ZAZA

ZAZA Follow

🇲🇾 Malaysia
👩🏻‍💻 Lifestyle Blogger
🌞Oh Allah..i want my dream come true
💌 For review zazaiman17@yahoo.com

18,381 Followers  7,476 Follow

Share Share Share

Senyum sikit..
Budak kecik ni lincah betul.. Comot2 bulu berguling kat tanah tadi.. #adikwafa . .

#catsofinstagram #cats_of_instagram #kattunge #bestanimal #excellent_cats #bestcats_oftheworld #igcutest_animals #cat_features #cutepetclub  #bestmeow  #meow #AnimalAddicts #kittycat #cat #cats #kitten #kittens #instacats @cats_of_instagram
Seeing the beautiful flowers around the house gives my life a fresh vibe just like feeling I get after wearing Rexona Whitening Fresh Sakura and Lily. And it comes handy! You can carry wherever you want when you travel. The fragrance really makes me fall in love with it. I don't worry about sweating anymore. It has natural ingredients such as Vitamin E and Licorice Extract that provide freshness throughout the day. Now Rexona Whitening Fresh is my companion everywhere! 
#RexonaMalaysia #RexonaMY #RexonaSakura #RexonaLily #RexonaNaturalWhitening #sp
Good morning.. Wafa hari ini..lepas kan sekejap bagi dia main2 sekitar rumah.. Wafa memang kena kurung 24j sentiasa sbb baru nak sihat dari kes batu karang dan dalam masa sama sebab ada meow bapok lain yang asyik gaduh dgn dia.. Luka kecil kat kaki tu kesan bergaduh.. . . .

#catsofinstagram #cats_of_instagram #kattunge #bestanimal #excellent_cats #bestcats_oftheworld #igcutest_animals #cat_features #cutepetclub  #bestmeow  #meow #AnimalAddicts #kittycat #cat #cats #kitten #kittens #instacats @cats_of_instagram
Happy kan kalau dapat sejambak bunga dari tersayang..dulu zaza selalu berangan nak bunga tapi tak pernah dapat..macam mana nak dapat kalau orang tersayang pun tak ada...oh ya, untuk rakan2 zaza yang nak cari bunga boleh je guna perkhidmatan @flowerchimp ni.. Di Flower Chimp mereka membuat penghantaran bunga lebih dari 80 daerah di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. .

Harga jualan pun murah.. Macam2 jenis bunga ada tau.. Jangan lupa untuk follow @flowerchimp okay.

Info penuh : https://www.zazaiman.com/2018/08/khidmat-penghantaran-bunga-dari-flower.html?m=1

Laman Sesawang: https://www.flowerchimp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/FlowerChimpMY/
Instagram: @flowerchimp

#SayItWithFlowers #FlowerChimp #flowerchimpmy
Tisu basah ni antara benda yang memang wajib ada kalau zaza nak kemana2.. Kali ni zaza  excited sgt nak share pasal tisu basah @imaan.suci.world.hq

Zaza suka sangat dengan bau tisu basah imaan ni.. Lain sikit dari tisu2 basah yang zaza pakai sebelum ni.. Tisu basah Imaan ni ada banyak warna.. Tapi macam zaza ni, zaza pakai Imaan Family Wipes ( packaging kuning ) dan Makeup Remover ( pink / biru )

Sedap gila pakai tau..pastu bila buang makeup guna tisu ni.. Muka pun segar je rasa.. Facial wipes Imaan ni selain menyegarkan wajah, ia juga membersihkan kotoran kat muka. Sesuai sangat digunakan oleh sesiapa je laki atau perempuan.. Wajib ada dalam bag korang tau..nak dapatkan Tisu Basah Imaan Wipes ni boleh terus order di instagram @imaan.suci.world.hq

#imaansuciworld
#tisubasahimaansuci
#imaansuci
#dailyskincare #bbloggers  #skincare #skincarediary #skincareroutine  #malaybloggers #skincareproduct  #skincarecommunity
MAD Pinkfong Giveaway! 1. You must have a MilkADeal Account 2. Follow our Instagram Page 3. Post a creative family photo on Instagram and tag @milkadeal #babysharkfamilyfun #milkadealcashback Full details ==> https://goo.gl/1sxJUn Enter NOW! Baby Shark Du Du Du Du dudu~

sushivd.com/g2FEqi

#MilkADeal #pinkfong #babyshark #giveaway #babysharkfamilyfun #GoShareLah #ad
BATU KARANG | KENCING BERDARAH
( Refer gambar wafa sebelum ni ) . .

Wafa dah balik.. Alhamdulillah..tadi masa kat vet.. Wafa dgr suara tuan dia dtg.. Terus dia mengeow macam ni.. Sampai masuk kereta mulut bising.. Sampai la ke rumah baru dia diam lepas jumpa ibu dan adik2 dia.. Lega sgt.. Keadaan wafa pun dah semakin pulih.. Byk ubat2an wafa perlu makan buat masa ni.. Mknn pun dah tukar royal canin.. Doakan wafa cepat pulih ya 😘 . . .  #catsofinstagram #cats_of_instagram #kattunge #bestanimal #excellent_cats #bestcats_oftheworld #igcutest_animals #cat_features #cutepetclub  #bestmeow  #meow #AnimalAddicts #kittycat #cat #cats #kitten #kittens #instacats
Ayam goreng salut tepung 😋 Ibu dan adik wafa.. . . .

#catsofinstagram #cats_of_instagram #kattunge #bestanimal #excellent_cats #bestcats_oftheworld #igcutest_animals #cat_features #cutepetclub  #bestmeow  #meow #AnimalAddicts #kittycat #cat #cats #kitten #kittens #instacats
First time wafa kena kencing berdarah.. Sbb batu karang. Syukur sgt dapat hantar pergi vet.. Walaupun kewangan agak sengkek sikit tapi tak apa lah.. Ada byk lagi rezeki Allah akan bg di masa akan dtg.. Yang penting nyawa wafa dulu.. Wafa ni dah jadi family zaza dah.. Bela sejak baby.. Insyaallah, Lepas ni pemakanan wafa kena jaga betul2.. Happy sangat keadaan dia makin positif.. Dan hari ni doc call yang wafa boleh balik dah.. . . .

#catsofinstagram #cats_of_instagram #bestanimal #excellent_cats #bestcats_oftheworld #igcutest_animals #cat_features #cutepetclub  #bestmeow  #meow #AnimalAddicts #kittycat #cat #cats #kitten #kittens #instacats
Siapa kat sini hantu laksa.. zaza kan kalau makan laksa memang ulang kali makan.. Memang suka sangat..kalau boleh hari2 nak makan laksa je.. Tak ada nasi pun  tak apa.. Satu lagi laksa lemak.. Bermangkuk2 boleh hadap kalau ada.. Ingat lagi kat area rumah zaza ni selalu ada pakcik jual roti  lalu.. So tiap kali tu lah mesti beli dua bungkus laksa.. Makan sorang2..
Adik wafa.. Seronok main dengan meow2 ni.. Tapi paling geram kalau jenis tak nak dengar cakap.. 🙄

#catsofinstagram #cats_of_instagram #kattunge #bestanimal #excellent_cats #bestcats_oftheworld #igcutest_animals #cat_features #cutepetclub  #bestmeow  #meow #AnimalAddicts #kittycat #cat #cats #kitten #kittens #instacat @cats_of_instegram