Tiningen

Tiningen Follow

Följ oss☺📖📰🎆👆🏼
Följ länken nedan för att komma till våran hemsida👍🏼👇🏼

http://tiningen.blogspot.se/

56 Followers  74 Follow

Share Share Share

Hejsan alla våra läsare. Under detta sommarlov så lägger hela Tiningen ned. Varför? Jo, för att vi som skrev och jobbade på Tiningen gick på samma skola tills nu, då alla måste byta. Genom att alla personer på Tiningen splittras så lägger vi ned arbetet. Vi hoppas ni har förståelse. Tack för oss.
Terrorattack i Stockholm. 
Fakta: På Drottninggatan åkte en lastbil in och skadade och dödade många personer, samtidigt var det skottlossning vid Fridhemsplan. Denna händelse startade ungefär klockan 15:30

#stockholmärdrabbat #terrorattack #prayforstockholm #prayforsweden 
Sprid: #Prayforstockholm
Pokémon go har tagit världen med storm! Det är nu ett av världens mest kända mobilspel. Under sommaren har det ju varit rätt så varmt ända in till början av oktober. Men nu börjar det bli kallt ute. Vad tycker ni om Pokémon Go?
Skriv nere i kommentarsfältet!
Ny tidning ute! Läs nu
Vi på Tiningen kanske kom lite sent enligt er,
men egentligen är det aldrig försent att säga ifrån! Kärlek finns överallt utan att du som inte tycker om homokärlek slåss, gör illa folk inombords och så vidare! Sprid denna bild eller skriv nere i kommentarsfältet: #loveislove #pride #tiningen
Idag kommer en liten livesändning under skolavslutningen. Livesändningen startar eventuellt klockan 10:15. Om du vill se den så kan du klicka på länken i vår profil eller gå in på bambuser och söka efter Tiningen. Ha det så bra!
Idag är det dags för våran första nyhetssändning. Vi påbörjar sändningen 19:00 på Tiningens hemsida (länk i bio).
De tre männen som tros vara skyldiga till tisdagens terrordåd på Bryssels flygplats hade fler sprängladdningar. Två väskor fick helt enkelt inte plats i taxin de tog till brottsplatsen, enligt föraren som tipsade polisen om gärningsmännens upphämtningsadress.
Nu är det snart påsk men alla är inte riktigt lika glada. Många som är kärleksfulla djurvänner har protesterat och även Djurens rätt har gjort så att Lund, Skåne har gjort förbud på påskris och påskfjädrar. Detta säger både Djurens Rätt och Lunds stads nyhetsbyrå. Nu hoppas vi att alla i världen får en bra påsk!🐥🐤
Frans: En fantastisk vinst

Allt talade för Frans. Han växte efter deltävlingen i Gävle till storfavoriten i Melodifestivalen som höll även i finalen.
Nya reklamaffischer!
Tiningen+ logga! Vad tycker ni? Vi köpte upp Riksnyheterna och dem fick namnet Tiningen+