ZEMBLA

ZEMBLA Follow

Onthullende onderzoeksjournalistiek van BNNVARA: op tv én online. Kijk de uitzending over afvalverwerker Vink terug:

https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/nieuwbouwwijk-als-stortplaats

564 Followers  205 Follow

Share Share Share

Ook woningstress? Deel je verhaal via #woningstress of door te mailen naar zembla-online@bnnvara.nl.
Een stormachtig begin en een turbulent einde. Dat is kort samengevat de bemoeienis van opiniepeiler Maurice de Hond met het onderwijs. Medewerkers van het eerste uur doen voor het eerst hun verhaal. ZEMBLA onderzoekt de onderwijsmethode van De Hond. .
.
.
.
.
#Zembla #IPadschool #onderwijs #MauricedeHond #onderwijsvrijheid
"Maurice de Hond maakt van het huidige schoolsysteem een karikatuur." Casper Hulshof van Universiteit Utrecht vertelt over de aanpak van ondernemer. Woensdag op #NPO2.
.
.
.
.
.
#Zembla #IPadschool #onderwijs #MauricedeHond #onderwijsvrijheid
Deze apotheker trof op medicijnen van firma Ranbaxy lijmresten aan en in een andere verpakking zat een vlieg. Wat deed de fabrikant met zijn klachten? (Zie link in bio voor de hele uitzending)
.
.
.
.
.
#Zembla #medicijnen #Ranbaxy #apotheek #inspectie #geneesmiddelen
Zo gaan de criminelen met gestolen en vervalste medicijnen te werk. Lees ook onze tips hoe je vervalste medicijnen in de apotheek en online herkent.
.
.
.
.
.
#ZEMBLA
#medicijnen
#vervalsing
#apotheek
ZEMBLA-journalist Ton van der Ham is vrijdag aangehouden in het UMC Utrecht. Meer beelden en een uitleg van wat er is gebeurd, zie je in ons statement (link in bio)
.
.
.
.
.
#Zembla #journalist #journalistiek #UMCUtrecht #UMCU #UMC #ziekenhuis
'Iedere dag is er een patiënt die aangeeft dat het medicijn niet werkt,' vertelt apotheker Bastien Renirie. Hoe zit het met de kwaliteit van onze medicijnen? Woensdag om 21:15 op NPO 2. .
.
.
.
.
.
#ZEMBLA
#medicijnen
#vervalsing
Onze verslaggever Jos van Dongen reisde af naar India. Op zoek naar de herkomst van onze goedkope medicijnen. Vanavond in ZEMBLA om 21.15 op NPO2.
.
.
.
.
.
#Zembla
#medicijnen
#India
Mensen met een beperking moeten volgens de Participatiewet in normale bedrijven aan het werk. Maar kan dat wel? Kijk 'De afbraak van de sociale werkplaats' terug op onze website (link in bio)
.
.
.
.
.
.
#Zembla
#participatiewet
#WSW
"Ons wordt het laatst verteld wat er gaat gebeuren." De afschaffing van de sociale werkplaats betekent voor veel mensen met een beperking een groot verlies en een onzeker gevoel. "Wat gaat er met ons gebeuren?" Kijk de eerste beelden van 'De afbraak van de sociale werkplaats'. Morgen om 21.15 uur op NPO2. Lees meer op onze website (link in bio)
.
.
.
.
.
#Zembla
#NPO2
#WSW
We onthulden een groot adoptiebedrog. Wat wist en weet onze overheid van de georganiseerde wereldwijde kinderroof? Dat zie je morgen in Adoptiebedrog deel III, om 21.15 uur op NPO2. Meer lees je op onze website (link in bio). #NPO2
#Zembla
#Adoptie
"Van A tot Z, alles is gelogen." De geadopteerde Yanien vertelt in ZEMBLA over haar identiteitsproblemen. Haar adoptieverhaal blijkt een grote leugen. Morgen zie je haar hele verhaal in Adoptiebedrog III, om 21.15 uur op NPO2. Lees meer op onze website (link in bio)

#NPO2
#Zembla
#Adoptie