YABS

YABS Follow

Vi ger dig och ditt företag de vassaste och hungrigaste mjukvaruingenjörerna på marknaden!

http://www.yabs.se/

52 Followers  3 Follow

Share Share Share

Solen sken på de tappra yabsare som var med på loppet Två Sjöar Runt idag i Sundbyberg! Bra uppslutning och bra jobbat allihop 🏃☀️
#yabsconsulting #motionärbra #sol #motion #tvåsjöarrunt #tvåsjöarrunt2018
Vi hade kompetensgruppsmöte och Jesper Kråkhede gästade oss och prata om Security Testing. Det var väldigt intressant då säkerhet är ett hett ämne. 
#yabsconsulting #itsäkerhet #itsecurity #sylogsverige #securitytesting #testing #kompetensgrupp #kompetensutveckling
YABS finns alltid med i bilden
Pokerkväll på WTC, spänningen ligger i luften. Ska VD Anders ta sin första seger eller blir det Jonas som plockade kvällens första storpott. Oavsett vem runt bordet så är det mycket på spel.
Minigolf var temat på februari månadsmöte, där Adam vann den individuella tävlingen och lag 3 vann lagtävlingen. Bra jobbat! Nästa gång tar vi revansch på er! Tack till Swing by golfbaren för en bra kväll!  #yabsconsulting #minigolf #tävling #swingbygolfbaren #stockholm
Året 2018 började med januari månadsmöte på AG, mycket och väldigt gott kött! Samtidigt passade vår nya rekryt Alexander på att fylla år, grattis! 🎂
#yabsconsulting #AG #kött
Igår bjöd Sylog på glöggkväll på kontoret i Kista, med en underbar julstämning! 🎄
#glögg #sylogsverige #yabsconsulting #soppa #pepparkakor #mums
YABS julbord 2017 på Rökeriet. God mat och gott sällskap! 😄
#yabsconsulting #julbord #jul #rökeriet
November månadsmöte med trekamp på Ugglan boule & bar. Grattis till lag 8 som tillslut vann efter en spännande match vid pingisbordet!
#yabsconsulting #ugglan #boule #pingis #shuffleboard
YABS kvinnliga nätverk (Women@YABS) har nu skaffat sig en Instagram. Följ dem @womenyabs för roliga uppdateringar och event!
Oktobers månadsmöte hölls på Biljardpalatset. I turneringen med en spännande final mellan Andreas och Eddie kom Andreas ut som vinnare, stort grattis!
#yabsconsulting #biljardpalatsetfridhemsplan #biljard #turnering #oktober
Igår höll Sylog och DataRespons en visning av filmen Blade Runner 2049 för anställda och kunder. Roligt att så många dök upp! Tack för ett bra arrangerat event, som vanligt! 
#DataRespons #sylogsverige #yabsconsulting #bladerunner2049 #rigoletto #bio