Zharif Azis

Zharif Azis Follow

Rare species
πŸ“§ Review/collaboration : zharifazis93@yahoo.com
πŸ‘¨πŸ»β€πŸ’» Travel, lifestyle & food blogger atπŸ‘‡πŸ»

http://www.jejakakaula.com/2018/12/restoran-royal-darbar-menghidangkan.html

2,520 Followers  258 Follow

Share Share Share

Jom kita terjah pantai pulak β˜€οΈπŸŒŠ
.
#TravelWithBuddies
#SGIVC 
#SGIVACATIONCLUB
#SWISSCOURTHOLIDAYAPARTMENTS #DAMAILAUT
Tampil yakin untuk berjemur dengan adanya sunscreen daripada Sincerity Australian Cosmeceuticals β˜€οΈ
.
#Sincerity #SincerityAustralianCosmeceuticals
Remember to enjoy the little moments and meaning of this beautiful season - Rose Hill .
.
#TravelWithBuddies
#SGIVC 
#SGIVacationClub
#SwissCourtHolidayApartments #DamaiLaut
#Jejakakaula
Akhirnya sampai juga ke destinasi selepas 4 jam perjalanan.
.
#TravelWithBuddies #SGIVC #SGIVACATIONCLUB #SWISSCOURTHOLIDAYAPARTMENTS #DAMAILAUT #OOTD
Tahun baru dah nak dekat, nak kena siap-siap tulis wishlist bersempena tahun baru nanti. Boleh lah tengok-tengok dekat apps @11streetmy sebab dorang tengah adakan promo besar-besaran sempena 12.12. Mana lah tahu boleh dapatkan barang-barang wishlist korang dengan harga promo.
.
Jom ! πŸ€—πŸ›’ http://bit.ly/2D4Hfr4
.
#11StreetMY1212 #DoubleMadness12 #Aukey #CenturyBattery
Selangor cuti yer hari nie. Selamat bercuti ! K itu je nak bagi tahu.
Tolong pulangkan hati kanda yang adinda curi. Kanda tak sanggup menanggung rindu pabila berjauhan dari adinda. .
.
Enough instagram for today πŸƒπŸ»β€β™‚οΈπŸ’¨
Alhamdulillah, selesai presentation terakhir untuk semester ini. Kelas untuk Educational Policy & Planning. Walaupun my attire for today sangat lah tak bersesuaian. Sebenarnya terlupa hari nie ada presentation πŸ˜… Tengok groupmates lain berbaju kurung, baru teringat. Nasib baik lecturer pon hari nie tak pakai formal. Kurang sikit rasa sebersalah. Hihi
.
Job well done guys, now kita siapkan report presentation pulak naa πŸ’»
JANTAN GILA.
.
I never consider myself sebagai seorang yang hebat dalam menawan hati si gadis. I am being serious. Aku sangatlah kurang berkeyakinan diri dalam bab ini. Tapi tadi nie, bila ada satu jantan keparat video call aku guna nombor kawan aku tu, punyalah excited aku masa tu nak angkat call, siap sikat rambut belah tepi lagi. Sekali angkat, kena maki hamun pulak dengan pakwe dia sebab kacau/nak rampas awek dia. Ia telah buat aku berfikir sejenak dan bermonolog β€œhebat jugak aku nie” sambil tepuk-tepuk bahu sendiri.
.
β€œAre you mad bruh ?πŸ˜Žβ€
.
#MicDrop
Selamat berhujung minggu guys πŸ€—
I did nothing but sleep 😴
#MAHA2018 #YeTahuDahHabis