Danijela

Danijela Follow

👑 Fashion,makeup and lifestyle blogger 💻
12.3.1991.🎂Bosnia🌃
#zujalica
E-mail Cooperation ⬇
dannyblogg91@gmail.com ///
My blog page ⤵⤵⤵⤵

https://zujalicaba.blogspot.ba/

765 Followers  758 Follow

Share Share Share

15. Maj se obilježava kao svjetski dan porodice. * Koliko vremena izdvojite za one najbliže i svu svoju pažnju usmjerite ka njima? * Koliko često, prije nego izgovorite "Nemam vremena", se sjetite da jednog dana vrijeme vam neće ni trebati?
.
.
.
_______________________
#porodica #svjetskidan #15maj #familytime #osmjeh #sreca #radost #bogatstvonajvece #zujalica
"Ako hodaš polako ne znači da nećeš stići do cilja."
.
.
.
__________
#puz #spas #kucica #zujalica
Može se i iz hlada 😁😁😁
.
.
___________
#zujalica #proljece #poglednanebo #divandan #nebo #kruska #bloger #blogspot
#beautifulday #spring #zujalica
Drage moje zujalice, svim pripadnicima Pravoslavne vjeroispovijesti srećan Vaskrs uz tradicionalni pozdrav: Hristos Vaskrse 🐣🐣🐣
.
.
_______
#zujalicaba #vaskrs #srecanvaskrs
Polako se vraćam na noge, a samim tim i u formu tako da uskoro očekujte i novi tekst. 
O čemu bi ste prvo da čitate? 😘😘😘
Često su mi upućivali jednu istu rečenicu: "Blago ti se, imaš suhu kožu". Da, ovo bi sigurno i ja rekla da imam problem sa masnom kožom, no nažalost to nije slučaj. Koliko je teško njegovati masnu kožu lica, mnogo je bolnije imati suhu kožu. Dolazila sam u fazu da mi koža puca kao ljeti zemlja željna kiše. Spas sam pronašla u #avon #miracle #glow ulju, a kasnije i kremi. Od oko dvije godine ulje je neizostavan proizvod kada je u pitanju moja njega lica, a od skoro tu je i njihova krema sa česticama ulja. 
Detaljnu recenziju možete pročitati na blogu.
Polovina marta je tu i nestrpljivo čekam da stigne kolekcija proljeće/ljeto 2018. koju je #essencecosmetics pripremio za nas. Izdvojila sam nekoliko sitnica koje želim podijeliti sa vama 😍😍😍 Šta je to što se vama najviše dopada i volite li essence proizvode?
Kažu: Mladost-ludost. Pa da li se može baš tako reć? Sa 15-16 godina uspjela sam da ubijedim mamu i tata da mi dopuste da probušim hrskavicu (naravno, u to vrijeme i na selu to je bilo nepojmnjivo). Mislim da tada nije bilo sretnije osobe od mene. Nikada nisam imala toliku privlačnost prema tetovažama, pirsingu u pupku ili bilo kom drugom dijelu tijela koliko prema "ukrašenim ušima". Možda je to moj najveći fetiš, ali volim da vidim lijepe uši. No, kasnije sam postepeno, a onda i u potpunosti prestala da nosim, kako minđuše, tako i pirsinge. Naravno, hrskavica je zarastala, a ja nisam ni razmišljala da bi mogla u potpunosti da zaraste. Danas, moram priznati da mi je malo i žao što više nema onih rupica na hrskavicama, ali zato imaju adekvatna rešenja. Ova minđušica je sa #zafula i na vrhu ima štipaljkicu tako da je se može nositi i ako niste bušile hrskavice ili se plašite tog koraka ( ja sam imala sreću da me nije mnogo bolilo dok moja cimerica nije mogla 3-4 noći spavati od bolova)
.
.
.
____________
#earring #piercing #zaful #onlineshoppinh #zausnice #pirsing #novipost #zujalicaba
Volite čoker džempere 😍😍😍 .
.
.
_____________
#choker #sweater #zaful #zujalicaba #fashionbloger #bloger #dzemper #coker #kupovina
Jedna stara, ali mnogo draga 😍😍😍
.
.
.
______________________
#ljeto #rostilj #familija #trenutakzapamcenje #sviraradio #stariradio
... Koža mi je više hidrirana i mnogo mekša u odnosu na prije. Čak sam primijetila da u poslednjih 7 dana nemam nj ljuspice u predjelju čela i oko nosa (što ranije nije bio slučaj) kada nanesem tečni puder. A od prije koji dan i da, po prvi put, nanesem kameni puder tokom zime, a da poslije toga moja koža ne bude crvena, ispucala i bolna....
.
.
.
_________________________
#avon #viseodljepote #avonbosnaihercegovina #miracleglow #kremazalice #cesticeulja #dragocjenaulja