•PENCABUT BULU•

•PENCABUT BULU• Follow

🍂Sm RM35 SS/SS RM38
🍂016-8285611
🍂shopee.com.my/ilovebunga
"Kalau TAK NAK bulu pada badan CEPAT TUMBUH & kasar"

http://www.wasap.my/+60168285611

1,413 Followers  7,115 Follow

Share Share Share

Wawawax ni tak perlu nak panaskan... korang-korang boleh ja guna terus 😃...
Yang pasti wawawax senang bawa ke mana-mana...
Mau jadikan hadiah untuk family, rakan sekerja, rakan office dan apa jua rakan pun boleh... biar mereka rasa kelainan hadiah 😂..jenggg jenggg 😄
Hai korang?? 😃
1. Picit wawawax dan letak pada permukaan kulit berbulu yang korang nak buang.
.
2. Ratakan dengan spatula, ratakan dengan tidak terlalu tebal dengan tidak pula terlalu nipis.
.
3. Letak kain cotton pada wawawax yang Di ratakan tadi. Then, ratakan kain sambil tekan-tekan dengan tapak tangan.
.
4. Bila dah diratakan tarik kain cotton cepat-cepat, sepantas 1 Saat gitu 😃
.
5. Lihat lah hasilnya..berhasil kan!! 😊
Yang pasti wawawax boleh buang bulu korang dengan berkesan...tapi, tarik kain cotton WAJIB tarik laju-laju...😃 ...korang akan dapat hasil begini 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😁
Yang pasti wawawax boleh buang bulu pada badan kita lebih dari sehelai dalam satu-satu masa😃
Bagaimana nak guna wawawax ni? @faezahelai
Wawawax yang memudahkan dan mudah 😁
_
Whatsapp Admin untuk respon cepat 😍
Satu set dah ni, sangat mudah nak guna ni...
Jom tengok bagaimana pula Leez guna wawawax ni? 😊
Nak bulu di buang dengan berkesan? Tarik kain cotton cepat-cepat semasa wax bubus...pastikan tarik kain cotton lawan arah bulu tumbuh 😃