Luksie W

Luksie W Follow

mostly embroidery
.
.
podcast "Ngobrol Aja" available on Spotify and iTunes

https://open.spotify.com/show/1QYLz8KcsrNYm83lAReudN?si=gy-xZbNAQeGdjoKbL00ecw

628 Followers  920 Follow

Share Share Share

It took months to finish this because I had too many nonsense excuses.
#embroidery #handembroidery #embroideryart #embroiderydesign #embroiderylove #embroideryhoop #plants
My little feet, my little Z ♥️
Custom embroidery for @ddctanti *Kalo kata suami gw ini flamingonya kayak lagi hamil 😂 #embroidery #handembroidery #embroideryart #embroideryhoop #flamingo
An old piece
.
.
#embroidery #handembroidery #embroidered #handembroidered #embroideryart #embroiderylove
My mini garden
.
.
#embroidery #embroideryart #embroiderylove #handembroidery #handembroidered #embroidered
Edisi buat ganti tempat mukena yg udah robek
.
.
#handembroidery #embroidery #embroiderylove #embroideryart #cactus
5 months later...
.
.
#embroidery #handembroidery #embroideryart #embroiderylove
10 points for....
.
.
#embroidery #embroideryart #embroiderylove #embroideryfloss #embroideryhoopart #harrypotter #gryffindor
sunflowers under the sun
#embroidery #embroideryart #embroideryhoop #embroiderylove #embroideryfloss #embroiderywork #embroiderydesign #sunflower
For (the one of a) KINDi. Actually it's much harder to make a design for boys than girls. I mean I can't put flowers and pink on it 😅
Anyway, if any of you are interested to try embroidery, I've been thinking of make something like embroidery kit, including the pattern of course. Is there anyone interested here?
Berawal dari 'keisengan', @sarah_muzwar berkesempatan melanjutkan studi S2 di Turki. Untuk cerita lengkapnya, buka link di bio ya! (atau search 'ngobrol aja' di iTunes store)
.
.
.
.
Jangan lupa juga untuk subscribe podcast Ngobrol Aja yak
#podcast #podcastindonesia #kuliah #turki #beasiswa
Black and white