Tyrnävä

Tyrnävä Follow

Tyrnävän kunnan virallinen Instagram-tili. Official profile of Tyrnävä municipality, Finland.

http://www.tyrnava.fi/

627 Followers  84 Follow

Share Share Share

Tyrnävän syksyn kohokohta lähestyy: Perunamarkkinat Tyrnävällä lauantaina 28.9. klo 9-15.

Perunamarkkinoita pääsee fiilistelemään jo LIKIS-lähiruokatapahtumassa Oulussa Oamkin Kotkantien kampuksella 21. – 22.9. (la klo 10-16, su klo 10-15). Terveisiä Tyrnävältä tuovat Tyrnävän kunta, LC Tyrnävä ja Tyrnävän yrityksistä mm. Ravintola Pömilä, @matinollinperuna sekä @vanahapirtti hunajineen.

Huom! Tyrnäväläinen, tyrnäväläinen yrittäjä / yhteisö: paikkavaraus Perunamarkkinoiden Tyrnävä-pihalle viim. 15.9.
#kunnonkeikka#tyrnävänkunta 
Vielä ehdit mukaan. Olemme täällä klo 19:sta asti. Tapahtumassa pääset mittaamaan maksutta kehonkoostumuksen,  puristusvoiman ja kestävyyskunnon. Lisäksi luuntiheyden voi mittauttaa 35 eurolla. Tuu mukkaan!
Tyrnävän pyöräilyn ja jalankulun verkko -raporttiluonnos on kuntalaisten sekä pyörä- ja kävelyteiden käyttäjien kommentoitavana 4.9.-27.9. välisen ajan. Palautetta sekä mahdollisia korjaus- tai täydennysehdotuksia raporttiluonnokseen voi jättää kuntaan sähköpostitse tai kirjeitse. Tarkemmat ohjeet sekä raporttiluonnos ovat luettavissa kunnan www.tyrnava.fi/kaavoitus sivulta Ajankohtaista kaavoituksessa -otsikon alla.

Selvityksen keskeiset kartat on julkaistu myös verkkokyselynä, johon voi vastata 27.9. klo 12 asti. 
Linkki verkkokyselyyn: https://app.maptionnaire.com/fi/6925/

Toivomme aktiivista palautetta kaikilta Tyrnävän pyöräily- ja kävelytieyhteyksien käyttäjiltä!
Mitä ihmettä tapahtuu Pömilän terassilla? Vain Tyrnävän Taiteiden yössä.

#tyrnävänkunta
#tyrnäväntaiteidenyö #perunateatteria #pömilä
Taiteiden yö on käynnissä Tyrnävän hämärtyvässä illassa. Keli suosii ja väki on liikkeellä. Tule sinäkin fiilistelemään! 
#tyrnävänkunta #tyrnävä
#tyrnäväntaiteidenyö
Taiteidenyö avattiin juhlallisesti @annamatinlauri n ”Me” teoksen julkaisulla Meijerikadun Kivipirtissä. Käy etsimässä itsesi teoksesta, johon on kuvattu tyrnäväläiset lapset ja entiset lapset - nykyiset aikuiset eli me kaikki. 
Kiitokset @kulttuurirahasto n Pohjois-Pohjanmaan rahastolle Tyrnävän kunnalle lahjoitetusta teoksesta!
Etsivä nuorisotyöntekijä on läsnä monissa eri tapahtumissa. Tänään on vuorossa ysien kahvitus Kuulammen koululla.

Kahvituokioiden tarkoituksena on tutustua yhdeksäsluokkalaisiin ja tuoda tutuksi etsivää nuorisotyötä.Tänään kahvin tarjoamisen ohessa Juurilla-hankkeen Hanne oli markkinoimassa nuorten tapahtumaa kirjastolla (kuva 2!). Illalla etsivä nuorisotyöntekijä on mukana Tyrnävän Taiteiden Yössä Vanhan Pappilan pihapiirissä, jossa on tarjolla tekemistä kaikenikäisille.

Ollaan yhteyksissä!

#tyrnävänkunta #tyrnävä #tyrnävänkunnallatöissä
@etsiva.jukka #etsivänuorisotyöntekijä
#juurillahanke #tyrnäväntaiteidenyö
Huomenna perjantaina vietetään Tyrnävän Taiteiden yötä klo 18 - 22.

Torilla otetaan varaslähtö Siivouspäivään. Siivouspäivän hengessä kunnantalon varastosta lähtevät jakoon viimeiset pinot tykättyä Tyrnäväilmiö-paitaa. Tarjolla on seitsemän upeaa väriä, mutta kokoja valitettavasti vain ihan pienimmille tyrnäväläisille (92-128 cm). Hakekaapa junioreille paidat kunnan torikojulta!

Mitäkö muuta tapahtuu? Koko Taiteiden yön ohjelma on luettavissa ajantasaisena Nomadi-mobiilisovelluksesta (lataa puhelimeesi sovelluskaupastasi), kunnan verkkosivujen tapahtumakalenterista tai FB-sivuilta.

