WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY

WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY Follow

Coaching & begeleiding 💬
✖️Training 💪🏻
✖️Voeding 🍔
✖️Lifestyle 📈
✖️Van intentie 💭 naar gedrag 💡
GRATIS inschrijven bootcamp⬇️

http://bit.ly/tbb-inschrijven

253 Followers  476 Follow

Share Share Share

Love yourself and live life to the fullest💙
▪️
Wil jij graag dingen anders in je leven, gelukkiger zijn en voelen? Laat ons jou helpen! Als jij wilt veranderen, helpen wij jou doen veranderen. #LEKKERINJEVEL
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
Trots op deze toppers die onze eerste ‘Total body bootcamp’ hebben doorstaan💪🏻. De enthousiasme straalde er vanaf en het heerlijke weer maakte het compleet☀️!
▪️
▪️
De respons was fantastisch💙💙. Daarom volgende week zaterdag weer twee beach bootcamps van 10:00-11:00 en van 11:15-12:15🏖🌴
▪️
▪️
Wil jij ook genieten van een toffe workout op het strand? Ervaar de meerwaarde van Total body bootcamp. Meld je nu gratis aan voor een proefles via DM💌.
▪️
▪️
‘More than just a bootcamp’
We zitten natuurlijk niet stil bij TBM. Op basis van jullie vragen gaan we aankomende zaterdag een try-out verzorgen van ons nieuwe concept.
Kom gezellig langs, doe mee en ervaar de meerwaarde van total body bootcamp. Hou jezelf fit in de zomer op een leuke manier!
▪️
▪️
✔️Train onder hoogwaardige begeleiding van gecertificeerde trainers🎓
✔️Lekker buiten in een mooie omgeving🌞🌴
✔️Total body training met innovatieve, functionele trainingsmethodieken aan de hand van toffe attributen💥
✔️FUN als rode draad & toegankelijk voor iedereen🏃🏽‍♂️🏃🏽‍♀️
✔️Na afloop een heerlijke herstelshake🥤 + fruit🍏🍌.
▪️
▪️
Kortom, een effectieve, functionele en vooral een leuke vorm van bewegen! 
Tag je ‘bootcamp-buddy’ en schrijf je nu gratis in via de link in bio✍🏼. ————————————————————————————
Datum: Zaterdag 14 juli 2018 
Tijd: 10:00 – 11:00 
Locatie: Zeewolde; verzamelen @kaapflevo , training vindt plaats op het strand🏖. LET OP! BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, VOL = VOL, max. 20 deelnemers.
PS: De total body bootcamp kan verslavend werken..👅 “More than just a bootcamp” 
BE THERE👈🏻!
@martinvanbarneveld traint al een geruime tijd bij ons 1-op-1 om zowel fysiek als mentaal fitter en krachtiger te worden dan ooit💪🏻. We hebben het rustig opgebouwd, stukje bij beetje de intensiteit en belastbaarheid verhoogd in de trainingssessies📈💥.
▪️
▪️
Aankomend seizoen moet hij gaan knallen bij SDC Putten⚽️. Door de afgelopen periode vooral sportspecifiek te trainen, hebben wij hem klaargestoomd voor het nieuwe seizoen🔥.
▪️
▪️
Als keeper is voetenwerk, sprongkracht en explosiviteit onder andere erg belangrijk. Hier een impressie oefeningen die bijdragen aan deze skills. PS: die low kicks hebben mij @hesselrommes een blauwe heup opgeleverd.. Kortom, hij is er helemaal klaar voor💥!!
▪️
▪️
De eerste wedstrijd zit er al op en daar stond hij fantastisch te keepen🙌🏻!! Een mooie opsteker en daarbij een beloning voor al het harde werk van de afgelopen periode🙏🏻.
▪️
▪️
Wil jij net als Martin specifiek trainen om fit en krachtig het voetbalseizoen te starten? Stuur dan gerust een berichtje of e-mail 💌.
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
Even een update van het Samsung Health Project. De respons op de activiteiten in de vorm van training en coaching waren boven verwachting🖤🔥!! ▫️
▪️
▪️
Deze ‘Health month’ is een perfecte aanzet geweest om (begeleidend) sporten en bewegen meer onder de aandacht te brengen en de meerwaarde ervan de ervaren💪🏻🎯!
▪️
▪️
