YANMIE

YANMIE Follow

🇲🇾Malaysia Lifestyle Blogger
❤️ Since 2006 until now ❤️
👩‍💻Blogging 👨‍👩‍👦‍👦Parenting 💃🏻Lifestyle ✈️ Travel 🍔 Food 📹 VLogger

http://www.yanmieonline.com/

76,880 Followers  6,499 Follow

Share Share Share

Ada x ibu² dalam ni yang ada anak darjah 1-6 lemah Bahasa Inggeris? Saya nak offer buku 500 Vocabulary yang x ada jual di mana² kedai. Stock LIMITED!! Dan Hari ni juga, saya nak bagi Percuma juga buku Children's Visual Dictionary

Nak?? WhatsApp +601119910373
Hello gaissss.... 😄

#enjindahpanas #kongsirezeki #500vocabulary  #bukuhot #bukuviral #upsr #pt3 #spm #belajaringgeris #belajarbi #agentneeded #dropshipwanted
Anak nak UPSR 2 bulan lagi?? Nak saya bantu tak untuk Mudah Bahasa Inggeris? Buku 500 Vocabulary Pertama di Malaysia, LIMITED TIDAK ADA DI KEDAI-KEDAI BUKU!!, SIAPA CEPAT DIA DAPAT!! .
.
Nak?? .
.
WhatsApp +601119910373
Letak lagu doriaaannn pun sedap, makan apatah lagi hahah. Sedap adik makan pulut durian, tak mau ibu suap 😆
Bila mak2 nak begambar time tu lah anak nak nangis HAHAHAHAHAHAHA 🤣
Teruk betul tahap tersasul Sis hahahahahaahhahaa. Adoii simpan sini lah kenangan gelak dan tersasul teruk 🤣🤣🤣
Alkisah kena game dengan Spiderman 🤣. Duk bagi mainan buih sabun kat anak, rupanya kena bayar. Ingatkan free 🤦‍♀️🤣
Ok last Pic ootd untuk #ChentaQasehootdLebaran #ChentaQasehLebaran2019 hahahah semoga ada rezeki. Untung2 boleh menang fulusss dgn tudung hahaaha. Sebab sis love terukkk dengan tudung Syria @chentaqaseh1  ni. .
.
.

Sis ada 11 jenis tudung Syria latest dorang, dan ada 2 yang belum dipakai lagi 🤣, tu pun belum yang jenis lain lagi 🤣. Uolls nak beli tudung awet muda boleh pi beli kat dorang 👍
.
.

Yang 4 mata macam sis ni sesuai sangattt pakai coz tudung elok ja xkembang, tak keluar rambut hihi. Terasa awet muda puleekkkk pakai tudung dorang 🤣
Pi beraya rumah orang bukan minta duit raya, tapi minta kuali untuk main beyblade hahaha. Pastu berebut kuali plak 🤣🤣🤣🤣🤣 #ragamanak #bertabahlahtuanrumah #lepasnirumahmanapula #hahahaha #simpanuntukkenangan
Harta Dunia Akhirat #simpansini #picoftheday #photooftheday #momblogger #lifestyleblogger
Alkisahnya meraung2 tak nak ibu kurus, nak ibu gemuk. Bertabahlah 😭🤣
Amboii bangggg senyuman tu boleh buat ramai gadis cair 🤣🤣🤣 #ragamabangadik