Växjö Vipers

Växjö Vipers Follow

Official Instagram of Växjö Vipers

http://www.vipers.se/

6,684 Followers  66 Follow

Share Share Share

Växjö Vipers värvar målvakten Viktor Kastengren från RIG Umeå. Läs mer på www.vipers.se
#vipersfamiljen
Nu kan du beställa en signerad canvastavla på någon av dina favoritspelare i Växjö Vipers dam- eller herrlag! 
Gör din beställning genom att mejla till anders.lundin@vaxjovipers.se senast den 23/4, ange vilken spelare du vill ha som tavla och dina kontaktuppgifter. Storlek på tavlan är 40x50 cm. Pris per tavla är 400 kr/st. Alla spelare hittar du under respektive lagsida på vipers.se!
#vipersfamiljen
Manuel Engel har blivit uttagen till det schweiziska landslagets EFT-trupp som möter Finland, Sverige och Tjeckien i slutet av april.
Stort grattis och lycka till, Manuel!
#vipersfamiljen Foto: @iff_floorball
Markus Jonsson har blivit uttagen till det svenska landslagets EFT-trupp som möter Finland, Schweiz och Tjeckien i slutet av april.
Stort grattis och lycka till, Markus!
#vipersfamiljen Foto: @perwiklund11
Ikväll fick ungdomsspelarna i Växjö Vipers chansen att lägga straffar på världens bästa målvakt innan flytten hem till Finland. Då det bildades långa köer fick barnen även passa på att möta dom övriga herrspelarna i 5 mot 5-spel på den andra planhalvan. En väldigt trevlig tillställning i sann Vipers-andra!
Svep åt sidan för fler bilder från dagen. #vipersfamiljen
Ikväll stod styrketester på schemat för herrarna i High Performance Center. Allt för att kolla av den fysiska statusen hos spelarna inför försäsongen. 
Svep åt sidan för fler bilder. 
#vipersfamiljen
Christian Guntsch lämnar tränarrollen 
Då herrarnas assisterande tränare Christian Guntsch kommer bli pappa för första gången i sommar har ”Gunde” valt att lämna sin roll i Växjö Vipers inför kommande säsong. Vi tackar Guntsch för tiden i Vipers och önskar honom stort lycka till i framtiden. 
#vipersfamiljen Foto: Ted Malm
Kosonen lämnar Växjö Vipers
Efter tre säsonger i Växjö har herrarnas målvakt Eero Kosonen valt att flytta hem till Finland. Eero har haft tre meritstarka säsonger sedan han anslöt till Växjö sommaren 2015 och har tack vare sitt målvaktsspel varit starkt bidragande till Vipers sportsliga framgångar dom senaste säsongerna. Vi tackar Eero för tiden i Växjö och önskar honom stort lycka till i framtiden. 
#vipersfamiljen Foto: SMP/Lena Gunnarsson
Stort tack till alla som på ett eller annat sätt visat sitt stöd för föreningen denna säsong. Nästa vecka tar vi och blickar framåt igen mot en ny och förväntansfull säsong! #vipersfamiljen
Ni har sett det förut, men det tål att ses igen. Och igen. Månadens (kanske säsongens) mål signerat Filip Kjellsson. #vipersfamiljen
📽: Sportsground
🎞: @admir.tornros
Linköping vinner även den femte matchen i kvartsfinalserien. Säsongen över för Vipers. 
#vipersfamiljen 📸: Ted Malm
TÄVLING!
Vinn ett stort innebandypaket från @salmingfloorball till ett värde av ca. 1000:-! Följ instruktionerna nedanför:
1. In på Vipersappen
2. Klicka fram Slutspelsbilagan
3. Leta upp fliken Tävlingar
4. Klicka på tävlingen för match 5 och tippa slutresultat i morgondagens match mot @linkopinginnebandy 
Har du inte appen i din mobil? För att kunna gå in på Vipersappen måste du först ladda ner ”Colix Applets” och där inne söka på Växjö Vipers. 
OBS! Tävlingen stänger imorgon (söndag) kl. 13:55. 
Lycka till! 📸: @vaisanen.nu