WzFFariz (WanZul) ๐Ÿ™๐Ÿป

WzFFariz (WanZul) ๐Ÿ™๐Ÿป Follow

#Kelabbloggerbenashari
#wzfadhlandotcom
#sharekindness

http://www.wzfadhlan.com/

1,315 Followers  1,685 Follow

Share Share Share

Cuci baju nih kalau boleh nak hilangkan daki iti lah part paling susah, nak nak baju berwarna putih, kalau basuh dengan mesin basuh mungkin ada kotoran daki lagi melekat, mak mak, hakak hakak wajib basuh semula dan sental seperi tangan the hulk, tapi kita ada sabun mampun tolong mak mak & hakak hakak sekalian, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Gunalah Atrees! 
Atrees sedia membantu! Kenapa Atrees? โ˜‘ Berkesan menanggalkan kotoran degil pada pakaian putih
โ˜‘ Menjaga warna pakaian anda agar kekal berseri & tak pudar
โ˜‘ Bauan Aloe Vera yang lembut dan menyegarkan
โ˜‘ Sabun tak panas ditangan bila dipegang & sesuai untuk mereka yang alami "skin allergies"
โ˜‘ Selamat digunakan untuk membasuh pakaian bayi, ibu hamil (hormon tak stabil) & ibu yang menyusukan (masalah susu badan melimpah ke baju)

Nak dapatkan sabun Atrees anda dengan jaminan FREE POSTAGE?

Jom what's app kami di http://wasap.my/+601158549154/AtreesBLG

#kbba9 #kelabbloggerbenashaari #atrees #sabun #sabunatrees #atreesmy #atreesmalaysia #atreesventures
#sabunbasuhbajusekolah #sabunputihbaju #handwash #sabundaki  #basuhmuntah
#babymuntah #sabunkolardaki #sabundaki #padkain #basuhbajubaby #ibuberpantang
#sabuntravel #backpackers #travelkit #atreeskbba

Link FB: www.facebook.com/AtreesMalaysia

Link IG: www.instagram.com/AtreesMy

Link Whatsapp
http://wasap.my/+601158549154/AtreesBLG

ia sesuai juga untuk kaki travel yang nak basuh baju!!
Alhamdulilah, pada 23 June 2019, Allah s.w.t memberi peluang kepada aku untuk bersama- sama McDonaldโ€™s di Majlis Pembukaan Rumah Ronald McDonald (RMH) yang kedua di Hospital Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian.
*
*
Rumah Ronald McDonald (RMH) pertama yang ditubuhkan pada Februari 1990 di HUKM mendapatkan dan menyokong program yang dapat meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan kanak-kanak yang kurang bernasib baik di Malaysia. Sejak 28 tahun lalu, RMHC Malaysia telah memberi impak positif dalam kehidupan lebih 20,000 kanak-kanak melibatkan Kesihatan, Pendidikan dan Kebajikan dengan dana berjumlah lebih RM 20 juta.
*
*
Mesti korang tak tahu mengenai RMHC ini kan? Yes termasuk diri aku, dan aku berpeluang melihat sendiri Rumah Ronald McDonald (RMH) di HUSM, Kubang Kerian ini dilengkapi dengan kemudahan asas yang baik seperti 18 buah bilik tidur serta ruang makan, ruang istirahat, dapur, bilik dobi, bilik permainan, bilik sensori (untuk perkembangan kanak kanak istimewa) dan lain-lain kemudahan untuk penghuni penghuni berdaftar.

Maklumat lanjut mengenai Rumah Ronald McDonald, sila layari https://rmhc-malaysia.my/ atau menghubungi cawangan RMH di PPUKM, Kuala Lumpur di talian 03-91735994 untuk keterangan lebih lanjut. .
*
*
#wzfadhlandotocm #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #husm #kubangkerian #kotabharu #kelantan #RMHCcharity #KBBA9 #RMHC #blogger #Mcdonald #McdonaldCharity

Tekan link dibawah untuk berita selanjutnya :

