YANMIE

YANMIE Follow

PARENTING, LIFESTYLE, FOOD, TRAVEL
πŸŽ₯BLOGGER / INFLUENCER / ATKINNERS
πŸ”ŽTwitter/Google+/VivaVideo πŸ‘‰ @yanmie
πŸ‹ Current Weight Loss 15kg / XXL - M

http://www.yanmieonline.com/

81,837 Followers  6,835 Follow

Share Share Share

Safely arrived. Alhamdulillah.
Puasa korang #atkinners tegar turun berapa kg tu?, raya jangan bantai makan tak ingat darat plak hehe. Selamat Hari Raye 😘
Waiting for boarding to Sandakan. Happy Eid Mubarak 😘
"Mood Raya" turn on. Cepatlah ahad 😁🀣
Ada budak tak puasa 🀣
.
.
Oh lama tak tengok sini, lupa ada IG hehee, kakak busy ni tu yang tak sempat update. Apa pun still on diet eheee fasa 4 🀣
Packing duit raya. Macam susah nak dapat sampul duit raya tahun ni, biasa beli barang di pasaraya dapat free sampul duit raya kan? Tahun ni langsung tak dapat hahaha, tanya juga kalau ada, memang takde, ramai yang cut cost ke?
.
.
Nasiblah dapat 3 packet dari beli tudung nelopa haritu dgn balance sampul aeon tahun lepas punya 🀣.
.
.
Bila anak sulung ambik gambar "sweet couple" hahaha sweet sangat ahaks!! 🀣
Semalam berbuka di luar, ya Rabbi semalam tewas hahahaha. Sedapnyaa makanan di Little Penang Cafe KLCC, hakak makan mee kari sodaapp aihhh kena dengan tekak, pastu cendol durian plak hahaha, pastu gi rmh makcik jamah sikit kwetiau πŸ˜…. Dan akhirnya pagi tadi timbang ada naik sikit. Hahaha. Pastu sahur tadi takde makan, anak buat akal. Tapi hero2 ada makan, hakak je yang xsempat. Semoga bertahan sehingga berbuka nanti πŸ˜‚
Cam lama tak aktif sini kan?, hakak busy sangat2, tak sempat jenguk sini πŸ˜…, coz mood raya cepat betul datang hahhaa
.
.
Macam mana persiapan raya korang? 😁
Duit raya 😁
Orang perempuan ni banyak benda kena jaga kan...kan...hakak cuba Perlashine pula, nak bagi glowing lagi gitu, cewahhh...hahaha. Orang perempuan obses dengan kecantikan gini ler dia nyee, tapi tak cantik2 juga hahaha, apa nak buat janji muka bersih huhuhu. please be nice to me okeh 😁
.
.
Dapat free sabun, tapi cam tak pakai je sabun ni nanti. Alamatnya cam biasa bagi ke adik beradik 🀣
Samosa kulit gelap sikit hahaha. Sambil masak sambil layan anak gini lah kejadiannya hehehe  #alhamdulillah #syukurselalu #iftar