wana

wana Follow

my biggest dream is to live on my own with my 839292 cats 🐱

http://wanaseoby.com/

1,991 Followers  747 Follow

Share Share Share

im so sorry my that ig changed genre already. introducing bo, i can say that he is emotionless. Tah la ko sedih ke happy ke aku tak tahu la takde petunjuk tak pakar
❤️
Im at it again. Cepat besar please nak hantar Shah Alam cecepat mummy ada class ni hahahahaha
geng casing phone dah dewasa
(Adik-1 week) 24 jam susah hati sebab takde depan mata la pulak 😂😂😂
mummy rindu 😽 (grey: one week)
sorry la wal sebab update kucing je, bagi la chance. nanti camera depan aku dah helok aku selfie la nanti post kat sini 😂😂 (grey - 3 weeks)
I am always paranoid of losing them. Most of the time takut salah cara, salah jaga. Rasa macam seksa pulak tunggu besar sebab hari-hari takut 😂 Worst part Im all alone here, with no car, and i cant even drive. kalau emergency it will take a while for me to contact people and ask for help. Along with not having extra money. Please, stay healthy 🙏🏻
datangla palam saya pishang
dorang takleh duduk diam. Kecuali ketika tidur. Kadang tidur pun jalan-jalan.
☹️☹️
im in loveee, deeply in loveee