Baju kurung simple jubah plain

Baju kurung simple jubah plain Follow

Kurta Jubah Kurung Tudung Kidswear Pants Blouse Home Living Accessories
๐Ÿ“ฒWA 0193187320 โŒcall
Scroll๐Ÿ”ป 4 more ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ…ฐOnline Estore ๐Ÿ…ฑWA No Link๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜Š

http://goo.gl/Nc7WEu

3,919 Followers  4,058 Follow

Share Share Share

Don't stop berdoa, .
Coz Allah never sleep ๐Ÿ˜Š
.
Good Night. Assalamualaikum.
.
.
.
.
.
In The Woods Quilt Cover Set-single set (Ready Stock)
 Sale RM129.00 .
.
.
Clearance Sale RM48 exclude postage. Limited stocks. While offer lasts. .
Material: - High quality moss crepe
- Kain flowy & mudah iron
- Potongan jubah A cut & loose cutting
- Wudhu friendly & nursing friendly
.
๐Ÿ‘Œ Berminat terus whatsapp sis ๐Ÿ™‹ @trustedpersonalshoppermy .
.
.
.
โœ” Apabila kamu teringatkan seseorang, perbanyaklah olehmu ISTIGHFAR
.
โœ” Apabila kamu lupa tentang apa yang kamu pelajari, perbanyakkanlah SELAWAT
.
โœ” Apabila kamu ingin wajah berseri dan sejuk mata memandang, perbanyaklah SOLAT DHUHA
.
โœ” Apabila kamu inginkan perlindungan dan kekuatan hati, perbanyaklah TAHAJUD .
โœ” Apabila kamu inginkan malaikat mendampingimu dan mengelak dari pandangan nafsu syaitan, hendaklah kamu sentiasa berada dalam keadaan BERWUDHU'
.
.
.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Jubah Balqis Magenta
Jubah A Cut
Material Koshibo dgn batu berkilau. .
.
Jubah Dress. .
Material: - High quality moss crepe
- Kain sangat flowy & sangat  mudah iron
- Kain tak melekat badan & tak bergetah
- Potongan jubah A cutt & loose cutting
- Wudhu friendly & nursing friendly
.
.
Berminat terus whatsapp Sis @trustedpersonalshoppermy .
.
.
.
Pening kepala nak matchingยฒ baju...check out recommendation ni .
.
#trustedpersonalshoppermyinspired .
.
.
.
Cara utk ikhtiar kalu brg hilang spt yg diajar oleh Ustaz Jafri. .
Baca surah Lukman ayat 16 ..tapi berhenti kat ayat ni... ayat ni ๐Ÿ‘‡
.
ูŠูŽุง ุจูู†ูŽูŠู‘ูŽ ุฅูู†ู‘ูŽู‡ูŽุง ุฅูู† ุชูŽูƒู ู…ูุซู’ู‚ูŽุงู„ูŽ ุญูŽุจู‘ูŽุฉู ู…ู‘ูู†ู’ ุฎูŽุฑู’ุฏูŽู„ู ููŽุชูŽูƒูู† ูููŠ ุตูŽุฎู’ุฑูŽุฉู ุฃูŽูˆู’ ูููŠ ุงู„ุณู‘ูŽู…ูŽุงูˆูŽุงุชู ุฃูŽูˆู’ ูููŠ ุงู„ู’ุฃูŽุฑู’ุถู ูŠูŽุฃู’ุชู ุจูู‡ูŽุง ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู
.
.
.
.
yg penting... yakin... nak sangat benda yg hilang tu kembali... x der rasa kalu x dpt pun x pe ๐Ÿ˜…
.
.
.
.
.
.
.
Dah ready to "attack the day" dgn semangat yg membara๐Ÿ”ฅ. .
.
Bismillah. Let's do it ๐Ÿ’ช
.
.
.
.
Ada sesuatu yang susah nak diluahkan kpd pasangan tapi  nak disampaikan jgk kpd dia.
.
Macam mana caranya?
.
1- Lakukan solat sunat taubat atau hajat. Boleh juga lakukan keduanya-duanya.
.
2- zikir Ya Baari' 1000 kali. Sampaikan dlm HATI apa yang kita nak sampaikan pada orang tu Sambil kita berzikir. .
3- Selesai berzikir, berdoa. Mulakan doa dengan Bismillah, Alhamdulillah, Selawat 7 kali. Tutup doa dengan alhamdulillah dan selawat 7 kali juga. (doa diiringi selawat inshaaAllah makbul)
.

Nak bagi manusia faham tak mudah, jadi kita adukan terus pada Pemilik Sekalian Alam. Sabar dan istiqamah.
.
.
.
.
.
Kalu esok best sebab hari minggu. Kita bg double hurrah hurrah coz esok these sales pun bermula. Hurrah hurrah ๐Ÿ˜† kay .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Special sale ๐Ÿ˜† Hujungยฒ tahun mmg sale bestยฒ tau. Kurung/Dress/Kebaya 3 pasang RM120. Yg best nyer RM1 sehelai postage. Tapi jgn tunggu lamaยฒ ๐Ÿ˜… postage yg super special ni sampai 2hb shj. .
.
.
.
.
.
Tak caya better believe it ๐Ÿ˜
.
until 2/12/2018
.
.
Blouse.
Material kain como crepe.
Minimal iron.
.
Ade kocek sebelah kanan.
Ade zip bf.
Ade cuff.
Belahan kiri kanan baju.
.
. .postage untuk sehelai RM1 sampai 2/12/2018
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#blousemuslimahmurah#blousemalaysia#blousemalaysiamurah#Assalamualaikum#bajukerjamalaysia#plainblousemurah#blouseplainlabuh
Anniversary Sale ๐Ÿ’.
Get JUBAH INARA at offer price RM65sm/RM70ss.
. ๐ŸŒน Material diamond silk. ๐ŸŒน Saiz dari XS hingga 5XL. ๐ŸŒน BF Friendly - Zip didepan. ๐ŸŒน CUF di tangan. ๐ŸŒน Ada poket sorok sebelah kanan.
.
.
Harga Asal: RM90 Semenanjung.
* Sabah sarawak RM95
* harga termasuk pos.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.