#tyrnävänkunta
#tyrnävä #tyrnäväkesä #taiteidenyö #tyrnäväTaiteidenyö
Nyt voit ottaa yhteyttä Tyrnävän kunnan etsivään nuorisotyöntekijään myös lähettämällä sähköisen yhteydenottopyynnön. Uusi lomake löytyy etsivän nuorisotyöntekijän nettisivuilta. Lomake on helppo täyttää, valitset vain sopivimman yhteydenottotavan ja painat lähetä.

Suora linkki lomakkeeseen löytyy etsivän nuorisotyöntekijän profiilista @etsiva.jukka .

Etsivä saa yhä kiinni entiseen malliin myös sosiaalisen median sovelluksilla, puhelimella , sähköpostilla tai käymällä toimistollani. Lisäksi olen mukana eri tapahtumissa, jolloin voit tulla nykäisemään hihasta ja juttelemaan.

Joka tiistai toimistollani "Koivulassa" on matalan kynnyksen kohtaamispaikka Ohjaamo avoinna (klo.14.00-16.00) alle 29 -vuotiaille nuorille. Voit tulla Ohjaamoon ilman sen kummempaa asiaa, juomaan vaikka kupin kahvia.

Ollaanpa yhteyksissä!

#tyrnävänkunta
#tyrnävänkunnallatöissä
#etsivänuorisotyöntekijä
@etsiva.jukka
Tällä viikolla #tyrnävänkunnallatöissä -somesarjassa työstään kertoo etsivä nuorisotyöntekijä Jukka Sarpola. ”Etsivänä nuorisotyöntekijänä minun päätehtävänäni on tavoittaa alle 29-vuotiaita tyrnäväläisiä nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella tai tarvitsevat muuten tukea ja neuvoa eri asioihin. Etsivä nuorisotyö on nuorelle vapaaehtoista ja maksutonta palvelua, ja halutessaan nuori voi asioida nimettömänä.

Toimistoni sijaitsee "Koivulassa", joka tunnetaan paremmin kuntalaisten keskuudessa entisenä aamu- ja iltapäiväkerhona. Samoissa tiloissa toimii myös Tyrnävän paja. Minuun saa yhteyden helposti soittamalla, WhatsApp - sovelluksella, Instagramilla, Messengerillä tai Snapchatilla. Erillistä ajanvarausta ei tarvita: tapaamiselle voi tulla aina, kun olen paikalla. ”

Lue pidempi juttu etsivän nuorisotyöntekijän työstä kunnan FB-sivuilta ja lisää kuulumisia täällä Instassa tällä viikolla.

#tyrnävänkunta #tyrnävänkunnallatöissä #viikontekijät #etsivänuorisotyöntekijä @etsiva.jukka
Luitko jo tuoreen kuntatiedotteen?

Kuntatiedote ilmestyy paikallislehti Rantalakeuden välissä 6 x vuodessa ja on yksi Tyrnävän kunnan tärkeistä tiedotuskanavista. Tuoreesta numerosta löydät mm. syksyn liikuntakalenterin ja tietoa tulevista tapahtumista.

Löydät kuntatiedotteet myös verkkosivuiltamme:
www.tyrnava.fi/fi/ajankohtaista/kuntatiedotteet

Kunta haluaa olla läsnä kanavissa, joissa kuntalaisetkin ovat. Tarpeen ja kohderyhmän mukaan viestitään mm. verkkosivuilla ja eri somekanavissa, ja ajankohtaisia asioita pidetään esillä eri tilaisuuksissa. Pidä silmät auki myös kaupoissa ja kirjastossa: hyödynnämme ahkerasti mahdollisen tyhjän ilmoitustaulutilan.

Aina silloin tällöin saamme palautetta, että jostain kunnan järjestämästä tapahtumasta, tuottamasta palvelusta tai siihen tulleesta muutoksesta ei ole tullut tietoa. Viesti ei siis ole tavoittanut kohdettaan. Palaute on viestijöille kullan arvoista! Anna jatkossakin palautetta, ja mieluusti kerro myös, mistä kanavasta olisit tiedon halunnut saada.

#tyrnävänkunta
#tyrnäväviestii #kuntatiedote
#kunnonkeikka #tyrnävä #popli #pohjoispohjanmaanyrittäjät #hyvinvointi #hyvinvointityö 
Kunnonkeikka kiertue rantautuu Tyrnävälle Rantaroustin koululle 4.9 klo 16-19. Tilaisuudessa pääset mittaamaan maksutta kehonkoostumuksen, puristusvoiman ja kestävyyskunnon. Halutessasi voit mittauttaa myös luuntiheyden 35eurolla. Varmista pääsysi luuntiheyden mittaamiseen ja varaa aika ennakkoon: anne.tiirikainen@tyrnava.fi/ 044 497 1067. Ja yrittäjät huom! Yrityksen kuntotestissä asiantuntija testaa, mikä on yrityksesi nykytila/arvo.