Tonny Loorbach

Tonny Loorbach Follow

💪 Ondernemer
📚 Auteur
🎙 Spreker
⚖️ Investeerder
📌 Eigenaar IMU, Huddle, Phoenix, Plug&Pay, SalesPassie, Switch en de Loorbach Foundation

https://linktr.ee/tonnyloorbach

2,286 Followers  116 Follow

Share Share Share

Durf jij?
-
Enkele weken geleden zat ik er zo bij op Tenerife. 100% opladen door absoluut niets te doen 😄
-
Voorbereiden op wat zou gaan komen...
-
Direct na thuiskomst begon de marathon. Eerst 3 weken in volle focus toewerken naar die ene ‘explosie’ vorige week vrijdag met 1800 man in het theater in Scheveningen 🙌 #imulive
-
De volgende dag met het hele team op kantoor om mijn verjaardag te vieren en om de vele, vele, vele honderden aanmeldformulieren voor onze software te verweken 😍
-
Zondag rust, maar maandag meteen door met de “Vrijheid 5-Daagse”
-
5 dagen op rij, iedere ochtend 2-3 uur lang LIVE op Facebook met @martijnvantongeren. Weer een feestje! Deze keer met meer dan 2.500 deelnemers! 🎉
-
In 1 week tijd hebben wij al onze bedrijven in een absolute “peak state” gebracht en gezorgd voor een ongekende stroomversnelling en explosie in de markt. Zoals het nu lijkt hebben we onze totale business in 1 week met 50% laten groeien 🙌
-
Het kan zo makkelijk zijn... het enige wat je nodig hebt is durf en de bereidheid om je slaap even uit te stellen 😄
-
Dit hele avontuur is eigenlijk samen te vatten met 3 lessen:
-
1. Durf te investeren
2. Durf te delen
3. Durf impact te maken
-
Durf jij het aan?
-
#dromendurvendoen #durf #durftedromen #onlinemarketing #actieindetaxi #datiswinnen #focus
BAM!! Wat een dag!
-
De belangrijkste dag van het jaar zit er op en moker, wat was dit vet!
-
Alle inboxen die ik heb stromen over van de prachtige reacties van aanwezigen. Zo gaaf! ❤️
-
Ik ben zelden zo gesloopt geweest na 1 dag maar dat was het zo ontzettend waard. Ik kan rustig slapen nu ik weet dat ik t/m de laatste druppel energie in dit event heb gestoken 😅
-
Dank aan ons legendarische team die dit event tot een succes hebben gemaakt. 🙏
-
Dank ook aan alle deelnemers voor de energie die jullie ons terug gegeven hebben. 🙌
-
Nu rest ons allen alleen nog: gas geven met je business en durf te stralen! 🔥#imulive
Gretig!
-
Over precies 24 uur is het zover. Dan start het IMU LIVE Event in het Afas Circustheater in Scheveningen 🙌
-
Met 1.800(!) gasten in de zaal is dit het grootste online marketing event wat wij ooit gegeven hebben en ik kan niet wachten tot we losgaan!
-
Ons team laat al weken de beste versie van zichzelf zien en er zijn al vele late uurtjes aan alle voorbereidingen besteed. “Van avonturen naar avond-uren” 😂
-
Oké, alle andere woordgrapjes bewaar ik voor morgen. 🤭
-
Wie is er bij?
-
#imulive
Weer bij de Notaris 🙈
-
Vandaag samen met @gerhardloorbach onze gezamenlijke Investeringsmaatschappij “Loorbach² BV” 😍 en een onderliggende Vastgoed BV opgezet.
-
We hadden elk 8 BV’s en nu hebben we er beide 10. De verzameldrift blijft gelijk opgaan 😄🙈
-
#alsjemaargenoegbedrijvenstartwordjevanzelfsuccesvol #datiswinnen
De Homegym 💪
-
In 2016 besloot ik om met een personal trainer te gaan sporten. 2,5 jaar lang heb ik 3x in de week met hem getraind en op vakanties na in +/- 300 sessies slechts 4x afgezegd.
-
Consistentie is voor mij alles en wilskracht heb ik niet, als je mij namelijk de ruimte geeft om maar een beetje te cheaten... dan doe ik dat vol overgave. 😅
-
Sporten staat bij daarom altijd als allereerste vast in mijn agenda. 🔥
-
Tot augustus vorig jaar... toen de situatie veranderde (lang verhaal) en ik niet meer 3x per week terecht kon...
-
Ik merkte dat mijn 'gewoonte' direct als sneeuw voor de zon verdween. Ik ging minder sporten, slechter eten (maakte toch minder uit), kreeg minder energie, bleef langer door werken, ging slechter slapen etc... Volle bak in de spiraal omlaag. Bizar!
-
Ik voelde me daar zo slecht onder dat ik besloot om fitheid onvermijdelijk te maken en een homegym te bouwen. 1x investeren, je hele leven plezier. Beste investering ooit!
-