http://www.wzfadhlan.com/2019/06/rumah-ronald-mcdonald-kebajikan-kepada.html
#FITSUPERB8 ~ ๐Ÿ’ฅ .
.
Starting 22 June 19 until 4 Aug 19, FS8 with well trained fitness coaches will help you get the body you wanted & BETTER HEALTHโ— .
#TestimoniKaptBlack .
โ€ข
TERRITORY
.
๐ŸŽฏ TAMAN TASIK KERAMAT
Mon & Wed (1800H-1900H)
.
๐ŸŽฏ TAMAN LAYANG-LAYANG
Mon & Wed (1800H-1900H)
.
๐ŸŽฏ DANAU KOTA
Mon & Wed (1800H-1900H)
.
๐ŸŽฏ WANGSA MAJU
Mon & Wed (1800H-1900H)
.
๐ŸŽฏ KLCC
Tue & Thu (1800H-1900H)
.
๐ŸŽฏ TAMAN TASIK AMPANG HILIR
Tue & Thu (1800H-1900H)
.
๐ŸŽฏ SETIAWANGSA
Tue & Thu (2000H-2100H)
.
๐ŸŽฏ TAMAN TASIK PERMAISURI
Tue & Thu (2100H-2200H)
.
๐ŸŽฏKLCC WEEKENDERS 
Sat & Sun (0800H-0900H)
.
๐ŸŽฏTAMAN TASIK TITIWANGSA 
Sat & Sun (0800H-0900H)
.
๐ŸŽฏTAMAN TASIK DATUK KERAMAT 
Sat & Sun (0800H-0900H)
.
๐ŸŽฏVILLA PAWANA
Sat & Sun (1700-1800H)
.
RM350 
6 Weeks Programme
2 Sessions Every Week
Can Join Up To 20 Sessions Every Week
โ€ข
JOIN US
๐Ÿ“ฑ IG @kaptblack
๐Ÿ’ป FB Kapten BLACK
๐ŸŒ WEBSITE kaptenblack.com
โ˜Ž TEL 013-331 0702
โ€ข
EXCLUSIVE
๐ŸŽ‰ Variety Workout & Activities
๐Ÿ‘š Special Edition FitSuperb 8.0 DryFit
๐Ÿฒ Superb Diet Menu
๐Ÿ—“ Weekly Weight Loss Tracker
๐Ÿƒ๐Ÿฟโ€โ™‚ Fitness Progression Tracker
๐Ÿ’– Online Diet Support Group
๐Ÿ’˜ Coaches certified by FITM .
๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ
.
http://www.wasap.my/60133310702/FitSuperb8
.
๐ŸŒน
.
#kbba9 #bloggermalaysia #workout #getfit #nevergiveup #letsdoit
#RegistrationOpen #FitSuperb #FS8 #FitSuperb8 #FitSuperbClan #DontQuit #KaptenBlack #KLCCarmy #TeamKaptenBlack #PureTeamWorkout #PricelessStart #FitRaya #SwimMalaysia @fitsuperb @swim.malaysia
โ€œRamadan50Challengeโ€ menanti korang yang budiman itu..
. "Ramadan 50 Challange" ialah dengan menyumbang RM50 sekali sahaja untuk persiapan Ramadan dan menjelangnya Syawal buat saudara kita di Palestin dan Syria. Tak perlu nak turun berperang sama sekali! 
Dari H.R Muslim, Nabi SAW, bersabda: โ€œBarangsiapa melepaskan seorang mukmin dari kesusahan hidup di dunia, nescaya Allah akan melepaskan darinya kesusahan di hari kiamat. Barangsiapa yang meringankan penderitaan seorang yang susah, pasti Allah akan meringankan penderitaanya di dunia dan akhirat.โ€ .

Anda yang membaca posting ini adalah insan yang telah di pilih untuk berbuat kebaikan. Jom bersama saya  menyahut cabaran โ€œRamadan50challengeโ€. .. .  RM 50 anda, kebahagiaan buat mereka .

Untuk menyertai challenge,  tekan link http://www.billplz.com/R50. .. .
.
Ada berani tak?? #AmanPalestin
#SemarakRamadan
#Ramadan50Challenge
#RamadanBersamaPalestin

Untuk maklumat lanjut sila hubungi: 0389267019/013-3972018 
Untuk  info: sila layari FB kami AmanPalestinOfficial
Suprise! Suprise!
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Siapa nak Shawl free? Angkat Tangan! Angkat Tangan!
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Dapatkan selendang menarik secara PERCUMA dengan pembelian barang Cosmoderm RM60 ke atas di @guardianmy Sementara stok masih ada.
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
#cosmoderm #halalskincare #guardian #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #wzfadhlandotcom #ramadhan2019 #guardian #Malaysia #skincare #blogger #review #online #event #sharekindness
Rezeki yang ada, kan elok kalau dikongsi bersama. Alhamdulillah. Semakin ramai muat turun aplikasi Oh Free Food ni dengan niat untuk berkongsi lebihan makanan mereka.  Tak sia sia aplikasi ni diwujudkan. Ramai dapat manfaatnya, baik yang memberi mahupun yang menerima. 
Korang dah cuba ke belum? Mesti teruja dan akan berkongsi makanan yg ada.

