Växjö Vipers

Växjö Vipers Follow

Official Instagram of Växjö Vipers

http://vipers.se/biljetter

6,975 Followers  36 Follow

Share Share Share

Edvard Wiberg ger tips på vad man ska hålla koll på i helgens matcher med JAS laget. Se hela intervjun på vipers Facebook. där går han igenom alla lagen i gruppen och även siar hur det kommer att gå. Hovshaga sporthall 15:45 & 19:45. #vipersfamiljen #växjö #vipers #innebandy #innebandyfesten2019 #juniorallsvenskan #vipersframtid
Imorgon är det dax!! Lika efter två tävlingar mellan JAS och P16 det kommer att avgöras i lite innebandytennis.

Det är nu mindre än 24 timmar till Växjö Vipers spelar första matchen i Innebandyfesten. 15:45 i hovshaga sporthall är det som gäller! Se till att vara på plats i tid.

#vipersfamiljen #växjö #vipers #innebandyfesten2019 #innebandy
P16 leder!
Efter första grenen leder P16 med 1-0. Kommer P16 att gå till en ointaglig 2-0 ledning eller kommer JAS laget att kvittera? Svep för att se tävligen i passningsprecision!

Se till att säkra era biljetter till helgen! Läng finns i bion. Vill ni vara säker att kolla på JAS laget borde man komma tid det till Hovshaga.

#vipersfamiljen #vipersframtid #innebandyfesten2019 #innebandy #3kamp
Spelschemat för JAS laget ser ut enligt följande. #vipers #vipersfamiljen #växjö #innebandy
Trekamp!
Under tre dagar kommer vårat P16 lag och vårat JAS lag att mötas i en trekamp. För P16 laget är det Mattis Wiberg (@mattiswibergg)och Benjamin Karlsson(@22karlsson) som tävlar och för JAS laget är det Tim Brithén(@timbrithen20) och Anton Kidell(@antonkidell). Första grenen är prickskytte. Båda lagen har 10 bollar var och ska träffa ribban så många gånger som möjligt. Flest träffar vinner vid lika är det sudden death.

Missa inte att se killarna på plats i helgen. Biljetter kan man köpa på vipers.se/biljetter länk finns i bion.

#vipersfamiljen #vipersframtid #innebandyfesten2019 #innebandy #3kamp
Filip, en av två tränare för P16 laget, berättar om tankarna inför matchen på lördag. För att se hela intervjun där han även berättar om vägen till Innebandyfesten och varför han tror att Vipers kommer stå som segrare kolla in Växjö Vipers Facebook sida.

Gör som Filip säger och säkra biljetter till helgen. De finns på vipers.se/biljetter länk finns i bion.

#innebandyfesten #innebandyfesten2019 #innebandy #vipersfamiljen #växjö
Innebandyfest-veckan har börjat!
Vi ska avsluta med del tre av spelarpresentationen av spelarna. Tränarna Edvard Wiberg och Filip Memgård står för kommentarerna.

Se till att vara på plats på Fortnox Arena på lördag kl 14:30 för att stötta laget i SM-semifinalen mot Sundsvall FBC. För att se slutspelsträdet kolla in storyn. Biljetter till helgen finns att köpa på vipers.se/biljetter länk finns i bion.

Håll också utsikt ikväll för då kommer det en intervjun med Filip om hur uppladdningen ser ut inför helgen och vad han har för förväntningar.
Foto: bilderna.it och expressfoto
#innebandyfesten2019 #vipersfamiljen #vipersframtid #innebandy
5 dagar tills Innebandyfesten börjar!

Vi fortsätter med spelarpresentation för vårat P16 lag. Del 2 av 3. Kommentarerna kommer från tränarna Edvard Wiberg och Filip Memgård.

Laget går in i turneringen på lördag kl 14:30 och matchen kommer att spelas i Fortnox Arena. En SM-semifinal med Vipers, det vill man inte missa.

Foto: bilderna.it &  expressfoto

#vipersfamiljen #vipersframtid #innebandy #innebandyfesten2019
Växjö Vipers kommer att spela i Allsvenskan nästa säsong!!!🎉🎉#vipersdam #vipersfamiljen
Snart smäller det! 
Damlaget ska spela kval till allsvenskan. Förra helgen spelades första matchen. Den vann Vipers med 9-4 och har därför 5 mål försprång inför returen. Matchstart kl 15:00. Nu ser vi till att stötta laget till seger oberoende om man befinner sig i Hässleholm, Växjö eller någon annanstans i värden. 
#forzavipersdam #vipersfamiljen
Spelarpresentation P16
Vårat damlag sitter nu på bussen ner till Hässleholm för att spela avgörande matchen i kvalet till allsvenskan mot Röke. 15:00 börjar matchen. Förutsättningarna för matchen är att Vipers vann med 9-4 på hemmaplan och har nu 5 mål försprång inför matchen idag. Hade man inte tänkt att åka ner till Hässleholm finns det länk till sändning av matchen på Växjö Vipers Facebook.

Innan matchen börjar kommer vi att presentera 9 spelare från det laget som nästa lördag har sin viktigaste match på säsongen, Växjö Vipers P16. Kommentarerna om spelarna kommer från tränarna Edvard Wiberg och Filip Memgård.

Fortnox Arena kommer bjuda på magisk innebandy nästa lördag. Först spelar vårat JAS-lag sin sista gruppmatch mot IBF Falun kl 10:45. Efter det hinner man äta en snabb påsklunch för att sedan vara tillbaka 14:30 när vårat P16 lag spelar semifinal mot Sundsvall FBC. Vilken fantastisk lördag! Biljetter finns att köpa på Vipers.se/biljetter länk finns i bio.

#vipersfamiljen #vipersdam #vipersframtid #innebandyfesten2019 #innebandy #kvaltillallsvenskan #växjö
🎥Fredagsunderhållning när den är som bäst!
Om en vecka smäller det!
Innebandyfesten kommer då att vara i fullgång och man kommer kunna bjudas på högklassig innebandy i fyra hallar i stan.

Men nu är nu dags att checka ut från vardagen och checka in till helgen. Innan det ska börja dansas, ta och kolla in när Växjö Vipers JAS lag bjuder på en riktig svängom i en av årets matcher💃🏼🕺. Det är Simon Sälgfors som gör målet efter pass från Samuel Folkesson Algman. Se till att stötta Vipers framtid när de inför hemmapubliken bjuder på samma briljans nästa helg. Biljetter finns att köpa på vipers.se/biljetter länk finns i bion. 📷: bilderna.it

#vipersfamiljen #vipersframtid #iblandslaget #innebandy #innebandyfesten2019 #juniorallsvenskan