Ik train nu iedere dag en heb geen enkel excuus meer. Je hebt namelijk iedere dag wel een half uurtje en zeker als je trainer 3x per week om 9 uur bij je op de stoep staat om je af te matten... is fitheid helemaal onvermijdelijk 😜
-
Leuk detail: Ook mijn collega @dennisvhal - die mijn huis leende tijdens mijn vakantie - sportte die 2 weken iedere dag in de homegym. Hoe cool is dat! 💪💪
-
#homegym #thuissporten #fitnessmotivation #focus #youdontgettheassyouwantbysittingonit
"Komt dat door vereende krachten of door verkrachte eenden?"
-
Die reactie kreeg ik van @sonnevelt toen ik hem appte,  dat onze kakelverse podcast de nummer 1 positie bereikt had.
-
Het is grappig hoe dezelfde woorden, in een andere volgorde zo'n andere betekenis kunnen krijgen. Er schuilt magie in woordkeuze, zeker als het gaat om online marketing.
-
Zo testte ik ooit de zin: "Download mijn boek en krijg meer bezoekers uit Google!" tegen de zin: "Download mijn boek en voorkom dat je gaat dalen in Google..." De 2e variant, met 'verliestaal' gaf meer dan 3x zoveel conversie.
-
Zo weet ik dat het woordje 'maar' genoeg kracht heeft om alle woorden die er voor staan teniet te doen. Denk maar aan L'oreal. "We zijn duur... maar... je bent het waard". Of na een date: "Je bent heel lief... maar... laten we vrienden blijven" 😜
-
Ik krijg ook vaak vragen over woorden zoals "Hoe lang moet mijn blog zijn?" of "is mijn salespage niet te lang?"
-
Het gaat niet om hoeveel woorden je gebruikt. Het gaat er om dat je de juiste woorden gebruikt. Je woorden moeten een emotie raken. Informatie drijft analyse, emotie drijft actie.
-
Steek niet 99% van je tijd in je aanbod en vervolgens nog slechts 1% om 'ff snel' iets erover online te zetten. Weeg je woorden af en denk na over welke emotie je wilt triggeren.
-
#copywriting #woordgrappen #wijzewoorden #mooiewoorden #onlinemarketing
De Psychologie van Succes Podcast is LIVE! 🎉
-
Wat mag je verwachten?
-
Iedere week beantwoorden @sonnevelt en ik brandende vragen van luisteraars over persoonlijke ontwikkeling, geluk, belemmerende gedachten, het doorbreken van patronen, uitdagingen en obstakels in je leven én de groei van ondernemers en ondernemingen.
-
Albert is iemand die er om bekend staat binnen 20 minuten tot de kern van iedere uitdaging te komen (daarom duurt iedere aflevering 20 minuten) en op elke vraag een 'kloppend' antwoord heeft (omdat hij je leert kiezen vanuit je hart, en dat klopt).
-
Ik ken Albert nu zo'n 7 jaar en wat ooit begon als een coach-cliënt relatie is uitgegroeid tot een mooie vriendschap, gestaafd op een gedeelde fascinatie voor gedragspsychologie, persoonlijke groei en vermoeiende woordgrappen.
-
En nu, na al die jaren dat we elkaar geïnspireerd hebben, slaan we de handen dan eindelijk officieel ineen met deze podcast. Het is nu al een onvergetelijk avontuur.
-
Luister, beleef, voel, lach, huil, schreeuw, laat je raken en vergeet vooral niet om je te abonneren op deze fonkelnieuwe podcast! (te vinden in Apple Podcasts, Spotify en Stitcher)
-
Ook hier te vinden: https://albertsonnevelt.nl/podcast
-
#podcast #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #psychologie #geluk #ondernemen
In bewegend water is er geen reflectie...
-
Dag 3 van de vakantie nu. Samen met @gerhardloorbach vertoef ik 2 weekjes op Tenerife en de eerste 3 dagen zijn redelijk samen te vatten onder de noemer “niets”...
-
We vinden het heerlijk om volledig tot stilstand te komen zodat we met een leeg hoofd en in volledig uitgezoomde modus op onze bedrijven te kunnen reflecteren. Even stilstaan is vaak al een hele vooruitgang.
-
Wat heeft er goed voor ons gewerkt? Wat gaf energie? En wat was er minder? Wat kost energie? Hoe kunnen we het sneller opschalen zonder meer uren te investeren? Waar zitten onze kwantumsprongen die voor exponentiële groei zorgen?
-
We fantaseren over de toekomst en fantasieën slaan over in concrete plannen. Je kunt immers niet vroeg genoeg met de toekomst beginnen...
-
Dit doen we terwijl de business op de achtergrond, zonder ons, op volle toeren door draait. #datiswinnen
-
Maar nu eerst nog even niks... De boel, de boel...
-