#OhFreeFood
#YayasanInovasiMalaysia
#Donate #DoGood #Malaysia
#KBBA9
#Kopstar
#Myhopehero
#bekindMOVE
Thank you for 12 season and 279 episode! FINAL episode shut with excellent vibe
๐Ÿ’•
๐Ÿ’•
Will keep watch all 12 season forever, the best TV  series ever!
๐Ÿ’•
๐Ÿ’•
#wzfadhlandotcom #KelabBloggerBenAshaari #kbba9 #bigbangtheory #tvshow #sheldoncooper #amyfarrahfowler #bernadetterotenkowski #howardwolowitz #rajkoothrappali #leonardhofstadter #penny #USA #hollywood #12years #279episode
Ramadan dah bermula. Alhamdulillah ramai dah bijak manfaatkan lebihan makanan dengan berkongsi bersama insan-insan lain. Kalau korang tak tahu camana nak berkongsi makanan untuk elakkan pembaziran, cuba guna aplikasi Oh Free Food! Download jer. Percuma.
.
Jangan lupa layan video sekali tau!! Berikan pendapat korang jika dah download aplikasi ni yer..
.
Tonton video di sini : https://bit.ly/2vRLNeV
.
@ohfreefoodofficial @yayasaninovasi
.
#OhFreeFood
#YayasanInovasiMalaysia
#Donate #DoGood #Malaysia
#KBBA9
#Kopstar
#Myhopehero
#bekindMOVE
SouqRamadhan di @hotelperdana_kotabharu
๐Ÿ”น๏ธ
๐Ÿ”น๏ธ
Semalam dapat merasa makanan #souqramadhan di @hotelperdana_kotabharu ๐Ÿ”น๏ธ
๐Ÿ”น๏ธ
Makanan yang disediakan sedap dan banyak pilihan yang mana makanan ini berkonsepkan Arab, Thai dan Indonesia. Yang paling makanan kegemaran aku ada, SUP TORPEDO POWER ๐Ÿคœ๐Ÿป๐Ÿค›๐Ÿป
๐Ÿ”น๏ธ
๐Ÿ”น๏ธ
YANG PALING PENTING tempat ini sesuai untuk sesiapa nak jumpa keluarga bakal mertua sebab tempat makan di tepi kolam dibawah khemah yang dipayungi lampu yang cantik (romantik gituu) & harga sangat berpatutan! Apa tunggu lagi, ajak lah bakal keluarga mertua anda!
๐Ÿ”น๏ธ
๐Ÿ”น๏ธ
#KelabBloggerBenAshaari #kbba9 #foodreview #hotelperdana #kelantan #ramadhan2019 #localfood #foodporn #souqramadhan #puasa #ramadhan #igers #vscocam #sayablogger #sayajual #services #blog #review #online
Berbuka disini arini 
#KelabBloggerBenAshaari #kbba9 #foodreview #hotelperdana #kelantan #ramadhan2018 #localfood #foodporn #souqramadhan #puasa #ramadhan #samsungnote8 #photographer #igers #vscocam #sayablogger #sayajual #services #blog #review #online
#TerlebihMasak ?
#TerlebihBeli ?
#TakHabisMakan ?
#SajeBeliLebih ?
Or
#SajeNakKongsi ?
.
Ramadan bulan mulia, setiap amal jariah yang dilakukan, Insya Allah dilipat gandakan pahala oleh Yang Maha Esa.
.
Sempena Ramadan tahun ini, elakkan pembaziran melalui Aplikasi OhFreeFood dengan kerjasama Yayasan Inovasi Malaysia. Apa kata kalau kita berkongsi makanan yang terlebih dimasak ataupun yang terlebih dibeli dengan mereka yang ada disekeliling untuk mengelakkan pembaziran. Butiran lanjut di @yayasaninovasi dan @ohfreefoodofficial.
.
Jom install apps OhFreeFood sekarang
.
#OhFreeFood #YayasanInovasiMalaysia #Donate #DoGood #Malaysia
#KBBA9
#Kopstar
#Myhopehero
#bekindMOVE
ASSALAMUALAIKUM.. AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN ๐Ÿ˜Š
.
"Burung tertangkap baik dilepaskan, Biar terbang menuju awan. 
Selamat berpuasa kami ucapkan, Untuk sahabat dan kawan-kawan."
.
@KELABBLOGGERBENASHAARI #kbba9 ingin mengucapkan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa Untuk Umat Muslim Seluruh Dunia. Semoga ibadah kita diterima Allah SWT. Amin..
.
Design by : @BGDesignResources
.
#kbba9 #salamramadhan #puasa2019 #kelabbloggerbenashaari