Wat opviel was dat veel mensen die voorheen niks deden aan bewegen, door deze opzet en aanzet toch de stap hebben genomen er tijd en energie in te steken🕑. Kortom, een groot succes waar wij trots deel van hebben mogen maken. Nu aan ons de taak om dit geheel door te trekken📈. Medewerkers leuke, functionele trainingen aan te bieden en daarmee in te blijven spelen op algemene fitheid en ‘wellbeing’ van Samsung Benelux.
▪️
▪️
Ben jij op zoek naar een juiste mate van begeleiding ten behoeve van de ‘FITailteit’ van jouw werknemers? Wij bieden een innovatief, leuk en functioneel programma aan die jou als onderneming wellicht kan helpen🙏🏻! Stuur gerust een berichtje of e-mail💌.
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY @ YOUR COMPANY
TRANSFORMATION-TUESDAY🔥
▪️
Jochem Hol, nog gespierder, droger en sterker dan vorige zomer rond dit tijdstip🏆💪🏻. Het resultaat van al zijn harde werken afgelopen maanden, is er één om trots op te zijn. Hier zijn knetterdroge fysiek💦💦💦.
▪️
▪️
Na de zomer van 2017 als barman te hebben gewerkt in Kos, heeft hij een klein dipje gehad met betrekking tot training en voeding. In januari van dit jaar besloot hij het weer op te gaan pakken. Hij begon op 85,2 kg in januari 2018 en woog begin vorige week 77,5 kg🔪. Dat is niet alles. Voornamelijk op het gebied van kracht heeft hij ontzettend mooie stappen gemaakt📈. Zijn eerste 3 maanden stond in teken van massa en ‘strenght.’ Daar heeft hij al z’n compounds (bench, deadlift, squat) behoorlijk opgeschroefd. Daarna goed de tijd genomen voor een gedegen cut, met als doel: zoveel mogelijk krachtbehoud en een ‘vollere look’ dan afgelopen zomer. Ten opzichte van vorig jaar heeft hij 3,5 kg meer massa behouden. Daarbij ook nog meer vet verloren🙌🏻 (zie foto 2). Kortom, in een jaar tijd droger met meer massa dan vorig jaar🕺🏼!!
▪️
▪️
In mijn optiek is het allemaal geen rocket science🚀. De juiste mate van coaching🗯 en begeleiding👥 is bij de meeste hetgeen wat ontbreekt om ook zulke resultaten te behalen en vooral te behouden💥.
▪️
▪️
Investeer in jezelf, laat TBM jou helpen met je doelen! Wij ondersteunen jou met het behalen van jouw beoogde resultaten. Wij helpen jou om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker leven. Een flexibele leefstijl creëren waar jij je leven lang profijt van zult hebben🍔🏋🏽‍♂️📈!
▪️
▪️
Wil jij net als Jochem lekker in je vel zitten, afvallen & in shape komen? 💌Stuur dan gerust een berichtje of e-mail. ▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
PLANKING - 
Één van de meeste effectieve oefeningen voor de buikspieren. Deze mag in onze optiek dan ook nooit ontbreken in een trainingsschema📈.
▪️
▪️
VOORDELEN💡
✔️ Essentieel voor het creëren van een gedegen ‘core stability’ 💥
✔️ In oneindig veel variaties en manieren uit te voeren🏆
✔️ Het zorgt voor een betere balans, versterkt de onderrug en bevorderd de flexibiliteit💪🏻.
▪️
▪️
Een technisch juiste houding van de plank is voor vele echter toch lastig en dat maakt de oefening complex. Zorg er dus eerst voor dat de techniek bij een standaard plank ‘on point’ is en ga daarna pas differentiëren met variaties🤓.
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
STOP TALKING🗣 START DOING💪🏻 ‘Volgende week ga ik écht weer sporten en gezond eten.’ Zo werkt het niet en zo zal het ook nooit gaan werken. Van uitstel komt afstel.
▪️
▪️
Jij hebt een doel voor ogen en daar moet je alles voor over hebben die na te streven. Als het afgelopen weekend weer uit de hand is gelopen met vreten en zuipen, dan ben jij de enige die daar schuldig aan is. 
Het zijn misschien harde woorden, maar zo werkt het wel. 
Jij moet willen veranderen om succes en resultaat te behalen. En natuurlijk zul je een juiste middenweg moeten vinden om die discipline en consistentie te integreren in je levensstijl. En ja, dat heeft tijd nodig, iets willen veranderen op lange termijn is niet te realiseren in een paar dagen. 
