Muhammad Zulhilmi

Muhammad Zulhilmi Follow

21 and wild | ansara | unisza | fashion enthusiasts | backpackers | foodhunter | blogger

https://vainzstory.blogspot.com/?m=1

1,663 Followers  486 Follow

Share Share Share

Busy with the work load in a hot sunny weather always makes me uncomfortable, but after using BAD LAB Too Cold To Bear Cooling Shampoo I feel fresh for the whole day long.
.
Grab yours now at Watson, Guardian or any selected hypermarket.
.
.
.
#BADLAB #badlabco #mensfashion #menshairstyles
Sentiasa mulakan hari anda dengan susu DUTCH LADY +PROTEIN untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari.
.
Susu ini kaya dengan protein berkualiti tinggi dan kandungan kalsium yang tinggi untuk otot dan tulang yang lebih kuat.
.
Jom tingkatkan kandungan protein anda dengan produk baharu DUTCH LADY +PROTEIN yang boleh didapati di semua store terpilih seluruh Malaysia.
.
Maklumat lanjut boleh layari https://www.dutchlady.com.my/plusprotein/
.
.
.
#DLplusprotein #strongmuscles #strongbones #myhealthybreakfast
Bestnya dapat menikmati menu BBQ sambil rendam kaki dalam air sungai. Kali ni xul nak kongsi dekat korang satu restoran BBQ yang best, unik dan semestinya sedap! .
@bbqlambklkemensah tempatnya. Korang boleh makan dalam sungai sambil menikmati keenakkan BBQ set. .
Xul nak kongsikan 4 set BBQ yang menarik disini.
🍗BIRD SET - Burung puyuh, dada ayam, kepak, dan itik
🥩 MEAT SET - Daging lembu, kambing, itik dan ayam
🦞SEAFOOD SET - salmon, lobster & sotong
🐟 FISH SET - ikan siakap & bawal
.
Nak cuba makan dalam sungai? Datanglah kesini. Waze je "BBQ LAMB KL KEMENSAH" terletak di belakang Zoo Negara je.
.
.
.
#food #bbq #bbqchicken #bbqmeat #bbqseafood #kualalumpur #vainz #vainzstory #bbqlambklkemensah #foodphotography #unique #eatonriver
Hey korang! Nak tahu tak PETRONAS sedang sambut ulang tahun ke-45 pada 2019 ini. Dah hampir separuh abad PETRONAS ini wujud di Malaysia.
.
Oh yeah, berkaitan dengan itu, PETRONAS akan menjelajah 10 negeri di Malaysia dan lagi istimewa korang berpeluang untuk memenangi enamel pin yang comel bila jumpa Time Travel Truck by PETRONAS.
.
Nak tahu tempat-tempat yang akan Time Travel Truck singgah? Check je instagram @PETRONAS. So cepat la check out lokasi lokasi dan jemput la TIME TRAVEL TRUCKTU
Waktu operasi adalah seperti berikut:
⏰ 11:00 am - 3:00 pm
⏰ 5:00 pm - 9:00 pm

#UNI #OurTimeTogether #BersamaMerentasZaman #AnugerahKita #PETRONAS
Kenyang betul perut ni lepas makan di @restoransisik dengan juadahnya yang enak dan memikat selera zul dan kawan-kawan. Restoran ni depan GM Klang je, lepas penat shopping, singgahlah disini untuk isi perut kosong anda.
.
Nak tahu lebih lanjut? Apa kata baca cerita zul di blog! Tekan link di profile ye 😚
.
.
.
#food #vainzstory #sisikikanbakar #foodblogger #blogger #foodreview #dinner #klang #malaysia #ikanbakar
Style up your hairstyle with MACHINE.Stay confident, stay fresh, and stay cool with the new hair styling product where you can it grab at Guardian My now!
.
.
.
#MachineCo #MachineForMen #GuardianMY #HairstyleForMen  #MachineCo #MachineForMen #GuardianMY #HairstyleForMen
Living in a hustle city is my norm,
But living without you makes me anxious.
.
.
.
#brokenheart #vainzstory #igers #igermalaysia #scenery
Tak lengkap menu lunch dan dinner xul kalau takde sambal hitam pahang dari @minzsambalhitam .
Rasa yang enak dan pedas menambat selera xul . Yang lagi syoknya, sekarang @bebelancikmin dah keluarkan packaging baru yang travel-friendly. Kak Min dah bungkus dalam aluminium pack yang mudah dibawa ke mana sahaja. Nak letak dalam luggage pun takde masalah.
.
Teringin nak rasa @minzsambalhitam ? Apa kata singgah insta @minzsambalhitam dan tempah sekarang! .
.
.
#minzsambalhitampahang #minzsambalhitamikantalang #travel #food #vainzstory #gayamalaysia
[TRAVEL]
Penat dan stress kerja di office, weekend lepas sempt pergi rehat dan lakukan aktiviti-aktiviti di @tadomhillresorts .
Harga berbaloi + aktiviti seronok = Infinity happiness .
Last minute plan selalu menjadi, yang penting pergi bercuti dengan kawan yang masuk air. Baru best bercuti!
.
.
.
#travelwithbuddies #travelblogger #travel #vainztravellog #vainzstory #malaysia #tadomhill
Riding the ATV at @tadomhillresorts is the best activity! Naik bukit pun sangkut even tho im keding 😂 ada banyak jalan yang berliku dan buatkan amda terhentak!
.
Nak cuba pandu sendiri? 
Datang lah short escape di @tadomhillresorts .
Nantikan cerita penuh 'Short Escape' xul di www.vainzstory.blogspot.com
.
.
.
#TadomHillResort #travelwithbuddies #vainztravellog #shortescape #tadom #atv #action #vainzstory #malaysia #banting #travel #cuticutimalaysia
[TRAVEL]
Yeay! Group Panda menang Archery Combat. 🏹 .
Weekend ni zul dan kawan-kawan luangkan masa bersama di @tadomhillresorts .
.
Banyak aktiviti yang dapt dilakukan disini! So stay tuned guys 🤪
.
.
.
#travelwithbuddies #vainztravellog #tadomhillresort #malaysiatravellog #malaysia #archery #weekend #shortescape #2019
Bila nak berisi ni 🌚.
.
.
.
#skinny #vainz #igers #igersmalaysia #kualalumpur #malaysia #ootd #potd