Je kunt je namelijk je hele leven een ongeluk zoeken naar geluk. Maar geluk zit vaak in de kleinste dingen. In dit geval in de Piña Colada die voor ons staat 😄
-
Cheers!
"Hoe kunnen we maximale impact maken met 1 video?"
-
Afgelopen vrijdag ging onze 'verjaardagsvideo' online waarin wij het grootste online marketing event van Nederland aangekondigd hebben. We geven maar liefst 1.800 mensen gratis toegang tot dit seminar.
-
Nu, slechts 72 uur later, zijn er al 1.450 plekken gevuld en worden we overladen met enthousiaste reacties. Niet normaal.
-
Allemaal met 1 simpele video van 1 minuut die vrijwel direct viraal ging. Honderden mensen hebben onze actie inmiddels al gedeeld op social media.
-
Het lijkt zo simpel... maar toch zit er veel achter. Hierover hebben @martijnvantongeren en ik een IMU Podcast opgenomen (aanrader!)
-
Wij hebben voor deze video de hulp in geroepen van video koning @bartboonstra_ . Aan hem vroegen wij: "Hoe kunnen we een maximale impact maken met 1 video?"
-
Bart heeft ons kort ondervraagd en kwam met een script van 1 A4tje met slechts enkele zinnen... maar we voelden meteen hoe raak die zinnen waren. -
Met Bart en cameracrew zijn we een hele dag bezig geweest om die video van 1 minuut te maken. We kregen er zelfs acteer coaching van hem bij (was ook wel nodig!)
-
Het is zo gaaf om op deze manier, met zulke professionals, met zo'n video bezig te zijn en dan ook de impact te zien.
-
Go big, or go home 💪
-
#videomarketing #viralvideo #onlinemarketing #videomakers
Ongeveer 8 jaar geleden zat ik thuis, aan de keukentafel, te werken aan mijn eigen kleine blogje met een rotsvaste missie in mijn hoofd:
-
Ik wilde de nummer 1 positie in Google innemen op het zoekwoord 'internet marketing'. Op dat moment een van de meest beconcurreerde zoekwoorden in mijn markt.
-
Ongeveer half 2011 lukte het me, ik was de nummer 1!
-
Inmiddels zijn we 8 jaar verder en is dit zoekwoord allang geen prioriteit meer voor mij. Mijn website wordt namelijk inmiddels gevonden op duizenden verschillende zoekwoorden.
-
Toch sta ik 8 jaar later nog steeds in de top 2 op dit ene woord. Ik heb nu zelfs 8 jaar lang onafgebroken in de top 3 gestaan...
-
Google levert mij al meer dan 8 jaar lang iedere maand grote hoeveelheden gratis bezoekers, warme leads en klanten op. Het is de levensader onder mijn online business.
-
 Ik denk dat een goede 'vindbaarheid' essentieel is voor een ondernemer anno 2019. -
Zeker met alle snel komende- en snel verdwijnende social media platformen, waarbij je tegenwoordig geen enkele garantie op continuïteit meer hebt, is een sterke aanwezigheid in Google naar mijn mening onmisbaar. -
Aanstaande woensdag geef ik daarom om 10:00 uur een LIVE online SEO training voor Gevorderden (link in bio)
-
Ben jij er bij?
-
#zoekmachineoptimalisatie #zoekmachinemarketing #onlinemarketing
Vacature: Online marketing / klantsucces topper gezocht! 💪
-
Kom jij bij onze IMU familie? We zoeken naar een enthousiaste, technisch georiënteerde topper voor ons klantsucces team om onze klanten (ondernemers) naar ongekende hoogtes te helpen. -
Wij hebben 3 software bedrijven waarmee ondernemers hun online business bouwen / laten renderen:
-
1. Met Phoenix maken zij hun website, landingspagina’s en marketing funnels. (Marketing)
-
2. Met Plug&Pay maken zij hun betaalpagina’s en upsell processen. (Sales)
-
3. Met Huddle maken zij hun membersite en online community platform. (Fanbase)
-
We zoeken iemand die het gaaf vind om deze tools en daarmee de totale online customer journey te snappen of beter gezegd te “ownen” en niets liever doet dan anderen hiermee te helpen.
-
Je doet namelijk niet zozeer ‘klantenservice’ maar je helpt ondernemers om meer impact op de wereld te kunnen maken met hun boodschap.
-
We hebben een super cool team en een unieke cultuur met 16 FTE sterk aan de Herengracht in Amsterdam. Doe jij met ons mee?
-
Reageer even op deze post als je interesse hebt of tag iemand die hiervoor gemaakt is 🙏

#vacature #onlinemarketing #vacatureamsterdam #vacatures
Nog even snel een kiekje met enkele van onze IMU Gold members na een geslaagde Masterclass Traffic & Zichtbaarheid vandaag 💪