ZAZA

ZAZA Follow

🌞Oh Allah..i want my dream come true
🇲🇾 Kacukan Malaysia
👩🏻‍💻 Lifestyle Blogger
💌Review Blogger Please Email Me At zazaiman17@yahoo.com

http://www.zazaiman.com/

18,402 Followers  7,453 Follow

Share Share Share

Yatie ni pakai tuala pun cantik.. Jeles betul tengok skin dia

Regrann from @yatie_sendayutinggi -  Jom bersihkan muka sat. Kalau travel Kak Yatie bawa skincare penting je utk pastikan skin sentiasa sekata, bebas jeragat, parut & atasi sunburn
.
1. Cleansing Gel ( masih pendaftaran lg ).. Khas utk remove makeup & sangattttt mild on skin. Tak rasa skin “ketat” dan bagus utk buang dead cell tanpa rasa pedih
.
2. Collagen Facial Scrub mix dgn sedikit oil. Kak Yatie guna Argan Oil dlm satu sudu besar. Skrub jgn lelama sgt kalau skin tgh pedih atau kering ya. Then cuci balik muka dgn cleanser ya
.
3. Collagen Facial Spray ni akan lembap dan anjalkan skin selain bg efek soothing jg. Plus kita akan rasa skin jd tegang terus tau
.
4. Soothing Gel ni akan redakan apa shj sensitif pd skin, kurangkan kekeringan ekstrem kat skin selain bg healing process lg cepat. Jd scar tu cepat la sembuh 👍🏻 5. HA Serum wajib pakai utk bg skin smooth, cerah sekata, firm. Uols akan perasan kulit tu nampak perubahan paling awal 2-3 minggu. Concentated tau ni. Antara bhn yg Korean suka guna dlm rejim skincare diorg
.
6. Last sekali sapu Moisturiser ni bebanyak. Akan rasa skin dipeluk lembut gituewww.. next morning kita akan notice skin teramat soft dan pakai foundation mcm melt je. Jadi silky.. haaa.. nak exolain payah. Kena cuba sendiri baru tau 😅
.
Blh beli produk ni di @sendayu.tinggi_hq | www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133. Outlet buka je ☺️
.
#skincareduringtravel #sendayutinggi #carakakyatiejagakulit #mukafreshbanguntido😝 - #regrann
Good morning.. Zaza nak share bagaimana nak jadikan rambut lebih sihat dan badan pun segar sentiasa.. Salah satu menggunakan produk homemade dari Suzy Honey Herbs yang dihasilkan dari 100% bahan semulajadi.

Suzy Honey Herbs mengeluarkan produk seperti syampoo rambut dan sabun badan yang berasaskan herba alam.

Ia merupakan produk Halal dan tanpa sebarang bahan kimia.

Ada pelbagai jenis syampoo dan sabun antaranya organic syampoo, sabun daun gelenggang, sabun neem ( daun semambu), sabun sireh, sabun kunyit, sabun kopi scrub, sabun mewangi dll.

Macam zaza pakai ni Syampu Rambut Bunga Rose dan Perapi Rambut Bunga Rose dengan Sabun Aura.. Maklumat lanjut boleh baca di blog zaza ok ( nanti zaza letak link sebab blog zaza ada malware sekarang ni)

Atau you all boleh terus follow @suzyhoneyherbs okay 😘

#suzyhoneyherbs
#sabunorganic
#jamutradisional
Nothing to do.. 😶
Hai you..yang ada mencari2 Ephyralips boleh beli dengan zaza okey.. Ada 10 warna yang memang cantik sangat2.. Keistimewaan Ephyra Lips 👄cream to matte texture
👄longlasting up to 6 hours
👄Mempunyai kandungan Vitamin E & Jojoba Oil untuk melembapkan bibir
👄texture ringan & tak mengeringkan bibir
👄Mudah dicuci utk berwudhuk
.
.
RM30 tak masuk postage

Koleksi warna dekat instagram @zaza_ephyra

Berminat whatsapp zaza 0146620449 . .

http://www.wasap.my/60146620449

#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte #lipmattecream
#ephyrapahang
Kening simple macam ni zaza minat.. Skg ni msih byk lg salah step.. Now blh ikut cara yatie ni untuk kening lebat 😚

