YANMIE

YANMIE Follow

PARENTING, LIFESTYLE, FOOD, TRAVEL
πŸŽ₯V/BLOGGER / INFLUENCER / ATKINNERS
πŸ”ŽTwitter/Google+/VivaVideo πŸ‘‰ @yanmie
πŸ‹ Current Weight Loss 15kg / XXL - M

http://www.yanmieonline.com/

80,511 Followers  6,487 Follow

Share Share Share

Mak ❀️ Anak
Nak tak hakak tolong promot ig biz korang di instastory hakak? Meh DM hakak, free aje. Semoga bantuan kecil ini dapat membantu korang, insyaALLAH Aamiin. .
.
DM aje okeh. Jangan malu jangan segan. Syarat tak mahu gambar/video seksi. .
.
Hakak ikhlas nak bantu ❀️
.
.
#review #freereview #berkongsiituindah #alhamdulillah #syukurselalu
Seluar murah RM5 je kot. Sebab 3 RM15 heehe. Seluar murah pun hakak pakai. Maaceehh @qayyumzbundlelicious yan beli ye. Selesa sangat kain sejuk dan tak jarang pun, siap pakai shopping lagi, sekarang ni semua barang pun mahal, jadi kena bijak berbelanja 🀣.
.
.
Nak seluar memurah ke baju ke pi visit ig dia, cenggini ha πŸ‘
Bila hati sudah hitam. Seronok mengumpat?. Lama dah hakak simpan segala conversation. Kesian awak semua, nampaknya kisah hidup hakak lebih menarik banding hidup awak semua πŸ˜€. Sampai gambar hakak zaman bila pun korang gigih scroll ye 🀣
.
Tetiba rasa nak up πŸ˜…, berkawan ni hati2 sikit, jangan terlampau baik. .
.

HAKAK SUMPAH KORANG JADI ORANG YANG BAIK2 selepas ini, bertaubat, semoga ALLAH Ampunkan dosa2 awak semua. Semoga Syurga tempat awak semua. .
.
Sudah2 lah tu...kita ni dah tua2 belaka, malu kat anak2 nanti. Oklah ni cerita lama. Lama dah tahu, frust? Memang frust sebab kita ikhlas berkawan. Rupanya...tak apalaahh...hakak bahagia juga dah keluar dari zon tu πŸ˜€
.
.
Dan hakak doa juga semoga awak semua berjaya sukses dunia akhirat, Aaminn. Hakak xsimpan dah dalam hati. Biarlah yang dah berlalu tu. Tapi nak kata hakak jadi baik berkawan macam dulu taklah kot, maaf hakak serik 😝
Lama xmain masak2 sini. Sedapnyaa kalau makan dengan nasi hahaha, hakak mampu masak dan tengok aje, hakak start balik fasa 1 #atkinsdietyanmie nak cover balik berat yang naik masa β€œholiday” 🀣
Mak β™₯️ Anak
Bila atok dan nenek ambik gambar cucu2 hihi
.
.
Homestay Port Dickson contact @kakinakl πŸ‘
Bbq di Pantai Bagan Pinang Port Dickson dengan Family β™₯️ #ditty #dittyit #dittyitmalaysia #dittymalaysia #malaysia #dittyyanmie #dittyityanmie #bbq #portdickson
Bbq
Hahahaa riuhnyaaa, tengok ni @kakinakl πŸ˜‚
Kalau sini (semenanjung) panggil apa ye makanan ni?, kalau kami di Sabah (bahasa bajau) panggil β€œKagati” πŸ˜€. Sedap di makan begitu saje πŸ˜‹
Hari ni cuaca cerah panas terik jadi kita kasik mandi wangi2 lah dulu boyfriend no 2 kita ni, sementara duk suka layan ditty ni hahha πŸ˜€
.
.
Off sound, takut ada yg terasa hati πŸ˜…
.

#ditty #dittyit #dittymalaysia #dittyitmalaysia #dittyyanmie #dittyityanmie #malaysia