Vendsyssel på Vægten

Vendsyssel på Vægten Follow

Er du Vendsyssels største taber? Vi taber os sammen i sundhedens tegn. Tilmeldningen er åben!

http://vendsysselpaavaegten.dk/

186 Followers  8 Follow

Share Share Share

God aften. Det blev også i går vi kunne kåre konkurrencens første sprint-vinder og dermed 1 uges største taberhold. Det er en stor fornøjelse at kunne sige tillykke til Team Logen med holdkaptajn Peter Larsen og hans 3 medsammensvorne Jan Yder, Lars Henrik Sørensen og Steen Godballe. Vinderne løber hver afsted med en fed Fusion S1 løbejakke værdi 750,- fra event- og præmiesponsor Mimoto.dk. 
Besøg www.mimoto.dk her og se vinder-jakkerne her: https://goo.gl/3qo5zU

Sidst men ikke mindst har holdet givet sig selv en lidt "lettere" tilværelse. Endnu engang tillykke. Vi glæder os til at kåre vinderne af næste uges sprint. 
Må den største taber vinde 😊 💚. #ugensvinder#vpv18#detvardenførste
Skal din forening blive en del af VPV2018 og nå ud til flere potentielle medlemmer?

Alle folkeoplysende foreninger kan gratis tilbyde motionsaktiviteter til mere end 2000 deltagere i VPV.

Ønsker din forening at høre mere, kontakt os på: info@vendsysselpaavaegten.dk

Kommercielle udbydere af motions- og fritidsaktiviteter kan også være med, forhør herom.

Venlig hilsen styregruppen, Vendsyssel på Vægten 💚 #forening#væremedifesten#jubiii#uge1#taberfest#vægttab#lifestyle
Sidste chance for at være med til Nordjylland største taberfest! 👏🏻👏🏻👏🏻 Det feder først i morgen og der er du ikke hjemme 😄. Vi ses lige om lidt på vægten i Hallen, Park Vendia. Det bliver en stor dag og vi glæder os til, at tage godt imod jer alle.

Er I klar? I kan stadig nå at melde jer til både i dag og i morgen.

Rigtig god aften.

Venlig hilsen styregruppen, Vendsyssel på Vægten 💚

På gensyn i morgen til Vendsyssel på Vægten Startevent 2018 #visesimorgen#vierklar#erIklar#1dag#vægttab#vægttabsrejse#vægtkamp#vpv18
Se det er smart. Vores eventsponsor @mimotodk er i hallen på lørdag, hvor de påvarmer jeres team-navn lige på stedet. Det er de originale Vendsyssel på Vægten sports t-shirts. 
1 stk. 125,- og bestiller hele dit hold er prisen kun 100,- pr stk. Trykkene bliver indfarvet og krakkelere derfor ikke. Størrelser fra S-XXXL. Er du i tvivl på lørdag så kan trøjerne altid bestilles og afhentes i Mimoto. 
Læs mere om Mimoto her: www.mimoto.dk

Husk det er til starteventet d. 6/1 -2018 Vendsyssel på Vægten Startevent 2018

Vi glæder os til at se dig 💚 #detersmart#erIklar#kun2dagetilbage#vægttab#vægttabsrejse#vpv18
Husk at deltage i vores konkurrence på facebook. Så kan I vinde en tur i Romulus 👏🏻👏🏻 #kunpåfacebook#vpv18#erIklar#vierklar#vægttab#vendsyssel#hjørring
TILMELD DIG NU!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Alle vores samarbejdspartnere, bl.a. idrætsforeninger og EUC Nord er nu i fuld gang med at uploade de åbne arrangementer som du og dine holdkammerater kan tilmelde sig. ​Mere end 250 hold er tilmeldt, men der er plads til mange flere til landsdelens absolut største "taberfest". :) Se et udpluk af de aktiviteter du gratis til deltage i, samt madlavning på EUC Nord, hvor der er brugerbetaling på 75,- til råvarer. Se de foreløbige aktiviteter her og tilmeld dig:👉🏻👉🏻👉🏻 http://vendsysselpaavaegten.dk/aktiviteter👇🏻👇🏻 OBS. Der kommer mange flere aktiviteter men vi søger, at begrænse publiseringen til ca. 14 dage af gangen. Således begrænser vi hamstring af pladser på de enkelte aktiviteter og alle får en bedre oplevelse. 
Vi glæder os til at se jer alle. - Venlig hilsen Vendsyssel på Vægten 💚. #såerdetnu#vpv18#nordjylland#danmark#vægtkamp#vægttab#life
Så har julefreden sænke sig. Om 11 dage går det løs med den største taberfest i 2018 og vi er klar til at tage imod jer alle sammen. 
Vi er rigtig mange der er klar til inspiration, motivation og masser af spændende aktiviteter. Der er plads til mange flere og vi garantere en fest ud over det sædvanlige.

