Trade Mart

Trade Mart Follow

Trade Mart is het inkoop- & inspiratieplatform voor retail. Winnaar limited edition Evian fles: http://bit.ly/2IC8OaT

http://www.trademart.nl/

291 Followers  125 Follow

Share Share Share

De winnaar van de limited edition @evianwater fles, ontworpen door @chiaraferragni X @basverdonkjewels en het interview in vaktijdschrift de Juwelier is bekend! We hebben ontzettend veel leuke foto’s op Facebook en Instagram ontvangen, dus het was even zoeken. Ellen Juwelier uit Roosendaal is de gelukkige winnaar. Van harte gefeliciteerd! #linkinbio #voorjaarsbeurs #trademart #evian #basverdonk #chiaraferragni
It's a wrap! 
Wat hebben we genoten van de opening van het vernieuwde Jewels & Watches! De afgelopen 3 dagen hebben we veel bezoekers mogen ontvangen, en de reacties op het nieuwe concept waren positief. 'Verfrissend, inspirerend aanbod en luxueus' zijn meerdere malen voorbij gekomen. 
Dank aan alle bezoekers en exposanten, jullie hebben deze opening tot een succes gemaakt! 
Op 2, 3 en 4 september staat de Najaarsbeurs gepland, zet je het alvast in je agenda?
DIT IS HET NIEUWE JEWELS & WATCHES! Het vernieuwde handelscentrum voor de juwelier is open! Het was een fantastische eerste dag voor de branche gisteren. Nieuwsgierig? Bekijk dit korte filmpje voor een impressie. Je kunt het maandag 12 en dinsdag 13 maart nog komen ervaren. Vraag je gratis ticket aan op trademart.nl. We verwelkomen je graag!
Na haar optreden gaf @tjindjara samen met @bas_stijnis het startsein voor de nieuwe collectie Chica d’Oro van SGS fabriek BV.
De officiële opening van het vernieuwde Jewels & Watches door Albert Arp, CEO Jaarbeurs Holding en een spetterend optreden van @tjindjara 🥂 op goede business!
De Voorjaarsbeurs Jewels & Watches is van start! Veel bezoekers zijn het vernieuwde handelscentrum voor de juwelier aan het bewonderen. Kom jij ook een kijkje nemen? Ook Fashion World is geopend! Come & be inspired!
Nog 1 nachtje slapen en dan kun je de laatste limited edition @evianwater fles winnen, ontworpen door @chiaraferragni X @basverdonkjewels tijdens de exclusieve opening van het vernieuwde Jewels & Watches! De fles staat al te ‘shinen’ op de beursvloer. Zien we je morgen, maandag of dinsdag? (Let op: Jewels & Watches is exclusief voor de horloge- en juwelenbranche. Om een kwalitatieve business to business beurs te garanderen worden consumenten niet toegelaten.)
Tijdens de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches introduceert niemand minder dan @tjindjara de veelgevraagde damesvariant Chica d’Oro van SGS fabriek. Op zondag 11 maart om 16.30u geeft zij een optreden bij stand X1.245, waarna zij samen met @bas_stijnis het officiële startsein voor Chica d’Oro geeft! Ben jij er ook bij? Let op: de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches is uitsluitend voor de horloge- en juwelenbranche. Om een kwalitatieve b2b beurs te garanderen worden consumenten niet toegelaten tot de beursvloer.
Win, win, win! Op de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches maak je bij @melanojewelry kans op een jaar lang rijden in een Melano Smart! Bij aankoop van de nieuwe collectie maak je per besteding van 500 euro kans op deze unieke Smart.  Friendly reminder: Voor toegang tot de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches dien je werkzaam te zijn in de horloge- & juwelenbranche. Je kunt dit aantonen met jouw Jewels & Watches jaarkaart. Indien je niet in het bezit bent van een jaarkaart, vraag dan online een gratis ticket aan en ontvang bij je bezoek op vertoon van het e-ticket én een geldige inschrijving van de Kamer van Koophandel (waarop vermeld staat dat je werkzaam bent in de horloge- en juwelenbranche) jouw toegangsbewijs tot de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches.
SAP LUXURY GOODS • Tijdens de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches presenteert SAP Luxury Goods haar nieuwe KLOK-08. In tegenstelling tot de KLOK-01 heeft dit uurwerk een 39mm kast waarbij er gebruikt gemaakt wordt van twee discs. Dit prachtige model is hierdoor aantrekkelijk voor een breder publiek (unisex). Klokers is een onderscheidend horlogemerk (geïnspireerd op de rekenliniaal van vroeger) waarbij geen gebruik gemaakt wordt van wijzers, maar van discs. De tijd wordt afgelezen op een rode lijn die in het glas verwerkt is. Daarnaast heeft het horloge een zogenaamde ‘Klokers Key’, waarmee men heel gemakkelijk de kast kan losklikken van de band en deze eenvoudig op een andere band of accessoire kan plaatsen.  Come & see! Vraag je gratis ticket aan op trademart.nl.
En we gaan door! Van 11 t/m 13 maart vindt de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches plaats. Er is flink verbouwd en we nodigen je uit om het vernieuwde handelscentrum voor de juwelier te komen bekijken. Met meer dan 200 merken is het aanbod gevarieerder dan ooit!
Onder de indruk van de prachtige handgemaakte collectie van Duc Nguyen tijdens de modeshow van @objektzfashion! Must-see tijdens de Voorjaarsbeurs!