@Regranned from @yatie_sendayutinggi - “Bangunkan” kening uols dgn teknik simple ni. Tag kawan uols yg memerlukan kening bushy & natural 😉
.
Nak detail lagi step by step blh tgk kat Youtube Kak Yatie ya. Dlm ni sy pakai Dual Brow Kit @sendayu.tinggi_hq kod 02
.
Tudung SS03 Baby Green @the_hijab.co .
#sendayutinggi #youtuber #eyebrowtutorial #bushyeyebrows - #regrann
Suka la tengok yatie ni 😘 cara dia.. Gaya dia.. Buat orang tertarik nak tengok.. @Regranned from @yatie_sendayutinggi -  Lip tint ni blh jadi cheek stain juga tau. Ni Kak Yatie tunjuk caranya. Natural je kalau blushing 😝 #ferasannnn
.
Doll Lip Cushion RM37.65 ( ahli RM33.85 ) @sendayu.tinggi_hq 
Beli di www.sendayutinggi.com | whtspp 0193042133
.
Tudung Kak Yatie pakai ni kod CD14 Creamy dari @the_hijab.co .
#sendayutinggi #swatchesreview #dolllipscushion - #regrann
Stress juga kan bila tengok muka ada garis-garis halus.. Kadangkala macam kusam.. 🙄🙄 hemm apa nak pakai ye 🤔 . . 🤩 Nahhhh... MULTIVITAMIN SERUM INFUSED WITH 24K GOLD DARI ZAFFY. CO @zaffy.co

Serum ni sesuai untuk korang yang ada masalah kulit muka seperti wajah kusam, parut, garis halus sekaligus membantu melembabkan kulit muka.
. .

Cara pakai dia senang je.. You all sapu kan je beberapa titis kat tapak tangan dan gosok pada seluruh muka. Macam zaza terus je tepek-tepek kat muka.. You all boleh pakai sebagai base makeup.. Atau sebelum tidur. . .

Serum ni pun telah lulus KKM dengan Notification Number : NOT180104751K

Info lanjut atau sesiapa yang mencari serum muka dengan kandungan bahan yang selamat digunakan boleh lah follow @zaffy.co

#multivitaminserumwith24gold #zaffyco #serum  #beautyproduct #beautyblogger #lifestyleblogger
Zaza memang amalkan pemakaian serum wajah sejak dari remaja lagi.. Kalau tak pakai serum rasa tak best.. So, zaza nak share pulak serum pilihan kali ni yang you all boleh cuba kalau you all ada masalah kulit berparut, kulit kusam atau garis-garis halus iaitu MULTIVITAMIN SERUM INFUSED WITH 24K GOLD DARI ZAFFY. CO @zaffy.co

Serum ni juga membantu melembabkan kulit dan boleh dijadikan base makeup. 
Serum ini telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia, Notification Number : NOT180104751K
. 
Yang berminat boleh dapatkan serum ni atau nak tahu detail lanjut di instagram @zaffy.co okey

#multivitaminserumwith24gold #zaffyco #serum  #beautyproduct  #lifestyleblogger
Sekali sekala layan coconut shake.. 😋

#coconutshake #coco #delicious  #foodie #bloggermy #lifestyleblogger #malayblogger
Bila lama dah tak lepak2 cari makan.. Tqqq miera.. Tqqq akim.. Tqq rayyan 😍😍 Nor Amirah

Lokasi @hogohdecoco

#coconutshake #love #food #delicious #foodie #foodblogger #bloggermy #lifestyleblogger
#life

@nor_amirah89
Selamat petang.. Hari ni keluar jalan2 zaza calit lips #ephyra warna Summer Blaze - 755 ) . .

Warna yang buat korang pasti jatuh cinta tau 😍 suka sangat zaza dengan warna macam coklat2 ni.. Siap letak dalam handbag lagi.. 😘

Hanya RM30.00 je you all.. Murah kan

Dah beli pasti nak beli lagi.. Nak order dekat  @ephyracosmetics

#ephyralips #ephyra #ephyra2u #ephyramurah #ephyracosmetics #lips #beautyproduct #beautyblogger #lifestyleblogger #love #lipstick
Sebelum tidur you all sapu tak serum kat muka? . .

Serum ni memang sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit muka seperti parut, kulit kusam dan garis2 halus. Dalam masa sama ia membantu melembabkan kulit.

Salah satu serum  pilihan kali ni adalah MULTIVITAMIN SERUM INFUSED WITH 24K GOLD DARI ZAFFY. CO @zaffy.co

Serum ni juga telah pun mendapat kelulusan KKM dengan Notification Number : NOT180104751K 
Yang berminat boleh dapatkan serum ni atau nak tahu detail lanjut di instagram @zaffy.co okey

#multivitaminserumwith24gold #zaffyco #serum  #beautyproduct  #lifestyleblogger