#Khimarmurahmalaysia
#basickhimar #minikhimar #longkhimar #largekhimar #khimarkhaulah #thehijjbkhimar #khimarzip #tudungzip
KHIMAR FATIMAH

Material : Quality Korean Chiffon.
.
Measurement :
- Front : 35"
- Back : 47".
.
Detailing :
- baby seam finishing
- Diamonds sparkling
- Diamonds in TH shape
.
.
#thehijjb #thkhimarfatimah
#khimarmalaysia #khimarterengganu #khimarumrah #khimarhaji #tudungumrah #tudunghaji #khimarsarung #khimarinstant #khimarkoreanchiffon #khimarchiffonkorea #khimarviral #khimarekslusif #khimarpremium #khimarmewah #dropshipkhimar #dropshiptudunglabuh #khimarbidang50 #khimarbidang60 #khimarmini #khimarXL #dataranaustin #malaysianhijabi #syarimalaysia#thehijjb #thkhimarfatimah
Salam jumaat.. penghulu segala hari ❤️ Semoga kita sentiasa dimurahkan rezeki. 
Semoga pintu pintu segala kebaikan terbuka luas untuk kita hari ini dan dipermudahkan segala urusan 😊
.
.
#thehijjb