Siti Liyana Muhammad Imran

Siti Liyana Muhammad Imran Follow

❤️ TRAVEL . PARENTING . FOOD . LIFE ⠀⠀ ⠀⠀ ⭐️Paid Review pls email ctliyanadmib@gmail.com

http://ctliyana86.blogspot.com/

2,557 Followers  579 Follow

Share Share Share

Bye Dash Box..
Bye korang..
.
Jumpa lagi...bila2 😁
.
.
.
#familyday #technicalaerospace #friendtokeep #yearlyevent
Saturday well spent 💖💖
.
.
#familyday #technicalaerospace #jabatanaeroangkasa #holiday #shortvaccay #staycation #sgtekala #dashbox #friendship #friendtokeep
Siap dahh gambar konvo halahh halahh mulut tuu nape kepit gituu 😅😍
.
Tahun ni kaklong dapat anugerah pelajar cemerlang lagi..3 tahun berturut2...Apeni anak sulung letak benchmark tinggi sangat..macam mana adik2 nak kejar? 😂😂
.
Nasib baik tahun depan dah takde exam..harap tadika pun takde exam jugak lah...sis pening kenangkan bang ngah tu...ABC pun tak khatam lagi 😅
.
Esok kita pi holiday...tenangkan jiwa and otak 😘
.
.
.
#daughter #firstlove #happypills #hartaduniaakhirat #AimyZafirah #beloved #makanaktiga #momsbelike
Rindu lunch mates kita..seminggu tak jumpa 🤪
.
.
#lunchmates #bloggersbelike #luncheon #patinlover
Hari ni adik baby dah boleh discharge...6 hari duk hospital (3 hari GH, 3 hari KPJ)...
.
Lepasni sambung antibiotik kat rumah je..Doktor cakap pneumonia biasanya lama nak recover...mungkin lagi seminggu baru betul2 sihat..
.
Takpe lah...duduk rumah lagi selesa nak rehat2...nanti dah sihat kita amek vaccs pneumococcal oke 😚
.
Order brownies dengan lava kek dari @mama.kayrul untuk bagi kat staff nurse and doktor...thank you for everything! 😘😘
.
Terima kasih semua yang sudi doakan kesembuhan adik baby...keep fighting baby! 💪🏻💪🏻
.
#pneumonia #son #friendtokeep #makanaktiga #littlefighter #myforeverhero
Tengok bunga api dari hospital 😂
.
Happy diwali to those celebrating 🤩
.
.
.
#day5 #pneumonia #proudmalaysian #deepavali2018
Hari ni kawan kita @mama.kayrul bagi makanan lagiii...nikmat tuhan mana lagi yang aku nak dustakan? 😍😍
.
Tqvm kerul!! Semoga makin murah rezeki ko sekeluarga 😘😘
.
.
.
#foodie #foodlover #friendtokeep #gbsb #gojesbloggersupermomandbaby #sweets
Duk hospital pun selera taknak kalah k...kemain minum petang tauhu begedil 😂😂
.
Thank you @mama.kayrul sudi hantar sampai hospital...berlari2 dia datang cari wad paed...mana la tak sayang niii 😘😘
.
.
Pi order korang punya kat @mama.kayrul ...confirm ketagih 😁
.
.
.
.
#gbsb #friendtokeep #mommybloggers #bloggerbelike #gojesbloggersupermomandbaby #tauhubegedil
Selama ni tengok orang lain check-in anak kat sepital, hari ni tengok anak sendiri pulak check-in sepital..phew
.
Adik baby kena jangkitan pneumonia...kahak penuhh dalam peparu...neb je tak cukup, kena letak tube oxygen bagai..fisio pun kena jugak kang...on antibiotic sekali..
.
Paling seksa nak masuk drip...urat halus sangattt...tangan kaki kiri kanan kena cucuk 😰😢 pagi ni baru dapat saluran betul untuk drip kat kaki 😌
.
Doakan adik baby cepat sembuh...mana tau ada antara doa kalian yang diangkat dan makbul..amin 😘
.
.
.
#littlefighter #myforeverhero #son #happypills #hartaduniaakhirat #makanaktiga #bongsu #prayforZafri #muhammadAisyZafri
The mind is like water.
When it’s turbulent, it’s difficult to see.
When it’s calm, everything becomes clear.
.
.
.
#morningquotes #positivevibes #throwback #travelogueyanamib #endyeartrip #companytrip
Tah kenapa rasa best pulak buat video sampai tak jadi kerja 😒😅😅
.
Sis baru belajarrrr kasi can laa
.
Oke tak? 😁
.
.
.
#imovie #iphoneuser #androidwho #moviemaker #movieeditor #videoeditor
RIP pokok lavender
211018 - 291018
.
.
NEXT!!
.
.
.
#pokokmanja #sensitif #lavendertree