Belangrijkst is, is dat je heel eerlijk en objectief naar jezelf moet kijken. Alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw beoogde resultaat. Je voornemens uitspreken is goed, alleen om dat tastbaar en waardevol te maken, zul je wel actie moeten ondernemen!
▪️
▪️
Kortom, maak van je voornemens een doelgericht plan, onderneem actie en doe hetgeen wat nodig is; begin NU, STOP TALKING, START DOING🔥🔥🔥!
▪️
▪️
Need help? 💌Stuur  gerust een berichtje of e-mail. Wij helpen met alle liefde🙏🏻
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
Eva zit in week 28 van haar zwangerschap🤰🏼. Haar doel is om het (overtollig) aankomen te minimaliseren en zo fit als mogelijk de bevalling in te gaan🤱🏼. Veel mensen denken dat je moet stoppen met krachttraining zodra je in verwachting bent, maar het tegendeel is waar🙅🏼‍♂️. Het is zelfs ontzettend goed voor je lichaam om door te blijven trainen, mits je in de manier van trainen wel een paar gedegen aanpassingen aanbrengt👌🏻.
▪️
▪️
VOORDELEN🏋🏻‍♀️
✔️ Verminderd risico op vroeggeboorte
✔️ Verminderd risico op overmatige gewichtstoename ✔️Kortere bevalling
✔️ Minder lage rugpijn
✔️ Toegenomen gevoel van algeheel welzijn
✔️ Minder gevoelens van stress en depressie tijdens de zwangerschap👯‍♀️.
▪️
▪️
Wil jij net als Eva veilig, functioneel en effectief blijven doortrainen tijdens de zwangerschap? 💌 Stuur dan gerust een berichtje of e-mail.
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
De eerste week training, coaching en begeleiding in de Samsung Gym zit erop! De inschrijvingen, reacties en respons vanuit de gegeven masterclasses en trainingen waren fantastisch🖤🙏🏻!
▪️
▪️
Het slaat aan, er wordt in de wandelgangen over gepraat, want de inschrijvingen voor de sessies van volgende week zitten alweer ramvol🔥💪🏻!
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
PROMO SAMSUNG GYM🎥🎥🎥
▪️
▪️
Aan ons de taak verschillende sportieve activiteiten onder de aandacht te brengen brengen bij de medewerkers van Samsung Benelux. 
In hun eigen Samsung Gym zullen wij deze maand verschillende vormen van trainen aanbieden (personal training, smallgroup, groepslessen)💪🏻. Daarbij bieden wij intern verschillende masterclasses🎓aan, om de medewerkers te laten zien, voelen en ervaren wat er allemaal mogelijk is in hun eigen fantastische Samsung Gym🏋🏽‍♂️! Om het geheel online onder de aandacht te brengen is er een korte promo geschoten. Deze is verspreid over alle medewerkers en is op de tv-schermen te zien van het hoofdkwartier.
▪️
▪️
Leuk weetje; na de 'launch' van deze promo en het programma, gingen de inschrijvingen zo hard, dat alle geplande trainingen en masterclasses van deze week binnen een dag VOL zaten! Hoe kicke is dat🔥!?
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
TBM x SAMSUNG
Met trots presenteren wij…
Een samenwerking met Samsung Benelux!
▪️
▪️
Maandag aanstaande start Samsung met een health project genaamd ‘Summer Fit 2018.’ Een maand lang staat alles in het teken van voeding, training en 'wellbeing.' In deze maand zullen wij de ‘Samsung Gym’ een passende invulling geven door middel van personal training, smallgroup training en groepslessen. 
Ons doel: Het personeel zich thuis laten voelen in de Samsung Gym. Laten voelen, zien en ervaren dat zowel samen als individueel trainen niet alleen nuttig, maar vooral leuk is! 
Het is daarbij natuurlijk de bedoeling om met een juiste invulling, ervoor te zorgen dat de Samsung Gym ook na deze maand onder de aandacht blijft en vooral bij de medewerkers duidelijk is, wat er allemaal mogelijk is. 
Aan ons dus de taak om de Samsung Gym onder de aandacht te brengen, de behoefte te toetsen en daarop in te spelen met kekke, effectieve en vooral leuke manieren van trainen onder begeleiding.
▪️
▪️
Wij kijken er naar uit om Samsung te helpen dit project tot een succes te maken!