Official Tunsha Ayunie

Official Tunsha Ayunie Follow

πŸ“ Malaysian Blogger
πŸ” Review / Ads / Event
πŸ‘£ Lifestyle , Food, Beauty
πŸ“Œ Email : aunisays@gmail.com
#tunshaayunie #emosiluarkotak

http://www.aunitalib.com/2019/01/drglamogenic-dynamic-brightening-mask-skincare-from-australia.html

1,563 Followers  2,762 Follow

Share Share Share

Tengok je muka aku ada senyum. Hati meronta nak terjun dalam pool 🀣🀣Tapi tak boleh 😭😭 Nak pujuk hati, aku rendam jela kaki.... Aci kan?

#kidneyavengers #precious #blessed
With #kidneyavengers . Celebrate birthday Kak Ainie. Xoxo

#precious #blessed #livealife #esrf #friends
Birthday celebration ❀ Kak Ainie.

#myself #livealife
Beraya dengan #kidneyavengers πŸ’• Sebab nak kutip semangat positif yang semakin menghilang. InsyaAllah makin positif sekeping Auni Afiqah selepas ini.
.
.
#precious #blessed #wearefighters #esrf #esrd #ckd #kidneyfailure
The reason I love you, you not give up on me πŸ’•

#husbandandwife #auniiskandar #blessed #love #precious
Semua orang ada cara untuk reward diri sendiri. As for me, just coffee and food. Bila aku dapat semua ni, aku fikir pasal struggle.
.
Tuhan buka mata aku. Jangan lihat kekayaan orang. Nanti iri hati. Lihat struggle mereka.
.
Alhamdulillah dengan apa yang ada sekarang. Moga apa yang ada sekarang, dalam redha Allah Taala.
.
Moga aku tidak kufur dengan segala nikmat yang diberi. InsyaAllah. Selamat malam πŸ™‚πŸ’•
.
#coffee #igphoto #blessed #thankfull #starbucks #ADF
Habis honeymoon, aku dah blank nak update apa dalam IG ni 😭 Tak boleh angkat ~

#myself #livealife #auni #lifestyleblogger
On the way balik. Thanks sayang for this treat. Walaupun aku yang banyak menyakitkan hati πŸ˜ͺ Nak duduk laut lama-lama 😭
.
#backtoreality #livealife #blessed
Malas nak keluar bilik cari makan, so makan je la dalam bilik. Suami aku bebetul treat our honeymoon. Dia nak aku chill je jangan stress.
.
Tapi aku tengok laut, aku lagi rasa nak nangis. Dah nangis pun. Lama sangat aku rasa terbeban dengan perasaan sendiri.
.
Maybe kalau ada rezeki, aku nak repeat dekat sini. Luas pemandangan. Aku suka betul pemandangan luar balkoni 😍
.
.
#honeymoon #precious #blessed #holiday #igfood #foodporn
Cari foodtruck tapi tak jumpa. Yang dapat, kain diselaputi pasir 😭😭 Takpe auni, nanti cari lagi. Confident sangat tak Google main terjah πŸ™„
.
.
#honeymoon #husbandandwife #auniiskandar #blessed #love #precious #thanksful
Sejak kahwin, aku tak biasa melalui fasa orang normal berkahwin. Tak, aku tak mengeluh. Mungkin ada sedikit sedih. Itu saja.
.

Aku manusia, tidak maksum. Hati aku bukanlah suci murni. Ada juga hasad dan dengki, aku akui.
.

Suami sentiasa minta aku bersabar. Dia janji, satu hari aku akan rasa apa yang aku ingin rasa (macam orang lain juga).
.

Honeymoon ini, aku tak minta. Suami yang beria-ria. Dia cakap nak tunaikan janji dia. Dia nak bahagiakan aku.
.

Mungkin ada orang cakap aku tayang kebahagiaan. Tapi percayalah, aku hanya berkongsi sedikit moment yang aku inginkan dari dulu.
.

Maaf jika apa yang aku kongsi ini, menyakitkan hati sesiapa, tiada niat pun.
.

Thanks for everything, my husband @alexlau79 πŸ’• .
.
#husbandandwife #auniiskandar #blessed #honeymoon #counting #love #thankful #disabilitycouple
Selain tempat yang sejuk, laut juga menenangkan hati. Syukur dengan nikmat Allah Taala pinjamkan.

#myself #honeymoon #holiday #love #beginning #thankful