YANMIE

YANMIE Follow

PARENTING, LIFESTYLE, FOOD, TRAVEL
πŸŽ₯V/BLOGGER / INFLUENCER / ATKINNERS
πŸ”ŽTwitter/Google+/VivaVideo πŸ‘‰ @yanmie
πŸ‹ Current Weight Loss 15kg / XXL - M

http://www.yanmieonline.com/

80,809 Followers  6,738 Follow

Share Share Share

Fondation + Compac Powder + lips cream Red Aminah @sugarbellecosmetic best gila pakai, terus jatuh hati!!!, rasa ringan je kat muka, yang best makeup tak cair dan tahan lama hahaha, tak pernah jadi gini, seronok pula bila kulit muka dah tak berminyak ni, mungkin sebab buat blackdoll theraphy juga di @naarabellefacespa.shahalam masalah kulit muka semakin baik, alhamdulillah. 
#kasikcanlah #selfie #nofilter #nofilterneeded #makanakempat #nakkutuklahtu πŸ™„πŸ˜
Yang paling kecik comeloteh tu Mak Mertua kami. Kami biras2 semua dalam pic ni. Alhamdulillah dapat adik beradik (baca:biras) yang baik2 belaka. Sayang semuanya. Love till jannah insyaALLAH. Sayang semuanya, ni tak complete, sorang lagi takde. .
.
Yang baju hijau tu gedik muncung2 mulut πŸ™„πŸ€£
.

Love, love....
.
#sayangsemua #biras
Lari kejap dari anak2 muehehe bila mak2 teringin nak bergambar juga 😝#kesian #nakkutuksilakan ahaaha
Janganlah kamu meremehkan kebaikan apa pun, walaupun sekadar bertemu saudaramu dengan wajah ceria. .
.
Baju senget terbang2 hahaha, angin kuat 😝
.
.
#kendurikahwin #bellaammaralovers #janganmengata
Selamat pagi β™₯️
Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan ketenangan dan keamanan. Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun. Bila-bila masa ia akan pecah.
#kendurikahwin #bellaammaralovers #baimonds #baimondsjubah #hidupbiarpositif #janganmengata #dosa @bellaammara
Ulang menu ni, ahahha tak leh move on lagi dengan paper rolls thai ni. #atkinsdietyanmie #homemade
Selamat pagi
Sedapnya kalau ada sos huhuuu #atkinsdietyanmie f3
Maceehh tolong hakak pilih πŸ˜†πŸ‘
Salam maghrib