Deltager du på et hold?

Læs mere og deltag her: http://vendsysselpaavaegten.dk/

Rigtig glædelig jul

Julehilsner Vendsyssel på Vægten 💚.
#nuskalviigang#hoho#julehygge#gørnogetgodtfordigselv#erIklar#vendsyssel#vpv18
🎁🎅 Gi dig selv, dine venner, din medarbejder, din familie eller din nabo en oplevelse ud over det sædvanlige. Du får 4 store foredrag og flere hundrede foreningsaktiviteter. Du får sammenhold, inspiration, selvtillid og styrke. 8 motiverende uger med præmier for langt over 150.000,-. En gave for livet.

Læs mere og deltag på linket: www.vendsysselpaavaegten.dk

Rigtig glædelig jul

Julehilsner Vendsyssel på Vægten 💚. #jul#vpv#hjørring#eriklar#vægttab
Kun 10 dage til juleaften, og kun 23 dage til indvejningsdagen den 6 jan. Så skynd jer at få jer tilmeldt inde på Vendsysselpåvægten.dk🎄🍫🤩 #såkomigang#defedemåsvede#glædeligjul#hjørring#vendsyssel#vpv18#glædjer
Så du avisen fra igår, ellers kan du finde et link i bio, og læse en spændende artikel omkring Vendsyssel på vægten. 😇🤗 - god dag fra os. #vpv#goddag#hjørring#vendsyssel#vægtkamp#erduklar
Vi gentager succesen
Mød den kontante, ærlige og direkte læge. 
Kom til et spændende foredrag med den kendte læge Charlotte Bøving fra DR 2 - programmerne "Lægen flytter ind". Tv lægen Charlotte Bøving 
Men trods kontantheden er deltagerne fra programmerne alle taknemmelige... Hun gjorde forskellen der fik dem til at ændre deres liv...! Charlotte vil fortælle sjove anekdoter fra programmerne - som er blevet de meste sete DR2 programmer nogensinde.

Alle har en mening om programmerne - som i den grad viser, hvor lidt der skal til for at sende helbredet på ret køl"... Og på den bare 6 uger viser deltagerne og alle seerne, hvor lidt der skal til, hvis man bare gør "lidt hver dag... Charlotte vil på en sjov og underholdenede måde give vise ord med på vejen mod en sundere og mere aktiv livvstil - og hvorfor det er så vigtigt... Som hun siger ; Vi vil alle gerne være her "lidt længere" ... En sætning der i den grad er blevet højakuelt for Charlotte, som i september 2016 fik stillet en kræftdiagnose... Og som hun siger ; Tid er det eneste vi ikke kan købe...! Vi glæder os til at se dig. - Venlig hilsen Vendsyssel på Vægten 💚. Der bliver åbnet løbende op for aktiviteter og foredrag når vi nærmer os starten d. 6 januar. #vpv#hjørring#nordjylland#vægttab#kampklar#letsgo#erIklar#vægttabsrejse#vendsyssel
Luk munden og let røven! - Christian Bitz
Værs´go - Ham får i også når i melder jer til www.vendsysselpaavaegten.dk 2018 ;) I et nytænkende og underholdende foredrag giver Christian Bitz dig en ultra konkret og overkommelig guide til et sundere liv. Du motiveres til den handling, der giver dig et naturligt forspring i hverdagen og sætter en effektiv stopper for den stigende madfrygt.

En sund livsstil er fundamentet for et velfungerende liv med masser af energi og overskud. Det er der ingen tvivl om. Men Christian Bitz stiller stort spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der efterhånden hærger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke går stort op i træning, kost og sundhed.

Bitz giver med dette foredrag guiden til det sunde liv, der er baseret på helt almindelige råvarer, der helt enkelt bliver til helt almindelig og super lækker (sund) mad, til helt almindelige super travle mennesker – der både skal have karriere, børn og hverdag til at gå op i en højere enhed.

Vi glæder os til at se dig. - Venlig hilsen Vendsyssel på Vægten 💚. Der bliver åbnet løbende op for aktiviteter og foredrag når vi nærmer os starten d. 6 januar. #meldjertilnu#hjørring#vierklar#erI?#vægttab#vægtkamp#vpv#nordjylland