Zharif Azis

Zharif Azis Follow

Rare species
πŸ“§ Review/collaboration : zharifazis93@yahoo.com
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ’» Travel, lifestyle & food blogger atπŸ‘‡πŸ»

http://www.jejakakaula.com/2018/08/bioxcellent-goutxcid-membantu-merawat.html

2,357 Followers  240 Follow

Share Share Share

Tadi cuba air Hazelnut kat @eden_cowboy . Serious sedap gila !! Kat sini terkenal dengan Air Mangga Cheese Leleh dia. Macam mana rasa kombinasi antara keju dan air ya ? Sedap ke ? Yang tu korang kena nilai sendiri. .
.
So sape-sape yang lalu Kuala Pilah N9 tu, jangan lupa singgah sini. Kedai nie betul-betul tepi jalan. Oleh kerana tadi jammed, singgah sekejap beli air dengan pisang goreng cheese kat sini. Cheese dia meriah betul !! Tak kedekut. Harga pula sangat berpatutan. Yang penting, air hazelnut dia sangat sedap !! Rasa macam nak pergi N9 lagi 😍😍 #EdenCowboy
Betul lah orang kata, jodoh tu kita tak boleh nak jangka. Sepupu sendiri dapat orang satu kampung ayah. Jadi semalam keluarga besar belah ibu hantar rombongan merisik dan menginap di rumah Wek dan Tokki ku. Inipon ramai yang dah balik. Tahniah buat sepupuku. Looking forward to your wedding day.
Sarung jacket, tukar seluar, tukar kasut. Tukar dalam kereta je πŸ˜‚ Maka tak ada lah nampak sangat macam baru lepas β€œbersukan”, ye dakk ?? .
.
Jacket dan kasut : @zaloramy 
Baju : @fitgearactive 
Seluar : tak ingat
.
Okay dah jom balik. Penat sungguh hari nie. Lepas nie abg akan terus shoot balik kampung ke Pahang. Family abg semua dah kat sana. Abg tertinggal. So doakan abg ya. First time nak drive sendiri ke Pahang nie. Selalu ayah yang drive. Tak pernah bagi abg drive ke sana. Seriau pulak rasa.
.
Ouh ya, nanti abg cerita lebih details mengenai Apps Cannis nie dalam blog ya. Apps yang menarik tau, boleh buat duit. Kaching ! πŸ’°
.
#Cannis #CannisApps #Jejakakaula #LifestyleBlogger
Alhamdulillah. Dapat tempat keempat. Memang sudah dijangka pon sebabnya perempuan badan kecik-kecik. Apa-apa pon memang enjoy dan happy sangat. Dapat masuk final pon dah bersyukur. Team member semua sangat supportive dan sporting walaupun kami semua tak kenal antara satu sama lain.
.
45 lelaki dalam satu kereta Proton Exora. Sebelum nie kami buat 35 lelaki dalam kereta Proton Ertiga. .
.
Dapat satu lagi smartphone dan hadiah lain akan menyusul kemudian. Alhamdulillah !
.
#GKL #GengKakiLari #AceTheSpace #Proton
Here i am now. Final round for the Proton Ace The Space Challenge. Wish us luck !
.
Alhamdulillah, tadi timbang berat. Berat ada peningkatan. Naik 600 gram. Sekarang berat 51.9kg πŸ˜…
.
#LifestyleBlogger #Proton #AceTheSpaceChallenge #GKL #GengKakiLari
Nampak tak, keterujaan si Minah atau nama Korea nya Shin Min Ah, bila aku bawak satu kotak cat food daripada SmartHeart. Tak senang duduk dibuatnya.
.
Alang-alang tu boleh lah nak join sekali pertandingan yang dianjurkan oleh SmartHeart nie. Boleh rujuk gambar terakhir untuk butirannya. Jom ramai-ramai join !
.
#Akucing #AkucingAkuwin #SmartHeartMY
Salam Jumaat dan selamat bercuti sekolah selama seminggu !! Selamat hari raya aidiladha in advance πŸ€—
.
Jom ke masjid.
.
Eh dah habis solat Jumaat πŸ˜…
Kadang detik-detik kecemasan nie kita tak boleh duga. Kalau berlaku semasa ramai orang, gagah lagi. Kalau masa tu sorang-sorang ? Tak ke panik. Tapi tak perlu risau, MMSOS apps kan ada. Kalau panik, tekan je, bantuan akan tiba seawal 3 minit.
.
Boleh dapatkan apps ini di Google Store dan Apple Store sekarang.
.
πŸ“² : @mmsos20181 .
πŸ“ž : 03-6242 4895
#MMSOSSocialMedia #LifestyleBlogger
People keep thinking i care...... weird...
BioXcellent GoutXcid dipercayai membantu merawat penyakit gout dan sekaligus dapat mengelakkan sakit gout. Butiran lanjut mengenai BioXcellent nie, boleh baca dalam blog. Klik link dekat bio.
.
Blog : www.jejakakaula.com
.
#BioXcellentGoutXcid #BioXcellent
Panik je tekan. Panik je tekan. Jangan tekan lepastu panik 🀣 .
.
Satu apps yg sangat berguna untuk korang semua gunakan dalam situasi kecemasan. Untuk pengguna android, anda dah boleh mula muat turun di Google Store sekarang. Manakala untuk pengguna ios, sabar dulu naa. Akan datang baru anda boleh download apps MMSOS nie.
.
Nantikan butiran lanjut mengenai apps ini yer.
.
#MMSOS
#MMSOSSocialMedia
I am currently at IJM Land Half Marathon 2018. 9000 participants participate in this marathon. Looking forward to find out all the winners πŸ˜‰πŸƒπŸ»β€β™‚οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ.
.
#IJMLand #Marathon2018 #IJMLandRun #IJMLandHalfMarathon2018 #RunTogetherBondStronger #Jejakakaula #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger