VMHC Basko

VMHC Basko Follow

Dit is het officiële account van VMHC Basko. Stuur gerust jouw eigen foto's bij Basko, in je tenue, etc. via DM

https://www.clubvanhetjaar.nl/

326 Followers  62 Follow

Share Share Share

Vanaf dit seizoen zal V.M.H.C. Basko volledig ‘cashless’ zijn. Dit betekent dat er in het Baskot niet langer met contant geld betaald zal kunnen worden.
Er kan alleen betaald worden met PIN of KNIP Mobiel betalen!
SAVE THE DATE

60 jaar geleden op 21 november 1959 werd onze hockeyvereniging V.M.H.C. Basko opgericht. Basko is tegenwoordig één van de grootse verenigingen van Veldhoven. Daar mogen we best trots op zijn!
We vieren dus een feestje dit jaar op zaterdag 31 augustus en daarbij nodigen we alle leden en oud-leden uit.
Naast de oefenwedstrijden, die die dag plaats zullen vinden, hebben we nog een paar andere activiteiten voor de jeugd in petto en hebben we ‘s avonds lekker eten! 
Meer details volgen later... 💙💙💙
Zondag 16 juni zetten we onze herfst-, zaal- en lente kampioenen weer in het zonnetje! 
Wij nodigen jullie graag uit vanaf 14.30 uur bij Basko. Om 15.00 uur zullen we met de kampioenen huldiging starten. Iedereen is welkom die middag; alle spelers/speelsters en begeleiders vanzelfsprekend maar natuurlijk ook vrienden, vriendinnen en opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Rond de klok van 16.00 uur zal dan het Basko Shoot-Out kampioenschap gehouden worden. Zorg dat je daar ook bij bent!

Wij hopen er samen met jullie weer een gezellige afsluiting van te maken! 💙💙💙
Het stemmen kan nog maar 4 DAGEN!!! Op dit moment staat Basko op de vierde plaats. Help jij ons naar de winst? Stem! 💙💙💙
Gisteravond had Dames hun laatste training van het seizoen. Als verassing speelden ze een wedstrijdje tegen familie en vrienden! En niet te vergeten: een mooie groepsfoto!
💙💙💙
YESSS, Basko is genomineerd in de strijd om de verkiezing Club van het Jaar. Dat betekent dat we kans maken op de felbegeerde titel 'Club van het Jaar'. Heb jij al gestemd?! Eerst gaan we voor de Veldhovense titel, vervolgens willen we de beste van Noord-Brabant zijn en uiteindelijk verdienen we natuurlijk een plek op het landelijke ereschavot! Maar daar komen we we natuurlijk niet zomaar. 
Daarvoor hebben we alle hulp nodig. Natuurlijk van jullie, de leden, maar ook van alle opa's, oma's, papa's mama's, familie, vrienden en andere bekenden. 
Breng je stem uit en wie weet worden we in ons jubileumjaar! (Ja, Basko bestaat dit jaar 60 jaar) wel de beste club van Nederland!

Stemmen kan door op de link te klikken in onze bio (pagina). Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om kans te maken op de titel in de gemeente Veldhoven. 
Stemmen kan tot 7 juni! Niet vergeten dus. STEM!!!! Op 25 mei wordt duidelijk welke clubs winnaars zijn van hun gemeente. Vervolgens barst de strijd in de provincies los! 💙🧡💙🧡💙 #clubvanhetjaar #vmhcbasko
Vanmiddag waren Lidewij Welten, Frederique Matla en Stockey bij ons op bezoek om de FIH Pro League te promoten en dat was natuurlijk super leuk!! Ben jij ook op de foto geweest? Stuur ‘m op, wij willen ze graag zien! 🧡💙🧡
Zondag 19 mei wordt het een lekker drukke dag bij Basko met o.a. een hockeyclinic en Dames 1 en Heren 1 die allebei thuis spelen.
Maar dat is niet het enige!

Heren 2 wordt kampioen en dit vieren ze (georganiseerd met Dames 2) met een FIESTA!!! 💃🏼🍻🌮 Ze hebben een boksbal, DJ Dorus en niet te vergeten: nacho’s, friet, Sangria en Despo’s!

Ben jij er zondag bij? 💙💙💙
Aanstaande zaterdag 11 mei krijgen we superleuk bezoek!

Wil jij met je team én met Frederique Matla én met Lidewij Welten op de foto?
Kom dan zaterdag tussen 12.00 uur - 13.30 uur naar Basko.
Dan staat er een supercoole tribune bij Basko en kunnen jullie met deze fantastische hockeysterren van Den Bosch en het Nederlands elftal vastgelegd worden!

Ook de mascotte stockey is erbij!

Vergeet ook je stift niet, voor een handtekening op je stick, bidon of tas!

Ondertussen vertellen de dames wanneer je de dames en heren van het Nederlands elftal live kunt zien, onder andere tijdens de Pro league op 1,2, en 4 juni in Eindhoven bij Oranje-Rood)

Tot zaterdag! 💙💙💙
Zondag 19 mei organiseren Dames 1 en Heren 1 samen een hockeyclinic voor de F-jeugd en E-jeugd.
De hockeyclinic zal van 10.00 uur tot 11.30 uur duren en ook zal er een springkussen aanwezig zijn! Hoe leuk is dat?! Ben jij er ook bij?

Dames 1 en Heren 1 spelen daarna ook zelf hun wedstrijd thuis, dus het wordt een leuke dag!

Je kan (gratis) inschrijven ac@vmhcbasko.nl voor 12 mei. 💙💙💙
Zaterdag 11 mei is het zover, de coole NEON Party 🎈. Nadat we de snoepjes opgeruimd hebben die de kleinste jeugdspelers en speelsters achtergelaten hebben, zal het Baskot vanaf 20:00 uur omgetoverd worden tot een NEON Party 💙🧡💚. Trek je witte shirt aan zodat zodat je hier met NEON stiften op kan kleuren 🖍. Wij zorgen voor ranja, wil je iets anders te drinken dan is dit voor eigen rekening🥤. Uiterlijk om 23:00 uur zullen we het Baskot weer gaan opruimen en het klaarmaken zodat er op zondag weer gehockeyd kan worden 🏑.
Zaterdag 11 mei is het zover, het allerzoetste feestje zal georganiseerd worden in het clubhuis van Basko 🍭🍩🍿! Wil jij bij deze sweet candyparty aanwezig zijn? Dat begrijpen wij helemaal. Vanaf 16:00 uur staat de ranja en popcorn klaar en kan er gedanst worden op liedjes van jullie favoriete artiesten! Ook zullen we ervoor zorgen dat je spelletjes kan spelen, zoals bijvoorbeeld snoep-happen 🍬. Tot 18:00 uur is er dus genoeg te beleven voor onze kleinste leden. Papa en mama zijn natuurlijk ook van harte welkom ☕.