Tyrnävä

Tyrnävä Follow

Tyrnävän kunnan virallinen Instagram-tili. Official profile of Tyrnävä municipality, Finland.

http://www.tyrnava.fi/

393 Followers  71 Follow

Share Share Share

Kiitoksia kuluneesta viikosta! Ensi viikolla sinullakin on mahdollista auttaa meitä palvelemaan jatkossa entistäkin paremmin. Järjestämme torstaina 28.2. kunnantalolla www.tyrnava.fi -nettisivutyöpajan, jonne voi ilmoittautua etusivumme tapahtumakalenterin linkistä.

Tervetuloa mukaan! Tarkoituksena on muokata kunnan nettisivuja paremmin palveleviksi. Tule kertomaan meille, mikä siellä on pielessä ja mikä pitäisi olla paremmin.

Työpaja alkaa kello 15 ja siinä voi oman aikataulunsa mukaan pistäytyä aina kello 18 asti haluamansa ajan. Tarjoilujen mitoittamista varten keräämme etukäteisilmoittautumiset mielellään maanantaihin mennessä.
#tyrnävänkunta #tyrnävänkunnallatöissä #viikontekijät
Olethan muistanut ilmoittaa lapsesi esi- ja perusopetukseen sekä aamu- tai iltapäivätoimintaan. Ilmoittautumisaikaa 24.2.2019 saakka. 
Sentraalissa huolehditaan myös ajankohtaisten asioiden ilmoittamisesta.
#tyrnävänkunnallatöissä#viikontekijät
Tyrnävä liittyi hiilineutraaliutta tavoittelevien kuntien verkostoon vuonna 2016. Tänään työ pääsi uudelleen vauhtiin, kun Tyrnävän uusi Hinku-työryhmä piti ensimmäisen kokouksensa. Hinku-kuntien tavoite on vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 80% vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Kokouksessa kuultiin inspiroivia esimerkkejä Iistä. Kiitos!
#tyrnävänkunta #hinku #hiilineutraalius
Sentraalin palvelusihteerit toimivat myös eri lautakuntien sihteereinä. Tällä viikolla lähti matkaan tarkastuslautakunnan ensi viikon kokouksen esityslista.

Kuva on muuten lavastettu. 😉 Nykyisin Tyrnävän kunnan kokousasiakirjat liikkuvat sähköisesti ja ovat näppärästi kaikkien luettavissa kunnan asiakirjajärjestelmässä. Käy tutustumassa: www.tyrnava.fi/fi/paatoksenteko/

#tyrnävänkunnallatöissä - somesarja esittelee kunnan eri työtehtäviä ja niiden tekijöitä. Tällä viikolla valokeilassa on palvelupiste Sentraali. #tyrnävänkunta #tyrnävänkunnallatöissä #viikontekijät
Hirvelän asemakaava-alueen II-vaiheen tontit ovat varattavissa. Tutustu tarkemmin: https://www.infogis.fi/tyrnava. Tulossa Koko perheen tonttipäivä 16.3.2019.
#tyrnävänkunnallatöissä #viikontekijät
Palvelupiste Sentraali on myös melkoinen viestikeskus: täällä otetaan vastaan kuntaan tuleva posti ja jaellaan se vastaanottajien lokeroihin. Ulospäin lähtee postia päivittäin ja postileimakone laulaa. Meillä luetaan myös kunta@tyrnava.fi - osoitteella tulevat sähköpostit. Ja vaikka kunnan varsinainen puhelinkeskus on muualla, myös Senraali palvelee paljon puhelimitse.

#tyrnävänkunnallatöissä -somesarja esittelee kunnan työntekijöitä ja - tehtäviä. #viikontekijät Senraali esittäytyi kunnan FB-sivuilla eilen maanantaina.
#tyrnävänkunta #tyrnävänkunnallatöissä #viikontekijät #näkökulmiakuntaan #sentraalivälittää
#tyrnävänkunnallatöissä - sarja esittelee vuoden aikana yhden kunnan ammattiryhmän, työtehtävän tai yksikön viikossa. Aloitamme esittelemällä - itseoikeutetusti - Palvelupiste Sentraalin!

