Official Tunsha Ayunie

Official Tunsha Ayunie Follow

πŸ“ Malaysian Blogger
πŸ” Review / Ads / Event
πŸ‘£ Lifestyle , Food, Beauty
πŸ“Œ Email : aunisays@gmail.com
#tunshaayunie #emosiluarkotak

http://www.aunitalib.com/2019/01/review-ayam-gepuk-pak-gembus-malaysia.html

1,570 Followers  2,643 Follow

Share Share Share

In love with Mccafe Cappucino 😍
Sedap pakai mask dari Dr.Glamogenic sebab tak terlalu basah. Lepas paper mask kering, sapu lebihan serum dan muka rasa so so so lembut uolsss 😍
.
.
#drglamogenic #papermask #beauty
Throwback lah kejap sebab kakak kau memang tak ada gambar full sangat. By the way, berhabuk dah instagram ni rasanya. maaf kurang aktif, banyak pula appointment kakak. Hi Mr. Chaplin !
.
.
#myself #chaplin #livealife #liveonce #fighting #trytobehappy #staystrong #lifestyle #blogger
This is recommended one and now they have promotion discount to grab!
.
Best and awesome taste, by Karnivormalaya Bukit Jelutong Shah Alam.
.
Promo for smoked wagyu 20% and steak angus 10% until 1st of January 2019.
.
They not only server smoked beef, but also plenty of delicious menu, pasta, lamb rosemary and etc.
.
Where to find them?
.
No. J-G-95, Courtyard Plaza Jelutong, 5C, Persiaran Gerbang Utama, 
Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor
(Same building with Jaya Grocer Bukit Jelutong, take lift to level G)
Sales (inquiry / booking) : +60109203239
.
.
http://www.facebook.com/karnivormalaya
.
#karnivormalaya #bangsakarnivor #malaysianbbq #smokedbeefshahalam #lowandslow #steaks #promowagyuandangus
Cili dengan Auni Afiqah berpisah tiada. Lapar? Tak tahu nak makan apa? Jom layan LaCust Crispy Chilli dengan roti, mee, dan sebagainya 😍
.
Model LaCust Crispy Chilli,
AUNI AFIQAH MUTHAL'LIB
.
Nak tahu apa yang best lagi tentang LaCust? Jom  klik 
http://bit.ly/2AXdeWP
.
 #mystartr  #lacust #crispychilli #spicy #foodie #lifestyleblogger
Saya sudah 11 bulan di hari ini. 😍😍 #umarkesayanganbonda #babydarling #babyumar11month #babyboy #baby #precious #blessed #nephew
:)
Hari-hari bonda rindu sebab makin besar baby umar makin cerdik. Sekarang baby umar kuat membebel. Dengan pintu pun dia boleh borak. Dokkk lah "ababbb.. Ababbb".. Haha
.
.
#babydarling #umarkesayanganbonda #babyboy #PRECIOUS #love #loveyou #nephew #blessed
Homemade Chee Cheung Fun. Proud me 😁 #chinesecuisine #cheecheungfun #foodie #homemade #auniiscooking #cookingwithlove #malaysianblogger #foodblogger #lifestyle #igers
Happy birthday sister @ellataib πŸ’ž May you success always in your future life ya. Stay healthy and beauty 😍😘 love you πŸ’•
Secebis dengki memang tak elok kan? Kadangkala tu sifat mazmumah datang juga. Beria sakit hati tengok suami orang lain mampu dukung isteri, jaga isteri.
.
.
.
Pstttt...
Syaitan ada dimana-mana. Bisik-bisik pada kita untuk derhaka dan ingkar.
.
.
.
Patutnya bersyukur, dalam pada aku berlawan dengan sakit yang kronik, aku masih mampu handle suami yang kurang upaya. I have to proud of myself, for seriously.
.
.
.
SEMPURNA itu sangat subjektif.
Aku ni kadangkala lupa.
Emosi sangat.
Dengki berlebihan.
.
.
.
Bersyukurlah,
Ada suami yang tak pernah jemu apabila tidurnya diganggu setiapkali isteri sesak nafas, kaki terencat, tulang badan cramp. Dia masih sudi bangun dan jadi tukang urut walaupun tak mampu lakukan lebih.
.
.
.
Kadangkala aku ini jenis lupa nak bersyukur. Sebenarnya hidup aku cukup sempurna, tapi aku selalu menjadi hamba nafsu yang tidak puas.
.
.
.
Terima kasih suami,
sudi bertahan dengan gila aku,
sudi sabar dengan murungnya aku,
I LOVE YOU πŸ’ž
.
.
#PESAKITKRONIK #OKU #ESRF #ESRD #DISABLECOUPLE #DISABLED #HUSBANDANDWIFE #DISABILITY #PERFECT #PROUD #BLESSED #PRECIOUS #AUNIISKANDAR
Baby Umar with Umi, Bonda dan Omma 😍 #umarkesayanganbonda #babydarling #blessed #precious #love