Auni | Tunsha Ayunie πŸ’ž

Auni | Tunsha Ayunie πŸ’ž Follow

πŸ‘£ Lifestyle , Food, Beauty
πŸ’š #MalaysianBlogger
πŸ“ Email : aunisays@gmail.com

http://www.aunitalib.com/

1,316 Followers  1,700 Follow

Share Share Share

Nampak @shaqillaghazali post, kakak jadi teringin. Alhamdulillah satiesfied. Marilah doakan Shaqilla Ghazali dilimpahi rezeki.
.
Food by @manjadelivery . Rasa macam nak order lagi pula. Berebut dengan abang kau.
.
#foodie #koreanfood #ramyeon #spicychicken #lifestyle #malaysianblogger
Tujuan dia, keluar rumah nak ambil barang je.
.
Tiba-tiba cik penjual cakap "nak ambil gambar boleh?" ... Adoiii dengan muka sembab, pakaian selekeh, kakak turuti jua dengan muka paling pasrah.
.
Malu oiiiii. So, inilah real kakak. Selekeh di rumah, tak pandai nak jadi cantik πŸ˜‚ Thanks sayangku @shaqillaghazali for the ciken. I love u darling 😘
.
.
#myself #realme #uglydontcare
Breakfast tadi dengan lontong goreng. Sekali sekala buat menu luar biasa kan kan kan? Sebenarnya pagi tadi ada mood rajin sikit. Lolssss
.
.
.
#foodie #ketupatgoreng #lontonggoreng #auniiscooking #lifestyle #malaysianblogger #blessed #love #life
Lemon Chicken Roasted with Potatoes. Anyone?
.
.
#roastedchicken #homemade #cooking #lifestyle #malaysianblogger
Kakak kau takde gambar best-best. Lama dah tak selfie, swafoto bagai.
.
Lately memang tak fokus apa-apa langsung sebab mengantuk sangat. Entah jin apa masuk badan, rasa nak tidur je.
.
Ni je lah gambar terbaru. Haha! Lepas ni nak berubah sikap, nak aktif. KALAU boleh 😁
.
.
.
.
#myself #husbandandwife #auniiskandar #blessed #love #precious #esrf #esrd #ckd #kidneyfailure #hemodialysis
Sad but true. #selfcare
Makan pagi tadi, nasi goreng gaul daging. Sedap macam nasi goreng kunyit 😁 #foodie #tapau
Ada tanya kakak, tak takut ke kalau bonggol dekat tangan jadi burst atau pecah?
.
.
Awak.... Kakak ni manusia. Dah tentu kakak takut. Kalau urat tangan awak yang pecah, awak boleh gelak lagi ke?
.
.
Tapi, tapi, tapi..... Apa kakak mampu buat? Nak surgery untuk kecilkan perlukan DUIT. Bukan puluhan, malah ribuan ringgit. Kalau kau nak sponsor, meh laa.
.
.
Kalau tak boleh sponsor, jangan kau nak tanya soalan menyakitkan hati kakak seperti "Tak takut ke urat tangan tu pecah?" Kakak sembelih kau buat sup baru tahu πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Sudahlah... Instead of sakitkan hati kakak, ada baiknya doakan kakak kau ni kuat selalu. Okay ke tidakkkk?
.
.
#dramasangat #akupesakitkronik #survivor #istillsurvive #blessed #strongwoman #kakakkacak
All time favourite juga. Suka skin dia yang liat-liat sedikit masin. Kunyah dengan inti dia memang kau rasa macam syurga doooonia ❀
.
.
.
#vietnameserolls #vietnamesefood #blessed #satisfied
Hujan so teringin biskut kering cicah kopi o. Ya Allah... Nikmatttttt 😍
.
.
.
#malaysianblogger #lifestyleblogger #favourite #blessed
Lunch tadi terajin nak masak so ada kari pekat terung dengan ayam goreng bawang putih.
.
.
.
Lama dah tak rajin macam ni. Badan ni dah tak boleh buat apa. Maklumlah dah lama sakit. Kau operate untuk sihat pun tetap sakit.
.
.
.
Nak menyesal ke lepas operation? Tak lahhh. Kalau tak buang paratiroid haritu, kakak kau tak tahu pun dia ada kanser.
.
.
Ok, salam sayang dari kakak buat awak semua ya darling 😘 Dah melalut. Upload gambar makanan, tetiba gigih meratap pasal operation. Lolssss
.
.
.
#tunshaayunie #lifestyle #foodie #malay #likeforlike #followforfollow #malaysianblogger #lifestyleblogger #bloggermalaysia
Happiness is priceless. #justsaying