SHAKLEE MELAKA READYSTOCK

SHAKLEE MELAKA READYSTOCK Follow

SSM : UT0034613-K
Hi! Saya Syaza πŸ˜ŠπŸ‘‹πŸ»
.
πŸ’Ž COD Melaka #shakleemelaka
πŸ‡²πŸ‡Ύ Pos Setiap Hari
πŸ“² 018-768-4817
.
@vitaminsyaza.skincare
.
Order, klik ‡

http://www.wasap.my/60187684817/NakShaklee

4,066 Followers  7,256 Follow

Share Share Share

Usia muda remaja kesan lain ESP!
.
Lagi satu testimoni best, ada dua pupu yang tak pernah jumpa tanya kat mak Ain, "yang tu dah kawen belum?" (sambil tunjuk Ain yang baru beberapa hari selepas bersalin anak kedua, dengan berkain batik & socks tebal, tengah dalam pantang) 
#ESPbest -Dr Ain-
.
Satu keluarga boleh share minum ESP sesama πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»
.
ESP ni adalah termasuk dalam supplement PALING ASAS sekali di antara yang lain πŸ˜€
.
Antara manfaatnya ialah untuk kulit cantik, banyakkan susu badan, cepatkan luka bersalin sembuh, atasi rambut gugur and macam-macam lagi ❀️
.
Nak ESP? wAssap syaza hari ini di 018-768-4817 ❀️😊 bulan ni ada promosi esp taw
.
.
#espshaklee #espshaklee #proteinshaklee #proteinmelaka #soyashaklee #sususoyashaklee #setcantikshaklee
Usia muda remaja kesan lain ESP!
.
Lagi satu testimoni best, ada dua pupu yang tak pernah jumpa tanya kat mak Ain, "yang tu dah kawen belum?" (sambil tunjuk Ain yang baru beberapa hari selepas bersalin anak kedua, dengan berkain batik & socks tebal, tengah dalam pantang) 
#ESPbest -Dr Ain-
.
Satu keluarga boleh share minum ESP sesama πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»
.
ESP ni adalah termasuk dalam supplement PALING ASAS sekali di antara yang lain πŸ˜€
.
Antara manfaatnya ialah untuk kulit cantik, banyakkan susu badan, cepatkan luka bersalin sembuh, atasi rambut gugur and macam-macam lagi ❀️
.
Nak ESP? wAssap syaza hari ini di 018-768-4817 ❀️😊 bulan ni ada promosi esp taw
.
.
#espshaklee #espshaklee #proteinshaklee #proteinmelaka #soyashaklee #sususoyashaklee #setcantikshaklee
Usia muda remaja kesan lain ESP!
.
Lagi satu testimoni best, ada dua pupu yang tak pernah jumpa tanya kat mak Ain, "yang tu dah kawen belum?" (sambil tunjuk Ain yang baru beberapa hari selepas bersalin anak kedua, dengan berkain batik & socks tebal, tengah dalam pantang) 
#ESPbest -Dr Ain-
.
Satu keluarga boleh share minum ESP sesama πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»
.
ESP ni adalah termasuk dalam supplement PALING ASAS sekali di antara yang lain πŸ˜€
.
Antara manfaatnya ialah untuk kulit cantik, banyakkan susu badan, cepatkan luka bersalin sembuh, atasi rambut gugur and macam-macam lagi ❀️
.
Nak ESP? wAssap syaza hari ini di 018-768-4817 ❀️😊 bulan ni ada promosi esp taw
.
.
#espshaklee #espshaklee #proteinshaklee #proteinmelaka #soyashaklee #sususoyashaklee #setcantikshaklee
Vitamin Syaza berdaftar di bawah SSM (UT0034613-K). Syaza merupakan Pengedar Sah Shaklee yang beroperasi dari Pokok Mangga, Melaka 😊
.
Syaza menyediakan perkhidmatan :
✨ Readystock Shaklee
✨ COD Shaklee (Melaka)
✨ Pos Shaklee seluruh Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
✨ FREE Consultation khas untuk pelanggan Syaza sahaja (cara makan, follow up, proses pendaftaran ahli bagi dapatkan diskaun dll)
.
Untuk sebarang info, order dan pertanyaan lanjut hubungi Syaza di talian 018-768-4817 atau klik terus link di bio πŸš€
.
#shakleemelaka #codshakleemelaka #shakleecodmelaka #shakleemalimjaya #shakleeklebang #shakleeklebangmelaka #shakleelorongpandan #shakleelorongpandanmelaka #shakleebatuberendam #shakleebatuberendammelaka #kedaishakleemelaka #kedaishakleedimelaka #sethamilshakleemelaka #setmenyusushakleemelaka #setberpantangshakleemelaka #setbersalinshakleemelaka
Vitamin Syaza berdaftar di bawah SSM (UT0034613-K). Syaza merupakan Pengedar Sah Shaklee yang beroperasi dari Pokok Mangga, Melaka 😊
.
Syaza menyediakan perkhidmatan :
✨ Readystock Shaklee
✨ COD Shaklee (Melaka)
✨ Pos Shaklee seluruh Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
✨ FREE Consultation khas untuk pelanggan Syaza sahaja (cara makan, follow up, proses pendaftaran ahli bagi dapatkan diskaun dll)
.
Untuk sebarang info, order dan pertanyaan lanjut hubungi Syaza di talian 018-768-4817 atau klik terus link di bio πŸš€
.
#shakleemelaka #codshakleemelaka #shakleecodmelaka #shakleemalimjaya #shakleeklebang #shakleeklebangmelaka #shakleelorongpandan #shakleelorongpandanmelaka #shakleebatuberendam #shakleebatuberendammelaka #kedaishakleemelaka #kedaishakleedimelaka #sethamilshakleemelaka #setmenyusushakleemelaka #setberpantangshakleemelaka #setbersalinshakleemelaka
Vitamin Syaza berdaftar di bawah SSM (UT0034613-K). Syaza merupakan Pengedar Sah Shaklee yang beroperasi dari Pokok Mangga, Melaka 😊
.
Syaza menyediakan perkhidmatan :
✨ Readystock Shaklee
✨ COD Shaklee (Melaka)
✨ Pos Shaklee seluruh Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ
✨ FREE Consultation khas untuk pelanggan Syaza sahaja (cara makan, follow up, proses pendaftaran ahli bagi dapatkan diskaun dll)
.
Untuk sebarang info, order dan pertanyaan lanjut hubungi Syaza di talian 018-768-4817 atau klik terus link di bio πŸš€
.
#shakleemelaka #codshakleemelaka #shakleecodmelaka #shakleemalimjaya #shakleeklebang #shakleeklebangmelaka #shakleelorongpandan #shakleelorongpandanmelaka #shakleebatuberendam #shakleebatuberendammelaka #kedaishakleemelaka #kedaishakleedimelaka #sethamilshakleemelaka #setmenyusushakleemelaka #setberpantangshakleemelaka #setbersalinshakleemelaka