tusen tankar

tusen tankar Follow

TusenTankar är ett nätverk av organisationer, företag, institutioner och individer som alla engagerar sig i nordöstra Skånes framtid och utveckling.

http://tusentankar.org/

10 Followers  0 Follow

Share Share Share

Struktur/Skulptur - fredagen den 5maj mötte elever från Jacobsskolans vård och omsorgsprogram graffitikonstnären Carolina Falkholt i en workshop på Wanås Konst. Carolina presenterade sitt verk Train of thoughts och pratade om sitt konstnärskap. Det blev en diskussion kring vem som får ta plats i det offentliga rummet, hur kvinnor framställs och rätten till sin egen kropp. Inspirerade och stärkta av Carolinas ord genomförde vi sedan en workshop där eleverna fick täcka över kränkande ord de fått utstå med ett motiv de ville återta makten över.
I Tusen Tankars första stora projekt Tusen Röster arbetar vi för att skapa oväntade möten mellan individer, organisationer, företag och församlingar i Nordöstra Skåne. Genom olika aktiviteter ska idéer för en hållbar framtid för regionen vaskas fram. Tusen röster är ett leaderprojekt som finansieras med stöd från Skånes Ess.