Vendsyssel på Vægten

Vendsyssel på Vægten Follow

Er du Vendsyssels største taber? Vi taber os sammen i sundhedens tegn.

http://vendsysselpaavaegten.dk/

209 Followers  14 Follow

Share Share Share

Kæmpe kæmpe stort tillykke til Team Kalle. Vendsyssels største taber 2018. -107,2 kg på 8 uger. Det er en absolut velfortjent sejr gutter. Rigtig god fornøjelse med jeres nye MTB´ere fra Vendelbo Cykler til en værdi af 20.000,-. Ligeledes rigtig god tur når I skal på cruise med Fjord Line. TILLYKKE 👏👏👏 🏆💚 #takfordennegang
De super seje damer forbrænder det sidste “fedt” væk før sidste vejning. Vi ses i Bagterp hallen kl 10. 💪🏻💪🏻🚴‍♂️🤸🏻‍♂️🤼‍♀️ #vpv2018#vendsyssel#bagterp#hjørring#vægttab
Slutevent 03.03.2018 💚 - På lørdag skal du på vægten. HUSK at du ud over gang fra Bagterp Hallen eller cykling fra Hirtshals Idrætscenter også har mulighed for, at forbrænde de sidste kalorier direkte i Bagterp Hallen.

Se aktiviteterne og tilmeld dig her: http://vendsysselpaavaegten.dk/aktiviteter

Vi har rundstykker, lækkert pålæg, frugt, vand kaffe og te til alle deltagere der møder op.

Kom ind og spis morgenmad efter en gå, løb eller cykeltur. Er det for koldt? Det er der råd for. Hop på en svedig omgang Puls & Styrke for fuld udblæsning i den tilstødende hal. Alle kan være med og der er god mulighed for bad og omklædning i Hallen.

08.00-10.00
Gå med TEAM VENDIA WALK - VENDIAFitness
Deltag den afsluttende gå tur i et rask tempo. Turen vil være ca. 8. km. Vi mødes på p-pladsen v. Bagterp hallen. Vi går en tur på stier og stræder, hvor du vil få masser af frisk luft og pulsen lidt op i samvær med andre VPV fightere. Når vi kommer retur til Bagterp hallen, starter VPV slutevent.
Se mere og tilmeld her: https://goo.gl/bfkH5N

09.00-10.00
Forbrænd de sidste kalorier i Bagterp Hallen
Puls & Styrke – Niveau er så alle kan deltage.
VENDIAFitness er klar til at tage imod dig, til en svedig omgang styrketræning, med garanti for god forbrænding.
Vi træner både med egen kropsvægt og vægte, så du skal blot møde op med godt humør, i træningstøj og inde-sko og give den MAX GAS.
Se mere og tilmeld her: https://goo.gl/uhjLpj

09.00 - 10.00
Hirtshals Idrætscenter HIFFI cykler til VPV afslutningsevent i Bagterphallen. Vi cykler i et tempo, hvor alle kan være med - der er ikke specielle krav til cyklerne, blot at de er funktionsdygtige og velsmurte. Der vil for dem som har lyst, være mulighed for at cykle tilbage til Hirtshals Idrætscenter kl. 12.00 når afslutningseventet er afsluttet. 
Se mere og tilmeld her: https://goo.gl/yWqNnR

Der kan komme flere aktiviteter så hold øje her:
http://vendsysselpaavaegten.dk/aktiviteter

