SHAKLEE BANGI READYSTOCK

SHAKLEE BANGI READYSTOCK Follow

SSM : UT0034613-K
πŸ“¦ Fresh Stock dari HQ
😍 FREE Postage Melaka
πŸ’Ž COD Bangi & Kajang #shakleecodbangi
πŸ‡²πŸ‡Ύ Pos Setiap Hari
πŸ“² 018-768-4817
-
Order, klik ‡

http://www.wasap.my/60187684817/shakleesyaza

7,758 Followers  7,131 Follow

Share Share Share

🎢🎢Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang 🎢
. 
Amacam? Dorang semua dah rasa manfaat besttt Set Cantik Shaklee taw 😘
. 
Apa manfaat dia tuuu..?
🌟 Kulit Berseri
🌟 Tak pucat
🌟 No more jerawat!
🌟 Parut pudarr
🌟 Tona kulit sekata
🌟 Pori muka mengecil, tak tersumbat
🌟 Kulit muka dah tak minyakk cam dulu
🌟 Anjal & gebu
🌟 Cerah!!
. 
Korang pun bolehh taww! Semua orang boleh cantik, bebas jerawat gebu gebas dengan Set Cantik Shaklee! πŸ˜‰
. 
Untuk Order & info, 
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO 😊
.
Services available
πŸ›οΈ Readystock Available
πŸš— COD Bangi Kajang (seluruh kawasan)
πŸ“¬ Pos Seluruh Malaysia
πŸ”› After Sales Service
😊 EXCLUSIVE Consultation!
. 
#setcantikshaklee
#setcantikshakleemelaka
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#readystockshaklee espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut
🎢🎢Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang 🎢
. 
Amacam? Dorang semua dah rasa manfaat besttt Set Cantik Shaklee taw 😘
. 
Apa manfaat dia tuuu..?
🌟 Kulit Berseri
🌟 Tak pucat
🌟 No more jerawat!
🌟 Parut pudarr
🌟 Tona kulit sekata
🌟 Pori muka mengecil, tak tersumbat
🌟 Kulit muka dah tak minyakk cam dulu
🌟 Anjal & gebu
🌟 Cerah!!
. 
Korang pun bolehh taww! Semua orang boleh cantik, bebas jerawat gebu gebas dengan Set Cantik Shaklee! πŸ˜‰
. 
Untuk Order & info, 
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO 😊
.
Services available
πŸ›οΈ Readystock Available
πŸš— COD Bangi Kajang (seluruh kawasan)
πŸ“¬ Pos Seluruh Malaysia
πŸ”› After Sales Service
😊 EXCLUSIVE Consultation!
. 
#setcantikshaklee
#setcantikshakleemelaka
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#readystockshaklee espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut
🎢🎢Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang 🎢
. 
Amacam? Dorang semua dah rasa manfaat besttt Set Cantik Shaklee taw 😘
. 
Apa manfaat dia tuuu..?
🌟 Kulit Berseri
🌟 Tak pucat
🌟 No more jerawat!
🌟 Parut pudarr
🌟 Tona kulit sekata
🌟 Pori muka mengecil, tak tersumbat
🌟 Kulit muka dah tak minyakk cam dulu
🌟 Anjal & gebu
🌟 Cerah!!
. 
Korang pun bolehh taww! Semua orang boleh cantik, bebas jerawat gebu gebas dengan Set Cantik Shaklee! πŸ˜‰
. 
Untuk Order & info, 
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO 😊
.
Services available
πŸ›οΈ Readystock Available
πŸš— COD Bangi Kajang (seluruh kawasan)
πŸ“¬ Pos Seluruh Malaysia
πŸ”› After Sales Service
😊 EXCLUSIVE Consultation!
. 
#setcantikshaklee
#setcantikshakleemelaka
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#readystockshaklee espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut
Ha, siapa ada masalah ni β€’ gastrik?
β€’ lembik giler badan sebab menyusu baby especially time puasa?
β€’ muka penuh parut!!
β€’ masalah berat badan melampau?
.
Meh try ESP dari Shaklee. ESP ni minuman tau. Kita bancuh je dia pagi-pagi 😊 then minum terus. Dia ni protein, yang sifatnya akan renew sel kulit muka baru sebab tu siapa minum esp kulit cantik giler 😍😍
.
Lepas tu siapa ada gastrik dia akan tolong neutralised kan asid dalam perut yang berlebihan tuu. .
And then sifat dia yang ada indeks glisemik rendah akan bantu untuk beri tenaga lebih lama and kenyang lama, so mak menyusu and yang ada masalah gemuk tu, senang nak bertenaga and kurus 😊
.
Moh pakat tryyyy 😍 bonus raya dah keluar kann. Kita spend satu esp, dan lihat hasilnya memang cenggini πŸ‘πŸ˜‰
.
Nak order? Wassap terus ke 0187684817 (Syaza) tau πŸ˜ƒ
.
COD Bangi Kajang disediakan. Pos seluruh malaysia πŸ˜‰ .
#espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut
Ha, siapa ada masalah ni β€’ gastrik?
β€’ lembik giler badan sebab menyusu baby especially time puasa?
β€’ muka penuh parut!!
β€’ masalah berat badan melampau?
.
Meh try ESP dari Shaklee. ESP ni minuman tau. Kita bancuh je dia pagi-pagi 😊 then minum terus. Dia ni protein, yang sifatnya akan renew sel kulit muka baru sebab tu siapa minum esp kulit cantik giler 😍😍
.
Lepas tu siapa ada gastrik dia akan tolong neutralised kan asid dalam perut yang berlebihan tuu. .
