WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY

WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY Follow

Coaching & begeleiding 💬
✖️Training 💪🏻
✖️Voeding 🍔
✖️Lifestyle 📈
✖️Van intentie 💭 naar gedrag 💡
👇🏻 Recept breakfastbowl🍌🍍

http://bit.ly/TBM_Fruitbowl

346 Followers  519 Follow

Share Share Share

TAKE THE NEXT STEP. 
Je maakt wel stappen, maar het beoogde resultaat blijft uit.. Je hebt een doel, alleen een gefundeerd plan er naartoe ontbreekt.. Kortom, heb jij een doel voor ogen, alleen weet jij niet welke stappen nodig zijn om datgeen om te zetten in resultaat💪🏻?
Laat ons jou daarmee helpen🚀!
▫️
▫️
WE SUPPORT TO MANAGE ‘THE NEXT STEP’
METEN = WETEN🧐

De maandelijkse progressie check van ‘all time member’ Fabian. Deze keer een krachtmeting aan de hand van een aantal ‘compound’ oefeningen in de vorm van een 1RM-test📊. Zie hier de resultaten: ⬇️
➖Deadlift 130kg
➖Squat 110kg (SWIPE ➡️)
➖Bench press 80kg
Eindstand: hij heeft al z’n persoonlijke records weer verbroken.. He put in the work🏋🏽‍♂️, we keep the progress going📈!
▫️
▫️
Resultaat voelen en vooral zien is nodig. Kleine aanpassingen in manier van trainen kunnen vaak al een groot verschil maken. Door daar doelen aan te koppelen, heb je iets om naartoe te werken, wat zorgt voor meer structuur in dit proces.
▫️
▫️
Ondanks dat Fabian nog steeds dropt in gewicht (eerst 104kg, momenteel 83kg), blijft zijn kracht significant toenemen📈. Door plenair krachttraining toe te passen en zijn progressie in de gaten te houden, kan dit worden gerealiseerd. 
Het kost energie, maar levert meer dan dat op🔥🔥🔥. Een frisse geest, beestachtige resultaten en een lichaam waar hij zich erg fijn vind in voelt🕺🏼.
▫️
▫️
Wil jij net zulke resultaten boeken als Fabian? Laat ons jou helpen! 💌 Stuur gerust een berichtje.

WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
Voor succes zul je hard moeten werken en diep moeten gaan. Niets is onmogelijk, zolang jij maar gelooft in jezelf! Hoe hoog leg jij de lat🤷🏼‍♂️?
▫️
▫️
THINK DIFFERENT AND BREAK LIMITS☄️
Dit weekend weer iets te hard ‘aangetrokken’🍻..? Ben je brak as fuck en heb jij een kateroppepper nodig?! Neem een koude douche, pak een kop koffie en ga sporten💥💥! Mits jij niet boven de wc hangt, helpt een workout om jou een lekkere oppepper te geven📢
▫️
▫️
Sluit je aan bij onze Total body bootcampclub! Elke zaterdag en zondag showtime🔥!
Toegankelijk voor ieder niveau en ideaal om jou brakheid in te perken👌🏻
▫️
▫️
Meld je nu gratis aan voor een proefles via DM💌. Check de website🌐 voor tijden, inschrijvingen en tarieven. BE THERE, OR BE SQUARE👈🏻!
▫️
▫️
‘More than just a bootcamp’

WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BRAKHEID

HAPPY SUNDAY💙
CHECK THIS OUT🎥
▫️
Model/influencer @ishh aan het woord💬💙!
FRUITBOWL MET YOGHURT | Een snel ontbijt vol vitamines🚀! Start je dag krachtig met een eenvoudige en ó zo lekkere combinatie van zomers fruit, yoghurt en muesli! Check link van het recept in onze bio📲. ▫️
▫️
Wil jij wekelijks meer van dit soort recepten? Let us know🙏🏻.
▫️
▫️
WE SUPPORT TO FEED YOUR BODY
WORK TOGETHER, PLAY TOGETHER!!
▪️
▪️
Net als @samsungnederland ook opzoek naar de juiste mate van begeleiding ten behoeve van ‘FITaliteit’ voor jouw werknemers? Wij bieden een innovatief, leuk en functioneel trainingsprogramma aan die jou als onderneming kan helpen🙏🏻! Interesse? Stuur gerust een berichtje of e-mail💌.
▪️
▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR COMPANY
“Dat lukt mij nooit”, aldus @hermsendanny. Hij was alles behalve tevreden met zichzelf, zat niet lekker in zijn vel en voelde zich niet fit.. Nu 12 weken verder, -10kg, barstend van de energie en niet te stoppen in de gym🚀!!
▪️
▪️
In deze 12 weken is hij niet alleen flink afgevallen en vele malen fitter geworden💪🏻; zijn mobiliteit, flexibiliteit en daarmee anatomische houding is ook vele malen beter🏋🏽‍♂️! Daarbij een mindset🧠 gecreëerd wat hem in de toekomst verder gaat helpen🙏🏻.
▪️
▪️
Petje af🧢 voor zijn inzet, strijdlust. Daarbij natuurlijk ontzettend trots op zijn behaalde resultaten📈!! Benieuwd naar zijn inspirerende verhaal? Check LINK IN BIO📝.
▪️
▪️
Wil jij net als Danny lekkerder in je vel zitten, afvallen & in shape komen? 💌Stuur dan gerust een berichtje of e-mail. ▪️
WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY
Don’t wait, just do it💥!!
START THE WEEK WITH A 😄!
Onze toptrainer @robin_wal aka Robin v/d Drill is jarig vandaag🎂🍾! Feliciteer hem, raad hoe oud hij is geworden en win 100 BURPEES🎉🎉!!
SUNDAY FUNDAY💪🏻💥!!
“Een bootcamp op zondag morgen is een frisse start zonder zorgen”, aldus de deelnemers🙌🏻
▪️
▪️
MEEDOEN = BELEVEN
Ervaar de meerwaarde van Total body bootcamp. Meld je nu gratis aan voor een proefles via DM💌. Check de website🌐 voor tijden, inschrijvingen en tarieven. BE THERE, OR BE SQUARE👈🏻!
▪️
▪️
‘More than just a bootcamp’