I kan se oversigt for sluteventet her: http://vendsysselpaavaegten.dk/slutevent

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen på lørdag.
Venlig hilsen styregruppen, Vendsyssel på Vægten 💚 #vpv2018#vendsyssel#nordjylland#vægttab
✅ Se her! Kom og gør en særlig god handel til sluteventet på lørdag i Bagterp Hallen. diasport.nu er igen at finde med en stand. Denne gang med det nyeste inden for løbesko og træningstøj. diasport.nu garanterer at der er noget for enhver smag og et rigtig godt tilbud 😀👍 #pålørdag#givdengas#slutevent#vægttab#vpv2018#vendsyssel#nordjylland#hjørring
TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE 👏👏👏. Et herligt gensyn og helt fantastisk flot gået. I denne 7 og sidste sprintuge før finalen på lørdag, er det en kæmpe stor fornøjelse for tredje gang, at kunne sige tillykke til Team Logen med holdkaptajn Peter Larsen og hans 3 medsammensvorne Jan Yder, Lars Henrik Sørensen og Steen Godballe. Logen løber hver afsted med gavekortgavekort fra Vendsyssel FF til 5 x træningsdragter fra Diadora. 
Endnu engang kæmpe stort tillykke 😊 💚. #sidsteuge#vpv2018#vendsyssel#nordjylland#vægttab#weightloss
Har I set vores konkurrence på facebook. Skynd jer ind og deltage. Måske du er den heldige som vinder 2xårskort til  idrætscenter Vendsyssel. ☺️🤞🏻☝🏻 #skynddig#vægttab#enugetilbage#vendsyssel#nordjylland#vpv2018
Tilmeld dig nu. Onsdag d. 21/2 kl. 19 i Hirtshals Idrætscenter har I muligheden for, at opleve et spænende foredrag med TV-vært, cykelekspert og foredragsholder Dennis Ritter. 
Tilmeldingen kan ske her: http://vendsysselpaavaegten.dk/aktivitet…/dennis-ritter/416/

Dennis er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms kyndigste kommentatorer og mest kompetente cykelsports-formidlere – ikke kun, men i særdeleshed også ved det tohjulede hjertebarns årlige klimaks, Tour de France.

Uden for tv-studier og sportsarenaer nyder Dennis Ritter anseelse som bl.a. entusiastisk foredragsholder, hvor han alene eller sammen med tv-kollegerne Rolf Sørensen og Jørgen Leth fortæller om sine mange kulørte oplevelser i og ude for ´klassementet´. TV2’s kendte og populære cykelsportsekspert har ud over verdens største cykelklassikere inkl. ni Tour de France-løb blandt meget andet også dækket fem olympiske lege, tre VM- og to EM-slutrunder i fodbold – bestemt en personlighed, der er værd at lægge øre til.

Vi glæder os meget til at se jer. - Venlig hilsen Vendsyssel på Vægten 💚. #sidsteforedrag#givdengas#yes#vægttab#nordjylland#vpv18
5 uges sprinter blev igen Team Graarup Klanen 😃. Endnu engang rigtig stort tillykke holdkaptajn Karen Graarup Bredahl, Marianne Mejlvang Povlsen, Johanne Graarup Bredahlog, Anna Graarup Agerholm og Thomas Agerholm. Det er fantastisk flot gået. Graarup Klanen løber hver afsted med gavekort til Pottehaven til en værdi af til 500,-. Laila Sørensen Pottehaven var der selv til at overrække præmien til de heldige vindere.

Pottehaven er en hyggelig lille butik med smukke blomster og skønt brugskunst til både værtinden og dig selv. Pottehaven startede 31-5-2007 og er i fuld udvikling. Skal der holdes fest kreerer Pottehaven spændende og anderledes borddekorationer samt holder forskellige blomsterkurser. 
Besøg Pottehaven på Facebook her: Pottehaven

Endnu engang tillykke. Vi glæder os til at kåre vinderne af denne uges sprint.

Må den største taber vinde 😊 💚. #storttillykke#vægttab#vpv18
Vendsyssel#hjørring#nordjylland
Så fik vi også sidste uges sprint-vinder på podiet. 4. uges største taberhold blev denne gang Team Graarup Klanen. Det er en stor fornøjelse at kunne sige tillykke til holdkaptajn Karen Graarup Bredahl,  Marianne Mejlvang Povlsen, Johanne Graarup Bredahlog, Anna Graarup Agerholm og Thomas Agerholm. Vinderne løber hver afsted med gavekort et par vandrestøvler fra Wolf Camper til en værdi af op til 1299,- Wolf Camper er Dansk designet friluftsudstyr i topklasse til engrospriser. Direkte salg, - levering fra dag til dag.