And then sifat dia yang ada indeks glisemik rendah akan bantu untuk beri tenaga lebih lama and kenyang lama, so mak menyusu and yang ada masalah gemuk tu, senang nak bertenaga and kurus 😊
.
Moh pakat tryyyy 😍 bonus raya dah keluar kann. Kita spend satu esp, dan lihat hasilnya memang cenggini πŸ‘πŸ˜‰
.
Nak order? Wassap terus ke 0187684817 (Syaza) tau πŸ˜ƒ
.
COD Bangi Kajang disediakan. Pos seluruh malaysia πŸ˜‰ .
#espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut
Ha, siapa ada masalah ni β€’ gastrik?
β€’ lembik giler badan sebab menyusu baby especially time puasa?
β€’ muka penuh parut!!
β€’ masalah berat badan melampau?
.
Meh try ESP dari Shaklee. ESP ni minuman tau. Kita bancuh je dia pagi-pagi 😊 then minum terus. Dia ni protein, yang sifatnya akan renew sel kulit muka baru sebab tu siapa minum esp kulit cantik giler 😍😍
.
Lepas tu siapa ada gastrik dia akan tolong neutralised kan asid dalam perut yang berlebihan tuu. .
And then sifat dia yang ada indeks glisemik rendah akan bantu untuk beri tenaga lebih lama and kenyang lama, so mak menyusu and yang ada masalah gemuk tu, senang nak bertenaga and kurus 😊
.
Moh pakat tryyyy 😍 bonus raya dah keluar kann. Kita spend satu esp, dan lihat hasilnya memang cenggini πŸ‘πŸ˜‰
.
Nak order? Wassap terus ke 0187684817 (Syaza) tau πŸ˜ƒ
.
COD Bangi Kajang disediakan. Pos seluruh malaysia πŸ˜‰ .
#espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut
Ha, siapa ada masalah ni β€’ gastrik?
β€’ lembik giler badan sebab menyusu baby especially time puasa?
β€’ muka penuh parut!!
β€’ masalah berat badan melampau?
.
Meh try ESP dari Shaklee. ESP ni minuman tau. Kita bancuh je dia pagi-pagi 😊 then minum terus. Dia ni protein, yang sifatnya akan renew sel kulit muka baru sebab tu siapa minum esp kulit cantik giler 😍😍
.
Lepas tu siapa ada gastrik dia akan tolong neutralised kan asid dalam perut yang berlebihan tuu. .
And then sifat dia yang ada indeks glisemik rendah akan bantu untuk beri tenaga lebih lama and kenyang lama, so mak menyusu and yang ada masalah gemuk tu, senang nak bertenaga and kurus 😊
.
Moh pakat tryyyy 😍 bonus raya dah keluar kann. Kita spend satu esp, dan lihat hasilnya memang cenggini πŸ‘πŸ˜‰
.
Nak order? Wassap terus ke 0187684817 (Syaza) tau πŸ˜ƒ
.
COD Bangi Kajang disediakan. Pos seluruh malaysia πŸ˜‰ .
#espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut
Ha, siapa ada masalah ni β€’ gastrik?
β€’ lembik giler badan sebab menyusu baby especially time puasa?
β€’ muka penuh parut!!
β€’ masalah berat badan melampau?
.
Meh try ESP dari Shaklee. ESP ni minuman tau. Kita bancuh je dia pagi-pagi 😊 then minum terus. Dia ni protein, yang sifatnya akan renew sel kulit muka baru sebab tu siapa minum esp kulit cantik giler 😍😍
.
Lepas tu siapa ada gastrik dia akan tolong neutralised kan asid dalam perut yang berlebihan tuu. .
And then sifat dia yang ada indeks glisemik rendah akan bantu untuk beri tenaga lebih lama and kenyang lama, so mak menyusu and yang ada masalah gemuk tu, senang nak bertenaga and kurus 😊
.
Moh pakat tryyyy 😍 bonus raya dah keluar kann. Kita spend satu esp, dan lihat hasilnya memang cenggini πŸ‘πŸ˜‰
.
Nak order? Wassap terus ke 0187684817 (Syaza) tau πŸ˜ƒ
.
COD Bangi Kajang disediakan. Pos seluruh malaysia πŸ˜‰ .
#espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut
Ha, siapa ada masalah ni β€’ gastrik?
β€’ lembik giler badan sebab menyusu baby especially time puasa?
β€’ muka penuh parut!!
β€’ masalah berat badan melampau?
.
Meh try ESP dari Shaklee. ESP ni minuman tau. Kita bancuh je dia pagi-pagi 😊 then minum terus. Dia ni protein, yang sifatnya akan renew sel kulit muka baru sebab tu siapa minum esp kulit cantik giler 😍😍
.
Lepas tu siapa ada gastrik dia akan tolong neutralised kan asid dalam perut yang berlebihan tuu. .
And then sifat dia yang ada indeks glisemik rendah akan bantu untuk beri tenaga lebih lama and kenyang lama, so mak menyusu and yang ada masalah gemuk tu, senang nak bertenaga and kurus 😊
.
Moh pakat tryyyy 😍 bonus raya dah keluar kann. Kita spend satu esp, dan lihat hasilnya memang cenggini πŸ‘πŸ˜‰
.
Nak order? Wassap terus ke 0187684817 (Syaza) tau πŸ˜ƒ
.
COD Bangi Kajang disediakan. Pos seluruh malaysia πŸ˜‰ .
#espshaklee #espshakleeukm #espshakleebangi #espshakleebangisentral #espshakleekajang #codshakleebangisentral #codshakleebangi #codshakleekajang #energizingsoyproteinshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleeukm #shakleeuntukgastrik #shakleeuntukmukaparut