ex-Tiikerit käyttäjä

ex-Tiikerit käyttäjä Follow

Haluaako joku Tiikerijoukkue tai yksittäinen pelaaja tämän käyttäjän?

332 Followers  54 Follow

Share Share Share

Hieno suoritus eilen Riku Ahtiaiselta (@rikuahtiainen)! Rikun torjuntaprosentti eilisessä ottelussa oli 89.47% ja selän taakse meni ainoastaan kaksi maalia, joten maalivahti- sekä puolustuspelaaminen olivat hyvällä mallilla eilen.
Kuvat: Esa Jokinen
#tiikerit #tiikerisydän #vantaa #Jyväskylä @salibandy.fi #tikkurilantiikerit #salibandy #divari #ampparit #floorball #innebandy #fatpipe
Voitto mukaan Jyväskylästä lukemin 2-4 ja koko viikonlopun pistesaldo 4 pistettä. Aleksi Kanerva (@aleksikanerva) iski ensimmäisen maalin pääsarjatasolla tänään! Parin viikon päästä jatketaan  kotona! #tiikerit #tiikerisydän #tikkurilantiikerit #salibandy #divari #floorball #innebandy #Jyväskylä @salibandy.fi
Josba (@josba.floorball) voittaa ottelun jatkoajan jälkeen lukemin 11-10. Tiikereiden tehomiehinä tänään Joakim Lund (@joakimlund_) tehoilla 2+4 sekä Tomi Palin (@tomipalin) 4+1. Huomenna jatketaan jyväskylässä O2 vastaan.
#tiikerit #tiikerisydän #tikkurilantiikerit #salibandy #divari #floorball #innebandy #divari
Viikonloppuna lähdetään reissuun kun edessä odottaa kaksi vierasottelua. Lauantaina miehet kohtaavat Josban Joensuussa, Josba (@josba.floorball) on sarjataulukon sijalla 10. ja vain yhden pisteen Tiikereitä perässä, joten erittäin tärkeät pisteet on kyseessä. Sunnuntaina Tiikerit pääsee viettämään isänpäivää Jyväskylään kun matka jatkuu O2 (@o2jkl) vieraaksi. Ampparit ovat tällä hetkellä sijalla 4 ja on kerännyt 13 pistettä 7 pelatusta ottelusta. Divari on jälleen kerran erittäin tiukka ja tärkeitä pisteitä on myös jaossa Jyväskylässä sunnuntaina. Isänpäivän kunniaksi kuulemma O2-Jyväskylä tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille isille, hyvä Ampparit! 🐝 Jos meidän seuraajat ovat tienpäällä viikonloppuna niin piipahtakaa lauantaina Joensuu Areenalla tai sunnuntaina Palokan koulukeskuksessa ja kannustetaan Tiikerit voittoon!
#tiikerit #tiikerisydän #tikkurilantiikerit #salibandy #divari #floorball #innebandy #joensuu #Jyväskylä @salibandy.fi #ampparit #josba
Eilisessä ottelussa vs EräViikingit Akatemia nähtiin hienoja osumia. Käy katsomassa koko maalikooste eilisen trilleristä Tiikeri-TV:stä. Linkki biossa.
#tiikerit #tiikerisydän #vantaa #salibandy #floorball #divari #innebandy #tikkurilantiikerit
Tappio Tiikereille jatkoajan jälkeen lukemin 7-8 ja mukaan jää 1 piste ottelusta. Tiikereiden parhaana pelaajana palkittiin tehot 2+1 tehnyt Kevin Starck (@kevinstarck) . Kiitos kaikille katsojille jotka tulivat paikalle katsomaan trilleriä!
#tiikerit #tiikerisydän #vantaa #salibandy @salibandy.fi #tikkurilantiikerit #eräviikingit #floorball #innebandy #divari
Odotettu paikallispeli Tiikerit - EräViikingit Akatemia Tikkurilan Urheilutalolla su klo 17:00! Viimeinkin päästään taas tositoimiin Tikkurilan Urheilutalolle lähes puolentoista kuukauden tauon jälkeen. Perinteiseen tapaan paikallispelistä on lupa odottaa kiihkeää taistelua ja vauhdikasta salibandyviihdettä jota kannattaa tulla katsomaan! Liput paikallispeliin ovat 8 / 4€. Sunnuntaina lipunmyynnissä kausikortti alennettuun hintaan 35€ (norm. 50€) sis. 11 kotipeliä. Lisäksi kausikortin ostajalle 2 vapaalippua Flamingo Spa vesipuistoon.
#tiikerit #tiikerisydän #vantaa #vantaallatapahtuu #salibandy #floorball #divari #innebandy @salibandy.fi #tikkurilantiikerit #eräviikingit
Tiikerit voittaa M-Teamin luvuin 4-6 ja ottaa kauden ensimmäisen vierasvoiton! Viimeisessä erässä nähtiin jälleen kerran hieno nousu kun Tiikerit hoiti viimeisen ja ratkaisevan erän lukemin 0-6. Ottelun tehokkain oli Kevin Starck (@kevinstarck) tehoin 3+0. Timi Kauneela (@timikauneela) pelasi tänään ensimmäisen Divariottelunsa ja nappasi itselleen syöttöpisteen. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntaina kotiluolassa kun EräViikingit Akatemia (@eraviikingit) tulee vierailulle. Nähdään sunnuntaina UT:lla!
#tiikerit #tiikerisydän #vantaa #salibandy #floorball #divari #innebandy @salibandy.fi #tikkurilantiikerit
Mattias Kokljuschkin (@mattiaskokljuschkin), Juuso Salo (@juusosalo) ja Joni Lomakin (@jonilomakin) antoivat kommenttinsa tänään klo 18:30 alkavaan Ganetderbyyn M-Teamia vastaan. Haastattelut ovat osa otteluennakkoa, johon löytyy linkki profiilin etusivulta.
-
Ruskeasuon Arena Center, keskiviikkona 31.10.2018 klo 18:30. Tervetuloa!
-
@ganetsalibandy
-
#ganetderby #ganetsalibandy #ganet #mteamtiikerit #salibandy #divari #ganetottelu #ganetotteluennakko #otteluennakko #ennakko #salibandyennakko #helsinkivantaa #helsinki #vantaa #mteam #mteamsalibandy #tiikerit #tikkurilantiikerit #ruskeasuo #rusa #tiikeriperhe #tiikerisydän
Keskiviikkona jatkuu vihdoinkin Divaripelit jälleen! Melkein kolmen viikon maajoukkuetauko on ohi ja Tiikerit suuntaa Rusalle ja M-Teamin (@mteamsalibandy) vieraaksi. M-Team on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena ja on kerännyt 10 pistettä kuudesta pelaamasta ottelustaan. Toivottavasti nähdään mahdollisimman paljon Tiikerikannattajia keskiviikkona Ruskeasuon Arena Centerissä!
#tiikerit #tiikerisydän #vantaa #salibandy #floorball #divari #innebandy @salibandy.fi #tikkurilantiikerit
Katso klipeistä Joakim Lundin (@joakimlund_) maali sekä upea maalinjohtanut syöttö Ruotsia vastaan!
Kuvaoikeudet: Eurosport
#tiikerit #tiikerisydän #tikkurilantiikerit #salibandy #floorball #innebandy #teamfinland #U19 #eft2018 #eft