Besøg Wolf Camper her:  https://da.wolfcamper.com/

Endnu engang tillykke. Vi glæder os til at kåre vinderne af denne uges sprint.

Må den største taber vinde 😊 💚.
Vi siger tak for endnu en god aften i selskab med @doktorvarde 🎉💪🏻🙏🏻 #lukmundenletrøven#vpv18#overhalvvejs#jubiii#iersåseje#vægttab#nordjylland
NYHED/ÆNDRING: Grundet en travl kalender har Brian Holm desværre måtte aflyse foredrag i VPV-regi. Herefter har vi arbejdet på at finde en stærk afløser, som ved noget om cykelløb, motivation og ikke mindst hvordan man lever sundt i en travl hverdag. Valget er faldet på TV-vært, cykelekspert og foredragsholder Dennis Ritter. Vi glæder os derfor til at præsentere Dennis Ritter er en af Danmark allermest kendte sportsjournalister onsdag d. 21/2 kl. 19.00 i Hirtshals Idrætscenter.

Tilmeldingen er nu åben her: http://vendsysselpaavaegten.dk/aktiviteter/dennis-ritter/416/

Dennis er  kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms kyndigste kommentatorer og mest kompetente cykelsports-formidlere – ikke kun, men i særdeleshed også ved det tohjulede hjertebarns årlige klimaks, Tour de France.

Uden for tv-studier og sportsarenaer nyder Dennis Ritter anseelse som bl.a. entusiastisk foredragsholder, hvor han alene eller sammen med tv-kollegerne Rolf Sørensen og Jørgen Leth fortæller om sine mange kulørte oplevelser i og ude for ´klassementet´. TV2’s kendte og populære cykelsportsekspert har ud over verdens største cykelklassikere inkl. ni Tour de France-løb blandt meget andet også dækket fem olympiske lege, tre VM- og to EM-slutrunder i fodbold – bestemt en personlighed, der er værd at lægge øre til.

Vi glæder os meget til at se jer. - Venlig hilsen Vendsyssel på Vægten 💚.
Så er det i morgen aften mine damer og herrer :) - Vi gentager succesen fra sidste år. Idrætscenter Vendsyssel. Kom til et spændende foredrag med den kendte, kontante, ærlige og direkte læge Charlotte Bøving fra DR 2 - programmerne "Lægen flytter ind". Glæd jer. Der er stadig få pladser!!! Læs mere her og tilmeld dig:
http://vendsysselpaavaegten.dk/aktiviteter/charlotte-bving-lgen-flytter-ind/50/

Trods kontantheden er deltagerne fra programmerne alle taknemmelige... Hun gjorde forskellen der fik dem til at ændre deres liv...! Charlotte vil fortælle sjove anekdoter fra programmerne - som er blevet de meste sete DR2 programmer nogensinde.

Alle har en mening om programmerne - som i den grad viser, hvor lidt der skal til for at sende helbredet på ret køl"... Og på den bare 6 uger viser deltagerne og alle seerne, hvor lidt der skal til, hvis man bare gør "lidt hver dag... Charlotte vil på en sjov og underholdenede måde give vise ord med på vejen mod en sundere og mere aktiv livvstil - og hvorfor det er så vigtigt... Som hun siger ; Vi vil alle gerne være her "lidt længere" ... En sætning der i den grad er blevet højakuelt for Charlotte, som i september 2016 fik stillet en kræftdiagnose... Og som hun siger ; Tid er det eneste vi ikke kan købe...! Medbring bekræftelse fra profil eller mail på print eller mobiltelefon.

Vi glæder os meget til at se jer. - Venlig hilsen Vendsyssel på Vægten 💚.#viglæderostilimorgen#fåpladser#vpv18#vægttab#vendsyssel#foredrag