Sentraali neuvoo, opastaa ja palvelee. Sentraalin tiskin äärellä kunnantalon aulassa kuntalainen hoitaa monet kunnan palveluihin liittyvät asiat ja saa tietoa palveluista ja päätöksenteosta.

Koska sinä viimeksi asioit Sentraalissa?

Lue lisää kunnan Facebook-sivulta ja seuraa  Sentraalin palvelusihteereitä töissään täällä Instagramissa tämän viikon ajan. #tyrnävänkunta #tyrnävänkunnallatöissä #viikontekijät #näkökulmiakuntaan
Hyvää ystävänpäivää! 
Joukko tyrnäväläisiä antoi alkuvuodesta yhteisöllisen uuden vuoden lupauksen ”Vuonna 2019 lupaan huomata ja nostaa esiin hyviä asioita kotikunnastani ja pitää hyvää huolta itsestäni.” Kunnan viestintäryhmä otti lupauksen tosissaan ja ryhtyy nostamaan esiin hyviä, toisinaan vähemmälle huomiolle jääviä töitä, työtehtäviä ja niiden tekijöitä.

Ensi maanantaina käynnistyy #tyrnävänkunnallatöissä -somesarja. Esittelemme vuoden aikana yhden ammattiryhmän, työtehtävän tai yksikön viikossa. #viikontekijät esittäytyvät maanantaina kunnan Facebook -tilillä, ja samoja ammattilaisia työssään voi seurata pitkin viikkoa täällä Instagramissa.

Tyrnävän kunnassa työskentelee tällä hetkellä noin 450 työntekijää. Seuraa kampanjaa kunnan Facebook -tilillä sekä Instagramissa (tyrnavan_kunta), ja näe kunnan arkea monesta eri kulmasta! #tyrnävänkunnallatöissä #tyrnävänkunta #viikontekijät #kunnallatöissä
Tyrnävän kunnan kesätyöpaikat 9-luokkalaisille on nyt avattu kunnan nettisivuille. Hakuaikaa on maaliskuun loppuun saakka.

Paikat ja hakulomake: 
www.tyrnava.fi/kesatyo

Myös yritykset, yhdistykset ja kotitaloudet voivat jättää kunnan sivuille ilmoituksen avoimesta kesätyöpaikasta.

#tyrnävä #tyrnävänkunta #kesätyö2019 #kesätyö #repost @tyrnavan_tyosuunnittelija_anne
Hei yrittäjä tai yrittäjyydestä kiinnostunut! Olethan jo huomannut ensi keskiviikon Rahoitusillan? Ilmoittaudu heti mukaan ja tutustu eri rahoitusvaihtoehtoihin ProAgrian, Nouseva rannikkoseutu ry:n, Finnveran, Tyrnävän Osuuspankin ja Oulunseudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijoiden johdolla! Ilmoittautumiset viim. ma 4.2. satu.himanen@tyrnava.fi. 
Koko ohjelma www.tyrnava.fi/tapahtumakalenteri.
#tyrnävä #tyrnävänkunta #tyrnäväyrittää #rahoitusilta @proagria @norsuleader
Myllykirjastolla puhutaan tänään tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista. Juurilla-hanke kutsuu kuulemaan ja keskustelemaan verkkopalveluista, sananvapaudesta ja vastuusta. Kyseenalaistaakin saa! Tervetuloa. Koko ohjelma verkkosivujen tapahtumakalenterissa. #tyrnävä #tyrnävänkunta #kansalaiskeskustelu #juurillahanke #myllykirjasto #verkkopalvelut #sananvapaus
Myllykirjaston Kivipirtissä nelisenkymmentä vanhempaa ja ammattikasvattajaa kuuntelee Huomaa hyvä lapsessa -luentoa. Pari- ja perheterapeutti Päivi Nikula-Väisänen Vanhempain akatemiasta kertoo näkökulmia lapsen myönteiseen kohtaamiseen ja kasvatukseen. #tyrnävä #kasvatus #myllykirjasto #vanhemmuus