YANMIE

YANMIE Follow

PARENTING, LIFESTYLE, FOOD, TRAVEL
๐ŸŽฅBLOGGER/INFLUENCER/ATKINNERS/YCLWFH
๐Ÿ”ŽTwitter/Google+/TikTok ๐Ÿ‘‰ @yanmie
๐Ÿ‹ #misimengecil #atkinsdietyanmie

http://www.yanmieonline.com/

78,567 Followers  6,771 Follow

Share Share Share

ุฃูุนููŠู’ุฐููƒูู…ูŽุง ุจููƒูŽู„ูู…ูŽุงุชู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุชูŽู‘ุงู…ูŽู‘ุฉูุŒ ู…ูู†ู’ ูƒูู„ูู‘ ุดูŽูŠู’ุทูŽุงู†ู ูˆูŽู‡ูŽุงู…ูŽู‘ุฉูุŒ ูˆูŽู…ูู†ู’ ูƒูู„ูู‘ ุนูŽูŠู’ู†ู ู„ุงูŽู…ูŽู‘ุฉ
Open Day Little Caliphs Bandar Puteri Klang. Irfan terlibat dalam Science Exhibition. Tapi Ya Rabbi punya pemalu. Kat rumah kemain riuh explain macam2. Sampai kat LC takmau bercakap pula HAHAHA alaaaaahaaii lah anak, janji dah try kan ๐Ÿ˜„. Kalau anak pemalu macam ni lah ๐Ÿ˜‚
Meal prep #atkinsdietyanmie #mealprep #fasa4 #dta #bilanakkurustaktau
Velocity Motor Show Plaza Arkadia
Big Foot Car
Yang kecik tu tengah buat kira2 ke? Nak belikan ibu ayah kereta baru ๐Ÿคฃ
Sesekali kenakan dorang haha, susah sangat nak ambik gambar/video abang tu ๐Ÿคฃ
Sifu kata nak buang double chin kunyah chewing gum 2 jam sehari ๐Ÿคฃ. Pastikan cari yang sugarfree. Masalahnya kunyah baru 30 minit dah nak termuntah haha #dta #kenasorokdarianak #haha
Cuti2 gi mana tu??
Bye ayah. Nanti adik besar nak race dengan ayah ๐Ÿ˜„.