Kiko.

Kiko. Follow

Content Creator, Blogger | Stylist
👗 @kikokimwork #kikokimwork
🇲🇨 @sociolla Blogger
🇰🇷 @charis_official #CharisCeleb
📍 Jakarta, ID

http://www.kikokim.com/

4,246 Followers  1,001 Follow

Share Share Share

Handling my new fave @prototypers Messenger Bag that can put my all everyday essentials✨ super sleek design yet bold! Kinda loveee it!🖤 #collabwithkiko
#kikostylejournal #fashionblogger
I keep telling myself how my skin is getting better right after trying @senkaindonesia Perfect Whip for couple weeks (or even more i forgot). Dan yang pasti dari hasil riset dan baca review teman-teman beauty blogger kesayanganku ini facial foam emang bagus,tapi ku baru mencoba dan merasakan sendiri how's good the facial foam is, kaya "ini loh yang gue cari selama ini, yang ga bikin kering atau ga bikin berlebihan, pokonya lembut dan jd moist aja." Dan satu lagi, ga perlu effort banget untuk bersihin muka apalagi busanya banyak banget dengan secuil aja (a.k.a hemat beb lol), wanginya super enak, subtle dan ga over power gitu.
One of the #bestpurchase #kikoapproved 👌🏻
Selengkapnya reviewku dan review-review skincare lainnya ada di akun @sociolla @beautyjournal #SOCO #SOCOID soco.id/xrzkix
Fyi, kulitku berminyak sensitif.
-
#kikobeautyseries #skincareroutine #skincare #blogger
Sunday's mood in black red.
Photographed by @irraraw 📷
⚡️Tonight on Blog! #kikokimdotcom ⚡️
#kikostylejournal #fashionblogger
Last night @rinanose16 wrapped in @a.del.iya total look for hosting @kilaudmd jelang KDI 2018💜
Styled by yours truly #kikokimwork
Selfie to the next level?
#selfie #kikostylejournal #fashionblogger
The best medicine (after shopping) when so many pressure comes.
#fashionblogger
In all nude for basic wednesday and @prototypers messenger bag completely my #ootd to look bold✨ #kikostylejournal #fashionblogger #collabwithkiko
Kind of obsessed with @susanzhuang_official showroom when taking some dresses this early morning. What an aesthetic pleasing interior with full of dreamy dresses✨
#minimal
Going to Bandung for work purpose but feeling stylish cause it should be. (Padahal itu pake polo shirt KDI 2018🤪 but wearing @bershkacollection sheer top as an inner, best purchased this month💯 #monthlyfaves )
#kikostylejournal #fashionblogger #ootd
Today's pick: sheer, dots and red shade to complete my saturday!
#kikostylejournal #fashionblogger
Stripes stripes stripes kind of day☑️ #kikostylejournal #fashionblogger
Dare to wear patterns ensemble to look beyond extra✨ monochrome game (should be) strong!
#kikostylejournal #fashionblogger